Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Super Kids Center

Gradinita Super Kids Center ODT

Pentru David, intalnirea cu Gradinita Superkids a fost dragoste la prima vedere astfel incat a fost prima si singura gradinita vizitata si care s-a dovedit a fi o excelenta alegerea pentru familia noastra. David a inceput sa mearga in Februarie 2016 cand avea 2ani si jumatate si a fost primit cu caldura in perioada de acomodare iar mai apoi s-a bucurat de enorm de multa rabdare si atentie dimineata la despartire dar si pe parcursul zilei.
Educatoarea lui, Alexandra, se numara printre cei mai importanti oameni din viata lui si atasamentul lui fata de ea si gradinita se datoreaza activitatilor minunate in care e implicat si spiritului de echipa pe care Alexandra l-a inspirat intregii ei grupe mijlocii/mari.
Gradinita ofera un spatiu sigur, frumos si bine dotat in care David se dezvolta armonios, invata lucruri si abilitati noi, invata limbi straine si foarte important pentru noi, petrece timp cu prietenii lui si se joaca in aer liber.
Superkids e un loc special cu personal minunat!
Mama lui David

Am ales aceasta gradinita datorita recomandarilor la superlativ  primite de la parinti ce au avut copii inscrisi aici. La vizionarea locatiei, am fost atrasa de amplasamentul gradinitei intr-o zona linistita, intr-o vila cocheta, dotata cu sali de clasa luminoase si spatioase si dormitoare amenajate special pentru a oferii copiilor confort si odihna. De asemenea, intreg personalul gradinitei este dedicat in desfasurarea activitatii iar educatoarele au vocatie pentru profesia aleasa, sunt empatice si creative dezvoltand cu succes competentele cognitive, atitudinale, emotionale, sociale si fizice ale copiilor. Dragostea pentru copii, rabdarea, comunicarea, veselia, pasiunea pentru povesti si lectura, invatarea motivanta, gandirea creativa si lucrul in echipa sunt la ele acasa in Gradinita Super Kids.
Mama lui Mark

Sunt foarte multumita de aceasta gradinita. Baietelul meu a inceput s-o frecventeze inca de la varsta de 1 an si 8 luni. A avut o acomodare grea dar cu ajutorul personalului calificat, cu o atitudine pozitiva si mereu cu zambetul pe buze, s-a integrat foarte bine iar acum este o placere sa-l vad cat este de fericit dimineata ca mergem la gradinita.
Mancarea este excelenta, copilul mananca foarte bine si sanatos iar personalul este minunat, calzi si foarte iubitori cu copii.
Mama lui Matei

Pentru noi, aceasta gradinita este o a doua casa. Calin s-a adaptat foarte bine, intreg personalul este foarte atent la nevoile lui, activitatile desfasurate in interiorul gradinitei sunt foarte interesante. Multumim Super Kids!
Mama lui Calin

Multumim intregii echipe pentru ceea ce faceti, pentru dorinta de a forma copiii in mod adecvat, de a-i pregati pentru noile etape din viata lor. O atmosfera placuta, calda, prielnica, in care copiii cresc frumos, cu incredere in fortele proprii, avand si disciplina necesara pentru a se comporta adecvat varstei pe care o au. Multumim pentru implicare si profesionalism, mult succes in continuare.
Mama Alesiei

Gradinita Super Kids Center ODT este locul care se poate descrie cel mai simplu prin “ca acasa”. Grija pentru copii, naturaletea, caldura si profesionalismul personalului SK se simt in fiecare interactiune cu fiecare copil. Personalul Super Kids este cu siguranta optiunea cea mai buna pentru oricare parinte care vrea sa isi stie copilul in siguranta, ingrijit si educat frumos.
Mama Evei
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Timisului, Nr.48, Sector 1, Bucuresti
Cartier: Bucurestii Noi
Reper: Metrou 1 Mai, Calea Grivitei
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0722.552.786
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.superkidsodt.ro
facebook.com/GradinitaSuperKids
E-mail:  superkids.odt@gmail.com
Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids Gradinita Super Kids

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: