Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Joy Montessori

Gradinita Joy Montessori

Florina Topoliceanu:
Gradinita Joy Montessori este un loc minunat pentru copii, cu oameni minunati, adevarati profesionisti care se ocupa cu toata daruirea de educatia sanatoasa a micutilor. Fiica noastra are parte de aceasta educatie zi de zi, este extrem de incantata, iar eu sunt un parinte norocos pentru ca am intalnit aceasta echipa de oameni frumosi si, impreuna contribuim la dezvoltarea frumoasa, sanatoasa si armonioasa a micutei noastre. Recomand cu toata caldura aceasta gradinita!

Miruna Andreea:
This is a wonderful kindergarten, that encourages children of all ages to be independent and learn useful activities. Our kids are beautiful people that Joy Montessori helps become self sufficient individuals.

Larisa Marin:
Sunteti o echipa de oameni frumosi, cu suflet mare si profesionisti! Educatia chiar se face cu blandete si va multumim din suflet ca ne ati ajutat cu acomodarea lina pentru Tudor... cand nu credeam ca se poate intampla.... iata ca am reusit, impreuna! Iar Alina, cea mai buna educatoare pe care si o poate dori un parinte pt al sau copil!

Ne place mult aceasta gradinita, si noua ca parinti si lor, copiilor. Parca ar fi o a doua casa pentru ei, toti copiii sunt relaxati, linistiti si veseli :-) O mare recomandare din partea noastra (Andra)

O gradinita care chiar aplica principiile educatiei montessori construita de un profesionist in educatie. Mergeti cu incredere si nu o sa regretati! (Madalina)

O gradinita ideala pentru cei mici tot mobilierul este in miniatura facut special pentru ei iar mancarea foarte buna si naturala! (Ioana)
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Carbunarilor 15A, sector 1, Bucuresti
Reper: in zona Baneasa-Aviatiei
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0722.246.247; 0731.621.924
Persoane de contact: prof. Elena Urucu
Catalina Comanescu
Internet:
Web: www.joymontessori.ro
E-mail:  info@joymontessori.ro
Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori Gradinita Joy Montessori

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: