Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Aurora

Gradinita Aurora

Ana Maria Hapenciuc:
Pentru noi a fost un loc minunat, cu educatoare blande si placute, unde baiatul s-a integrat cu usurina.

Raluca Andreea Coman:
Gradinita Aurora este un loc unde gasesti oameni foarte rabdatori , calmi , calzi, ce acorda atentie fiecarui copilas in parte. Recomand cu caldura aceasta gradinita deoarece copilul meu a intalnit aici un mediu prietenos, familial, care l-a incurajat sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia i-au fost stimulate zilnic.

Loredana Manea:
Am fetita de un an si jumatate la Gradinita Aurora. S-a adaptat foarte repede pentru ca educatoarea ei este un om deosebit. Acum plange daca nu o duc o zi la gradinita. Dintre toate gradinitele din sectorul 3, Gradinita Aurora mi s-a parut cea mai aproape de cerintele mele ca parinte, o gradinita curata si cu mancare buna, am simtit din prima ca fetita mea e in siguranta acolo.

Petrescu Alexandra-Antoneta:
Pentru noi gradinita si afterschool-ul “Aurora” a fost a doua casa timp de mai mult de 5 ani si pentru ambii frati - doua generatii diferite. Vreau aici sa le multumesc tuturor celor implicati. Am legat prietenii, am ras si am plans impreuna. Recomand din toata inima. Chapeau, gradinita draga! Ne inclinam!

Raymond Nicolae:
Un loc minunat, un personal extrem de bine calificat , care acorda intreaga atentie celor mici, un loc primitor unde bucuria din suflet si zambetul de pe chipul celor mici nu lipseste niciodata ...

Emilia Decu:
Recomand Gradinita Aurora. Fetita mea s-a simtit inca din prima zi ca acasa. Un loc cald, primitor cu oameni blanzi si deosebiti.

Alexandra Konrad:
Gradinita perfecta pentru baietelul meu de 4 ani. Educatori calzi, curte mare, copii putini in grupa, sistem educational traditional, meniu variat.
Recomand aceasta gradinita cu caldura.

Raluca Tincu:
Un loc in care revenim oricand cu mare placere, de acum pentru petreceri si ocazional after school. Un loc magic, plin de veselie, cu o curte minunata in care mici si mari se vor simti excelent. Recomand cu drag!

Lidia Stoica:
Gradinita cu oameni profesionisti , implicati in educatia copiilor .
Foarte frumoasa gradinita si foarte primitoare pentru cei mici ...

Loredana Dragulet:
Un loc in care copiii sunt intampinati cu veselie, armonie si brate pline de dragoste.

Popic Olga:
O gradinita frumoasa ingrijita si un personal nemaipomenit.

Ochescu Cristina:
Cea mai draguta gradinita din Sectorul 3! Va multumesc dragilor pentru implicare si pentru atentia cu care ne tratati copiii.

Mihai Acatrinei:
Un loc deosebit cu oameni deosebiti. Foarte atenti, asumati, daruiti si cu mult bun simt. Mi-au facut o impresie foarte buna si sunt foarte multumit pentru alegerea facuta. Asa gradinita mai rar, tot respectul.

Alexandra Zodianu Frinculescu:
Gradinita Aurora a fost pentru noi extensia lui "acasa". Mediul cald si adaptat nevoilor celor mici, personalul calificat si prietenos fac din aceasta gradinita cel mai potrivit inceput in colectivitate! Multumim, echipa frumoasa!

Mihaela Bita:
O gradinita unde te simti ca acasa. Se vede si se simte implicarea si calitatea.

Corneliu Stanciulescu:
Foarte frumos, daruire si multa munca,un loc apreciat dupa cate vad!

Janina Caragea:
Seriozitate si calitate de 5 stele.
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Moise Nicoara nr. 11
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0744.31.73.20
Telefon fix: 021.322.41.68
Persoane de contact: Lidia Stoica - director educational
Alina Stanciulescu - manager
Internet:
Web: www.clubaurora.ro
E-mail:  gradinita.aurora@gmail.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: