Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Junior School Obor

Gradinita Junior School

Petra Butnaru
Un colective de aur - oameni pasionati si talentati care iubesc copii. Iar rezultatele nu intarzie sa apara - la numai 5 ani copii stiu sa sa faca calcule complicate, stiu sa scrie litere si unii din ei chiar sa citeasca.

Elena Liliana Manolache
Felicitari cadrelor din Junior School! Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine si copilul meu, pentru increderea data in primul rand in mine si ulterior copilului meu si nu numai atat...Mama si Andrei Lazar :-) ! Va iubim, fiinte dragi, sufletului nostru!

Mihai Petrescu
Fata noastra, Sonia, a mers 3 ani la gradinita Junior School unde a invatat multe intr-un mediu placut si prietenos. Ajungand la grupa 0 se vede ca a avut parte de o gradinita buna si are un start bun. Pentru noi a fost foarte linistitor sa stim ca fata noastra este pe maini bune din toate punctele de vedere.

Caty Simion
Faptul ca in «centrul» se afla copilul si nevoile lui, precum si dorinta de a-l insoti in dezvoltarea lui personala, m-a convins inca de la primele discutii cu Mara.
Intai la gradinita si apoi la after-school, baietelul meu a crescut comunicativ, luminos, responsabil si sociabil.
Ceea ce se intampla aici, atat in gradinita, cat si in after-school, se inscrie atat de armonios in sfera firescului, a normalitatii, a cresterii nefortate, incat nu pot sa imi imaginez un alt mediu mai potrivit pentru educarea lui Mario. Adultul, dascalul, conduce copilul catre cunoastere fara sa intervina intruziv, fara sa forteze copilul sa intre intr-un anumit sablon pe care si l-a construit despre „copilul cumint” sau „copilul silitor” sau „copilul model”, ci permitandu-i sa fie COPILUL care este .
Recomand din tot sufletul gradinita/ after-school Junior School, fetele sunt exceptionale! Multumesc Mara, Ioana, Nico, Vicki si Ica pentru ca faceti parte din viata nostra!

George Simion
Nota 10 din toate punctele de vedere!
- profesionalism;
- calitate;
- dascali minunati;
- curatenie;
- daruire;
- dragoste;
Recomand cu incredere!!

Ionela Scoican
Felicitari Mara si felicitari echipei! Iris este foarte fericita cand vine la gradinita:) Omul sfinteste locul, adevarat:)

Tatiana Dinu
Oamenii sfintesc locul.....adevarat ! Rebeca este fericita in fiecare dimineata cand pleaca la gradi ! Bravo Mara !

Gabriel Enulescu
Respect pentru munca educatorilor de aici, in special pentru nivelul ridicat, modalitatea de predare si deschiderea Marei.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Calimachi nr.17, sector 2 Zona Obor-D.Ghica vis-a-vis Kaufland Colentina
Gradinita Junior School
Numere de telefon: Tel.mobil: 0769.912.938
Persoane de contact: Felicia Akkaya
E-mail: felicia.akkaya@junior-school.ro
Tel.mobil: 0744.859.185
Internet:
Web: www.junior-school.ro
E-mail:  office@junior-school.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: