Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Centrul Educational Once Upon A time

Centrul Educational Once Upon A time

Valentin Hord:
Cei doi baietei ai nostri sunt parte din aceasta familie. Educatie si grija la un nivel ridicat, multa intelegere si cel mai important: mult suflet. Recomand cu inima deschisa.

Natalia Castravet:
Un loc minunat unde copilul este iubit, unde zi de zi invata lucruri noi, unde merge cu placere si cu o mare dorinta a-si revedea educatoarea si prietenii (colegii). Iar eu in calitate de parinte ma bucur ca am gasit un asemenea loc pentru copilul meu.

Mihaela Popa:
Recomand cu mare drag Centrul educational Once Upon a time!
Fetita mea, in varsta de 4 ani, a evoluat foarte frumos la gradinita anul trecut din martie pana in noiembrie cand, din pacate, a trebuit sa o retragem temporar din cauza unei dermatite atopice care s-a accentuat si care trebuie tratata acasa. Insa abia asteapta sa revina!
Ne place faptul ca nu se practica stilul pedepse si recompense, copiii sunt incurajati sa se descurce singuri (inclusiv bebelusii pe care i-am observat de-a lungul timpului cand se pregateau sa iasa afara sau cand se jucau in curte) sub supraveghere, desigur, iar in cadrul activitatilor se folosesc foarte multe materiale naturale. De asemenea, exista permanent psiholog si asistenta medicala, ceea ce conteaza foarte mult.
Cladirea este luminoasa si curata, intreg personalul este dedicat si implicat astfel incat copiilor sa le fie bine. Si se vede pe fetele copiilor ca le este bine!

Parfeni Ramona:
Copiii sunt iubiti, ingrijiti, activitati interesante atat la interior cat si in aer liber, recomand cu drag Centrul educational adlerian Once Upon a Time!

Florentin Udrea:
Astazi am vizitat Centrul Eduactional "Once Upon a Time". Nu pot sa am decat cuvinte de lauda pentru persoanalul de aici, pentru daruirea lor in a asigura conditii excelente de trai si de educare a micutilor. De la intrare te imbie un aer proaspat, spatii foarte bine utilate si folosite eficient, curatenie exemplara. Felicitari, doamna Ioana Muresan, pentru ce ati realizat pana acum!

Daniela Ciuraru:
Am lucrat la ei doar 2 saptamini in care am stat Dumnezeieste..toti de la directoare la ultima angajata sunt forte draguti si ospitali..va pupici pe Toto si o sa-mi fie dor de voi toate..scumpe colegute..

Mihaela Marinescu:
Recomandam cu mare drag. Multumim din suflet pentru educatia, dragostea si devotamentul acordat piticilor.

Raluca Goncear:
Imi place foarte mult aceasta cresa...si fetita mea se simte excelent aici. Oamenii sunt f dedicati si se vede pe fetele piticilor ca le este bine si ca se simt iubiti.

Lidia Ioana Pavel:
Locatie noua, curata, luminoasa, personal dedicat si cu valoare umana. Imi place, iar baietelul meu s-a adaptat, cu ajutorul lor, foarte bine. Au activitati frumoase, educative, prin joc si stimuli diversi...recomand.

Alina Milea:
Sunt foarte incantata de aceasta gradinita. Personal prietenos, principii sanatoase de educare, spatiu luminos si multa dedicare din partea conducerii.

Eduard Poe:
un centru de nota zece.....,felicitari oamenilor care au avut curajul sa deschida asa ceva .....felicitari si multumirii.

Ioan-Gavril Ghitas:
O stradanie care, sunt convins, aduce numai satisfactii si mai ales sperante pentru viitor !

Olaru Maricica:
Conditii foarte bune.

Gigy Toma:
Super !
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Ciobanasului, Nr. 22A, Sector 2
Gradinita Once Upon A Time
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0771.168.576
Persoane de contact: Cristina Vasile
Internet:
Web: www.onceuponatime.ro
facebook.com/centruleducationalonceuponatime
E-mail:  contact.onceuponatime@yahoo.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: