Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinitele Butterfly

Gradinita Butterfly

Olga Balint (Parinte)
Am inceput colaborarea cu Butterfly cand baietelul meu avea 3 ani. Suntem foarte fericiti, o iubim pe doamna invatatoare, dar si pe restul profesorilor si personalul de ingrijire. Multumim Echipei Butterfly!

Mihaela P. (Parinte - Gradinita Butterfly Cosmopolis)
Ne place Butterfly deoarece ne simtim ca acasa: cu oameni prietenosi, plini de intentii bune, rabdatori si iubitori de copii. Vreau sa subliniez si profesionalismul, devotamentul si rabdarea doamnelor ingrijitoare. Acesta este motivul pentru care am ales ca Sonia sa se reintoarca la Butterfly!

Georgeta Balasoiu (Parinte - Gradinita Butterfly Cosmopolis)
Gradi Butterfly este locul unde fetita mea vine in fiecare dimineata cu drag si nerabdare sa petreaca clipe frumoase cu colegii si cu Miss, este locul unde suntem zilnic intampinati de fete zambitoare si de oameni calzi. Multumim echipei Butterfly pentru tot ce faceti cu si pentru fluturasii nostri. Multumim Miss Elena, Andrada va iubeste si noi va apreciem mult!

Andreea Ursu:
Un loc minunat cu oameni si mai minunati. 4 ani au trecut de cand am pasit prima data pragul gradinitei Butterfly, 4 ani minunati plini de multe amintiri frumoase. 4 ani in care copilul meu s-a dezvoltat frumos si in care a legat multe prietenii. Recomand din inima si cu toata increderea, datorita profesionalismului si implicarii dovedite de-a lungul timpului. Keep up the good work!

Alice Mihai:
Sunteti extraordinare, faceti lucruri minunate cu copii nostri .Sunt prea putine stele si prea putine cuvinte sa definesc ceea ce faceti zilnic.
Doamnelor cu o stea, uitati-va la rutina dumneavoastra zilnica.Copilul meu ca si altii traiesc In fiecare zi alta poveste iar toate astea multumita doamnei Valentina, doamnei bucatar , iar eu as mai adauga multe alte persoane...
Intrebati-va Ce ati face voi mai mult pentru copilul dumneavoastra si Asta Zilnic.
Felicitari colectivului!

Catalina Ion:
5 ani de gradi cu 2 copii fericiti! :)

Paraschiv Andreea:
Sunteti minunate! Desi am terminat acum 1 an gradinita, revenim cu drag acasa la Scoala de vara. Va multumim si va imbratisam cu drag!

Titus MagicMan Ro:
Copii FERICITI, jucausi, activi, inteligenti, educatoare implicate, deschise, vesele! FELICITARI !

Andreea Surdeanu:
Fetita mea eate foarte fericita, ii vad pasiunile si inteligenta emotionala. Daca nu era intr-un mediu cald nu cred ca era posibil. Recomand de la ingrijitoare pana la Cornelia! :)

Ionut Musat (Parinte - Gradinita Butterfly Aviatiei):
De 6 ani la Butterfly Aviatiei cu ambii copii la gradinita si after. Doar cuvinte de lauda ... Multumim!

Ruxandra Burlan:
Locul perfect pentru copilul meu cu oameni calzi si frumosi!

Adriana Dicu:
Este al treilea an in Butterfly pentru baiatul nostru si suntem foarte multumiti de evolutie, de activitatile pe care le face, de faptul ca este mereu vesel seara cand il luam de la gradi, de creativitatea educatoarelor (el a avut 2) si de veselia lor. Este un mediu pozitiv si noua ne a inspirat incredere inca din primul an. Recomandam cu drag. Am avut numai experiente placute cu ei. @Dana Burlacu; @Caro Jurchita; @Cristina Nita.

Monica Cristea:
Este locul in care copii se simt minunat si in siguranta, liberi sa exploreze si sa creeze. Concluzia dupa doi ani petrecuti : zi-mi unde si cat vrei sa vii pupat :) Un mediu plin de caldura si atentie pentru copii, un loc in care acestia merg cu placere.

Claudia Medeea:
Recomand din suflet aceasta gradinita! Este un loc unde copilul este iubit, ingrijit, educat cu daruire. Personalul este admirabil, atmosfera de familie este simtita din primele clipe. Comunicarea se realizeaza foarte eficient cu personalul, indiferent de natura problemelor semnalate. Ne pare rau ca peste un an copilul nostru trece clasa zero...Poate redeschideti scoala?! Felicitari!

Cristina Nita:
Un loc minunat cu Oameni calzi, pasionati, iubitori de copii. Am ales acest loc pentru fiul meu, care a prins aripi datorita efortului acestor oameni. Pentru mine s-a dovedit a fi un loc de munca ideal la care vin de multi ani cu placere. Da, recomand cu tot sufletul Gradinita Butterfly!

Mihai Cristea:
I. merge la Butterfly de 7 luni, deja. Ieri am fost pentru prima data in viata, la serbarea de Craciun, in calitate de parinte. E minunat sa iti vezi puiul de om, alaturi de altii ca el si sa te bucuri de rezultatul frumos al muncii unor oameni mari, dedicati.
Nu am altceva in afara de cuvinte de multumire pentru tot personalul, pentru modul in care acesta se implica in educatia celor mici sinpentru rezultatele pe care personal le vad zilnic.
Recomand cu toata caldura!

Mona Si Blidaru:
3 ani minunati in care am crescut impreuna!
DATE DE CONTACT
Adresa: Butterfly I - Str.Intrarea Gliei nr. 7 (Aviatiei)
Butterfly II - Str. Drumul Potcoavei, Nr. 59 (Baneasa)
Butterfly III - Str. Lacului, vila 8F (Cosmopolis)
Numere de telefon: Tel.Mobil: +40 729 085 141; +40 785 274 300; +40 720 046 557
Internet:
Web: www.gradinitabutterfly.ro
E-mail:  office@scoalabutterfly.ro, baneasa@gradinitabutterfly.ro, baneasa@gradinitabutterfly.ro, cosmopolis@gradinitabutterfly.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: