Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita IQ-Est

Gradinita IQ-Est

"Cu gradinita IQ-EST am rezonat inca de la momentul vizionarii, cand am lasat copilul plangand cu o doamna educatoare, pentru a putea face turul gradinitei si dupa 5 minute l-am gasit jucandu-se de parca era in mediul propriu. In doar cateva saptamani copilul s-a adaptat si am scapat de plansetele de dimineata. Doamnele educatoare sunt extrem de implicate si de creative si ne tin la curent cu orice modificare apare in comportamentul copilului, iar cel mic este foarte atasat de ele. Mergem la serviciu fara emotii pentru ca stim ca cel mic este in deplina siguranta. Va multumim pentru tot"
Parinte - grupa anteprescolari

"Fetita mea, Anastasia, este la grupa mijlocie si este tare indragostita de educatoarea ei. Si cum un gest valoreaza cat o mie de cuvinte, as vrea doar sa va spun ca Anastasia a stat intr-o dimineata si si-a aranjat frumos intr-o punguta toate castanele pe care le culesesem impreuna in parc si de care era foarte mandra, pentru ca stia ca "o sa ii faca o fericire mare de tot lui Mada pentru ca o iubeste pana la cer si pana la castel"
Parinte - grupa mijlocie

"Recomand acesta gradinita pentru urmatoarele aspecte: sunt multumita atat eu cat si baiatul meu de comportamentul si pregatirea educatoarei si a intregului personal. Lectiile sunt aprobate de Ministerul Invatamantului In perioada verii se organizeaza multe excursii. Baiatul meu a fost foarte incantat de ele. De ziua de nastere a fiului meu se ofera din partea gradinitei tort si un mic program de divertisment pentru colegi Ca exista o paleta echilibrata de optionale. Transparenta si flexibilitate manifestata de personal si de conducerea gradinitei la solicitarile mele."
Parinte - grupa mijlocie
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Mariuca, nr. 40
Numere de telefon: Tel.mobil: 0726 758 183
Internet:
Web: www.iq-est.ro
www.facebook.com/GradinitaIqEst/
E-mail:  iqestbucuresti@gmail.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: