Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Primii Pasi

Primii Pasi

Raducanu Tatiana:
Foarte multumita de alegerea facuta! Din momentul in care am facut primul pas in acesta gradinita, am stiut ca aici trebuie sa ajunga Baietelul meu. M-a intampinat o doamna cu o voce calda, ce i se citea blandetea pe fata! Nu m am inselat!!! Asa este tot personalul. Miss a devenit mami!!! Va multumim din suflet pentru siguranta, pentru blandetea cu care lucrati cu copii, pentru modul in care iubiti pe fiecare in parte. Este ceea ce copiii nostrii au nevoie!!!

Irina Constantin:
O gradinita de nota 11! Noi mergem de mai bine de 1 an timp in care baietelul a crescut frumos,au avut excursii,invata o multime de lucruri noi -la fiecare sfarsit de saptamana primim fisele si raportul cu ce a lucrat. Baietelul este alergic si au venit in intampinarea noastra cu fiecare rugaminte cu privire la meniu. Printre optionalele clasice de dans,micii bucatari gradinita are si un parteneriat cu o dna psiholog/logoped f.bun care ne-a ajutat. Acum asteptam sa se faca grupa de inot sa putem sa mergem si la balaceala!

Dana-Maria Suvaina Farcas:
Baietelul nostru de patru ani nu vorbeste inca si eram destul de ingrijorata cu privire la integrarea la gradinita, el fiind obisnuit sa lucreze doar unu la unu. Am gasit foarte multa intelegere din partea intregului personal, este foarte bine integrat de Doamne si s-a acomodat foarte bine! M-am bucurat foarte mult sa il vad in pozele cu diverse activitati desfasurate de grupa mica! Avem si fetita la after school si suntem multumiti- lucreaza disciplinat, iar acasa are timp de joaca. Este curat, iar meniul este unul elaborat si foarte gustos!

Mihaela Gabriela Trandafir:
Daca acasa copiii vorbesc cu drag de gradinita, daca se trezesc dimineata fara sovaiala pentru a merge la Miss, daca ii mai si auzi spunand educatoarelor ca le iubesc cand isi iau la revedere, e minunat!
Nu ma asteptam sa se acomodeze atat de usor Tudor, care in primele zile nu doar ca plangea dar nu voia sa plece de acasa! De acum nici urma de refuz.
Tot personalul este cald si afectuos, recomand gradinita!

Daniela Velicu:
Tot personalul este extraordinar! Doamnele se implica foarte mult in activitatea desfasurata, sunt calde, intelegatoare si foarte bine pregatite. Recomand cu incredere atat gradinita, cat si partea de after school. Felicitari, doamnelor!

Cristina Mihai:
O gradinita minunata! O recomand cu caldura!!

Cristian Emanuel:
Educatie serioasa!

Ale Alexandra:
Recomand cu incredere Gradinita Primii Pasi, deoarece, conducerea si intreg personalul se organizeaza foarte bine pentru educarea, satisfacerea nevoilor copiilor, creand un mediu favorabil pentru o dezvoltare armonioasa.

Crina Stroe Ion:
Oameni calzi, comunicare excelenta cu parintii in sprijinul copiilor.

Gica Bucataru:
O recomand cu mare drag,doamnele sant minunate, eu am fetita acolo si sant foarte multumita!

Daniela Alexandra:
Copilul meu este cel mai fericit la gradiii !! The best in town !

Clara Ann-Marie Dedu:
Copilul meu este foarte fericit, cand ajunge acasa imi povesteste despre activitatile facute la “gradi”. Eu sunt foarte multumita de educatia primita la Gradinita.

Simona Ursan:
Mediu placut, personal respectuos, atent si bland cu copiii.


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinitele Primii Pasi !
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1: Str. Vladislav Voievod nr. 13
Sediul 2: Str. Sucidava Nr. 27
Numere de telefon: Sediul 1 - Colentina:
Tel. fix: 021/242.06.02
Tel. mobil: 0720.048.781 - Puscasu Alina

Sediul 2 - Fundeni:
Tel. mobil: 0722.522.898 - Cojocaru Camelia
Tel.mobil: 0726.857.763 - Vasile Andreea
Persoane de contact: Sediul Colentina:
Puscasu Alina - 0720.048.781


Sediul Fundeni:
Cojocaru Camelia - 0722.522.898
Vasile Andreea - 0726.857.763

Internet:
Web: www.gradinitaprimiipasi.ro
E-mail:  gradinitaprimiipasi@yahoo.com, office@gradinitaprimiipasi.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: