Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita CONIL

Scoala Primara Conil

Luminita Lazar:
Pentru mine Conil inseamna acceptare,toleranta si empatie.Cand nimeni nu te vrea Conil iti deschide usa si bratele si te imbratiseaza cald si sincer ca un adevarat prieten.Conil inseamna iubire!Iti multumesc ca existi si ca-mi iubesti si accepti copilul!!

Stefan Hajni:
Conil este locul care mi-a readus zambetul, speranta si sfarsitul tensiunii mocnite din neantelesurile lumesti, din întrebarea “de ce”..Ingrid? Este creatia d-nei Adela Hanafi, ingerul întrupat care mi-a dat toate raspunsurile si singura fiinta care mi-a alinat sufletul in momentele in care eram pe cale sa-mi pierd si ultima speranta in privinta gasirii vreunei solutii de educatie pentru IngrId. Conil nu este doar o scoala, este o binecuvantare in toate sensurile: educatie, competenta si o daruire neobosita.

Diana Onutescu:
In peisajul gradinitelor private din sectorul 5, Conil este deja un nume consacrat. De aceea, am ales aceasta varianta pentru cei 2 copii ai mei si nu regret nicio secunda alegerea facuta. Felicitari, Conil!

Dl Frasineanu:
Pentru noi, ca si parinti ai unui copil cu nevoi speciale, Scoala Primara Conil a reprezentat una dintre putinele alternative de acces la servicii educative de calitate, terapii si activitati adaptate varstei si personalizate oferite de catre o echipa cu expertiza si pregatire (cadre didactice, psihologi, terapeuti, etc) intr-un mediu atractiv si adaptat cerintelor tuturor copiilor cu dizabilitati.

Gavrila Corina:
Conil inseamna pentru noi iubire, intelegere, atentie si sustinere.Multumim pentru atentia pe care o ofera dar si pentru grija pe care o au prin activitatile desfasurate pentru copiii cu care lucreaza la dezvoltarea si pregatirea lor pentru viitor. Multumim din suflet tuturor celor implicati in aceasta activitate, pentru tot ajutorul oferit cat si pentru toata munca depusa. Le dorim mult succes in viitor!

Corina Stefan:
Conil este o institutie care preda iubirea si toleranta, o scoala care o echipa faina depune toate eforturile ca prin educatie speciala, fiecare copil sa evolueze si sa isi descopere abilitatile speciale.

Mariana Ana:
Gradinita CONIL: o echipa minunata, oameni frumosi si copii fericiti. Va multumesc pentru grija pe care le-o purtati micutilor nostri.

Diana Recea:
Conil, ce inseamna Conil?!… De la prima rostire a acestui cuvant, m-a framantat ce inseamna Conil…De pana sa aflu etimologia cuvantului, am descoperit singura. Conil pentru mine, inseamna locul unde am inceput sa cresc professional, unde mi-am descoperit adevarat vocatie, unde am intalnit suflete mari si mici care imi vor ramane tiparite cu majuscule, o viata! Acel loc unde m-am simtit ca “acasa”, este tot Conil, si tot Conil este casa, unde stiu ca oricand voi fi primita, ca “acasa”! Mereu recunoscatoare, si cu emotie ma gandesc la Conil! Multumesc pentru tot! Miss Diana.

Emil Alexandru:
O colectivitate de exceptie!

Laila Ismail:
Este o gradinita de succes in care copiii invata ce inseamna prietenia ,respectul,acceptarea si toleranta .
Aceasta gradinita trebuie felicitata pentru eforturile facute ,pentru sustinerea si integrarea copiilor cu dizabilitati.
Felicitari Adela Hanafi,pentru puterea de a lupta pentru acesti copii care merita in fiecare zi tot ce este mai bun!

Miere Ela:
Lumea Conil un mod de a oferi dragoste si protettie copiilor nostri.

Ionescu Dan Mihai:
Sunteti exemplu de urmat, caci TOTI copiii reprezinta viitorul!
TOT INAINTE, CU DRAGOSTE SI CU ENTUZIASM!

Liliana Rusu:
Cu suflet pentru suflet!
Sunteti o echipa extraordinara!
Admiratie! Va doresc mult spor, Doamne ajuta în toate începuturile si multa abnegatie!

Emilia Gabriela:
Super! Ma bucur ca existati si ca pot face parte din aceasta familie mare si frumoasa, impreuna cu toti oamenii si copii minunati!

Daniel V. Smardioseanu:
O colectivitate de exceptie !
Multumim din suflet pt ca existati !

Marcella Elbert:
Draga Doamna Profesor!
Superb! Ma bucur ca v-ati gasit un job de cand pe seful Dv. l-a apucat amorul la batranete si v-a facut asa o figura urata.

Ana-Maria Amc:
Sunt o mamica foarte fericita si mandra ca am ales Conil Kindergarten,sunteti minunati,echipa din sediul 13 sept in special Miss Vlasceanu Mihaela este minunata,doar cuvinte de lauda, BRAVO!!!
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1: Str. Dr. Victor Poloni nr 14
Sediul 2: Str. Miroslavei nr.9
Sediul 3: Str. Drumul Cooperativei, nr.55
Sediul 4: Str. Pietrele Doamnei, nr.21 B
Numere de telefon: Tel. 0721.914.034
Persoane de contact: Adela Hanafi
Internet:
Web: www.conil.ro
www.facebook.com/centruldeperformantaconil
E-mail:  adeladacris@yahoo.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: