Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Rose Garden Kids - Popesti Leordeni

Gradinita Rose Garden Kids

Oana Movileanu
Noi am ales gradinita Rose Garden Kids. A fost foarte bine, copilul s-a dezvoltat frumos, activitatile sunt mereu interesante si atractive, meniul este atent pregatit cu ajutorul unei doamne nutritionist si exista camere de supraveghere. Atat doamnna manager cat si doamna directoare sunt foarte atente la detalii si au mereu grija ca noi parintii sa fim multumiti de evolutia copiilor. Nu am intampinat probleme de niciun fel, iar atunci cand am avut o nelamurire mi-a fost explicata cu foarte multa rabdare. Personal, mi-au placut foarte mult activitatile la care participam si noi parintii, pictura, construit, gasit de comori etc

Ceamur Alina
Fetita mea este inscrisa la Rose Garden Kids de la 1 an si 7 luni, iar acum suntem in ultimul an. In tot acest interval am fost extrem de multumiti de alegerea facuta.

Cochinescu Ecaterina
Fetita mea este de la 2 ani si jumatate la Rose Garden, iar acum are 6 ani! Sunt foarte multumita. O recomand cu drag!
P.S. Nu am facut nimic cu ea legat de scriere si citire (sunt de parere ca toate la randul lor) si acum scrie si citeste ( litere mari) spre marea mea uimire.

Claudia Andreea Firoiu
La gradinita Rose Garden Kids simt ca fetita mea este in siguranta, alaturi de oameni dedicati, iubitori de copii si adevarati profesionisti. Eu am fetita la Rose Garden si sunt foarte multumita din toate punctele de vedere. Personalul e minunat, sunt oameni calzi, iubitori si foarte bine pregatiti. Noi suntem foarte multumiti de cum se ocupa de fetita noastra si mi-a placut intotdeuna cum se poarta personalul cu toti copiii.
DATE DE CONTACT
Adresa: Sos. Oltenitei nr 32 G, Popesti Leordeni, Ilfov
Reper: Langa Politia Popesti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0727.130.130
Persoane de contact: Rahela Neagu
Internet:
Web: www.rosegardenkids.ro
www.facebook.com/rosegarden.kids
E-mail:  gradinitarosegardenkids@gmail.com,
stefania.chilug@rosegardenkids.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: