Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Mini-Club Condor

condor

Alexandru Valentina:
Buna ziua,
Am inscris-o pe Erika la gradinita dumneavoastra si va marturisesc ca am facut acest pas cu reticenta, gandindu-ma ca este prea mica sa inceapa aceasta etapa noua a vietii. Acum insa imi dau seama ca am facut cea mai buna alegere, in special in privinta gradinitei pe care am ales-o si alaturi de faptul ca acesti copii beneficiaza de o educatie deosebita venita de la oameni extraordinari care se ocupa de ei zilnic. Un alt aspect important pt mine este dedicatia tuturor persoanelor care formeaza aceasta echipa, care ii invata pe copii cum sa se dezvolte ca personalitate aparte.
Va multumesc pt toate aceste informatii colectate de la ceilalti parinti si pt implicare .
PS: Sunteti cu siguranta gradinita pe care mi-am dorit-o pt fetita mea.
Va multumesc !

Valeriu:
Buna ziua,
Multumim pentru pozele trimise in fiecare saptamana. Sunt foarte frumoase!
Acum cateva saptamani ne-am amuzat foarte tare cand l-am vazut pe Victor dansand cu copii. Pare ca este un grup de copii care il ajuta se se dezvolte armonios.
Ma bucur ca am facut alegerea de a veni cu el la MiniclubCondor!
Multumesc,
Valeriu

Porumbita Raluca:
Gradinita Miniclub Condor, nu este doar o gradinita oarecare. Pentru noi, dar mai ales pentru micul nostru David este o a doua familie. Este primul loc pe care la vazut si in care traieste, in afara casei lui, inca de la 10 luni. Este locul unde abia asteapta sa ajunga si de unde plange cand pleaca, unde a invatat sa mearga, sa manance singur… si multe altele! Aveam un regret enorm ca trebuie sa incep serviciul doar dupa un an, dar cand am fost sa vizitez gradinita, si am vazut ca a plecat singur copilul din bratele mele ca sa mearga la joaca… nu pot sa spun decat ca a fost “dragoste la prima vedere”. Oamenilor deosebiti carora le las in fiecare zi micul meu print, sa il mai invete inca ceva, nu am decat sa le spun : MULTUMESC pentru ca existati in viata noastra!

Laura Giurgea:
Vreau sa multumesc intregii echipe a gradinitei pentru grija deosebita pe care o acorda copiilor. Am inscris-o pe Ioana in Miniclub de la varsta de 10 luni, iar acum, la aproape doi ani si trei luni este in continuare la aceasta gradinita si consider ca am facut cea mai buna alegere posibila. Pentru Ioana este a doua casa, iar faptul ca de luni pana vineri copilul isi petrece timpul intr-un mediu familial, placut si sigur, se vede in comportamentul lui. Perioada de adaptare, de care m-am temut cel mai mult, a trecut cu bine datorita rabdarii si implicarii extraordinare a doamnei Iorgulescu.
Consider ca cel mai important lucru, care se vede in tot ceea ce se intampla zi de zi la Miniclub Condor este dragostea pentru copii.
Recomand cu drag aceasta gradinita.

Tascau Roxana:
M-am gandit sa scriu un comentariu despre ce imi place la aceasta gradinita … dar nu stiu sa numesc ceva in mod special. Tot imi place! dar chiar tot! incepand de dimineata cand al meu copil fuge singur spre gradinta, ca sa se intalneasca cu Miss si cu prietenii sai. Mi-am dat seama ca echilibrul meu ca mama vine din echilibrul copilului meu, ca sunt linistita pentru ca-l stiu in siguranta si bine ingrijit. Sunt uimita in fiecare seara cand imi povesteste ce-a mai invatat, cum a dansat, de ce ii place ora de engleza si multe altele. Multumiri intregii echipe si mult succes!

Hurmuzache Ionut:
Buna ziua,
Doresc sa va multumesc pentru toti acesti 5 ani in care copilul meu a venit la Miniclub.
Sunteti o echipa serioasa, punctuala, flexibila, permanent la dispozitia noastra a parintilor.
Ne-ati facut viata mai usoara si ne-ati luat de pe umeri multe griji.

Multi ani de activitate sa aveti cu sanatate si multe realizari!
Ionut

Georgeta:
Astazi, sunt 6 luni de cand Ioana este in grija dumneavoastra.
6 luni in care a evoluat atat de frumos, in care a invatat sa manance, sa foloseasca tacamurile, sa imparta, sa se joace, sa mearga, sa silabiseasca, sa danseze si multe alte lucruri ce nu-mi vin acum in minte.
Am primit aprecieri din partea cunoscutilor cu privire la evolutia Ioanei, iar acestea vi se datoreaza.
Chiar daca la inceput am fost putin stangaci, am invatat de la dvs ca rabdarea si fermitatea ne ajuta sa conturam frumos comportamentul Ioanei.
Va multumim pentru faptul ca o ingrijiti atat de bine si avem increderea ca timpul petrecut de Ioana departe de noi este calitativ alaturi de dvs, si ne arata asta in fiecare zi.
Va multumim!
Parinti fericiti,
Georgeta si Ioan

Lidia Soldea:
Buna seara,
Va multumim pentru serviciile de calitate pe care le oferiti si pentru evolutia frumoasa a copilului nostru. Se vede in comportamentul lui ca i se acorda atentia necesara. Isi doreste sa vina in fiecare zi la gradinita. Seara se desprinde greu de colegii sai si de jocurile interactive cu ei.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Col. Iosif Albu, nr. 80
in spatele Auchan Titan
Mai multe detalii pe: miniclubcondor.ro/contact
Numere de telefon: Tel. fix: 031.431.04.07
Tel. mobil: 0722.368.662 / 0725.211.112
Persoane de contact: Eugenia Iorgulescu
Adrian Iorgulescu
Internet:
Web: www.miniclubcondor.ro
E-mail:  office@miniclubcondor.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: