Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Bergman - Nature Kindergarten

Gradinita Bergman - Nature Kindergarten

Pentru Karina gradinita Bergman este mai mult decat o simpla gradinita. Este locul unde a invatat sa mearga, sa vorbeasca, sa manance, a invatat literele si cifrele, dar a invatat si ce inseamna prietenia, ce inseamna sa ierti si sa iubesti. Desi e un copil care necesita multa rabdare, in toti cei 4 ani de cand merge la aceasta gradinita, nu numai ca a primit rabdarea de care are nevoie dar a primit si incurajari, sprijin, zambete si multa energie pozitiva. :-)
Iar noi, ca parinti, ce am putea sa ne dorim mai mult pentru copilul nostru?
Va multumim pentru toata grija, iubirea, intelepciunea si atentia cu care va ocupati de copiii nostri.

Luciana Kovalcik
Arad
Mama Karinei


Atunci cand copilul tau vine vesel si plin de viata si energie pozitiva de la gradinita stii ca ai facut cea mai buna alegere.
Mi-am dorit un loc pentru micutul meu unde sa se dezvolte natural, unde sa-si dezvolte atat inteligenta cognitiva, cat si cea emotionala, un loc unde sa invete prin joaca, nu sa fie nevoit sa repete mecanic o informatie. Ma bucur enorm ca am gasit toate acestea la Bergman!
Peste asteptarile noastre ca parinti este faptul ca se aplica o metoda holistica in educatia celor mici. Ei simt de mici conexiunea cu natura, cu mediul inconjurator!
Pe deasupra, daruirea si caldura educatoarelor este extraordinara! Eu vad pe fata copilului meu felul in care este tratat. El vine cu zambetul pe buze si cantand de la gradi!
Nu pot sa zic decat: Multumesc!

Alena S.
Arad
Mama lui Eric


Curicula deosebita si diferita a fost ceea ce ne-a convins sa alegem aceasta gradinita, dar ceea ce am primit ne-a depasit toate asteptarile. Am gasit un loc in care copilul nostru merge cu bucurie sa invete lucruri noi intr-un mod care ii capteaza atentia, sa faca miscare, sa socializeze, sa se simta bine. Iar ghidarea nu se rezuma doar la copii ci si la parinti. Am fost ajutati si indrumati in sedinte de grup in care descoperi abordarile celorlalti parinti in rezolvarea problemelor comune ivite in cresterea copiilor nostri. Le multumim tuturor femeilor minunate din colectivul acestei gradinite pentru ca exista in viata noastra.

Raluca Balmus
Arad
Mama Nataliei


In urma cu exact 2 ani fetita noastra a pasit pentru prima data in aceasta gradinita care a fost, este si suntem siguri ca va ramane locul in care copilul nostru are parte de o dezvoltare armonioasa din toate punctele de vedere.
Toate acestea fiind posibile datorita unor fete minunate care carmuiesc acest „taram al copilariei” cu foarte multa rabdare, pricepere, profesionalism si o preocupare permanenta vizavi de noi abordari sanatoase necesare cresterii si dezvoltarii aptitudinilor celor mici.
Mutumim Adina, multumim fetelor pentru toata daruirea voastra!

Cu recunostinta,
Lenu si Bogdi Pocaznoi
Arad
Parintii Anastasiei
DATE DE CONTACT
Adresa: Elena Caragiani 21C, sector 1
Cartier: Aviatiei
Reper: Metrou Aurel Vlaicu
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0748.567.483
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.gradinitabergman.ro
facebook.com/gradinitabergman
E-mail:  contact@gradinitabergman.ro
Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten Gradinita Bergman - Nature Kindergarten

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: