Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Ada

Gradinita Ada


La Gradinita Ada Kindergarten am gasit in anul 2009 o adevarata FAMILIE , doamne educatoare zambitoare si calde la fiecare grupa, doamne ingrijitoare atente si iubitoare.
Domnul director - Paul Stefanescu - cunoaste toti copilasii pe nume si este foarte receptiv la sugestii !
Fetitele noastre (primele 2) - Maria si Ioana - au inceput gradinita la mai putin de 2 ani, am fost foarte incantata de modul in care au fost primite si tinute in brate in periada de acomodare, de care mi-a fost foarte frica initial. Copiii invata engleza si au activitati foarte variate, mancarea din bucatarie proprie este gustoasa, optionalele se schimba anual in functie de dorintele parintilor, sediul este primitor, curat si usor accesibil in Bucuresti.
Cu parere de rau ne-am despartit de Miss Florenta, de Miss Sorina si de Miss Alina cand ne-am mutat la casa in Mogosoaia, departe de Bucuresti, dar ne uitam si acum cu mare placere la pozele fetelor de la zilele de nastere petrecute la gradinita si chiar am mers in vizita de doua ori :-)
Multumim, felicitari si Doamne ajuta pe viitor in activitatea dvs !

Fam.Salcieanu George & Madalina, cu fetitele~dragutele Maria & Ioana & Elena
Manager - www.GradiniteBucuresti.ro & www.CalendarulCopiilor.ro

Un ultim an de gradinita minunat, cu amintiri frumoase si cu oameni buni, cu atitudine pozitiva, profesionisti si implicati total in ceea ce fac pentru copii.
Gradinita este un pas important in viata fiecarui copil si recomandam cu caldura Gradinita Ada.

Vasile Claudia

Am vizitat multe gradinita in dorinta de a gasi un mediu cald si propice dezvoltarii pentru cei doi copii. Am ales Ada si cu fiecare zi petrecuta de ei aici mi-am intarit convingerea ca am ales bine. Copiii iubesc acest loc, iubesc oamenii de aici, iar pentru noi e un cadou in fiecare zi ca ei se duc la gradinita cu bucurie. Ca de pe lista de persoane pe care le iubesc Miss Mary nu lipseste niciodata:-)

Ioana Razvan

Gradinita Ada a fost un capitol important in istoria mea personala. Am fost impreuna timp de mai bine de zece ani, timp in care am cunoscut oameni minunati de care ma leaga amintiri frumoase, am cunoscut pitici care acum sunt deja adolescenti pe care ii privesc cu mandrie, am ras, am plans, m-am emotionat sau mai simplu spus, am trait. Este o gradinita pe care am ales-o pentru copiii mei, nu pentru ca eram si eu acolo, ci pentru ca aveam incredere ca e cel mai bun mod de a porni in viata. Daca ar fi sa o iau de la capat, n-as schimba nimic!

Andreea Sofron Macelaru

Sunt fericita mamica a unui baietel de cinci ani. Acum cateva zile am decis sa scriu acest testimonial. De ce? Consider ca lucrurile bune trebuie spuse pentru a fi apreciate.
Copilul frecventeaza cursurile gradinitei Ada Kindergarten de la varsta de 2 ani. Pe parcursul timpului am observat o evolutie buna in ceea ce priveste educatia si stimularea intelectuala a baietelului. La sfarsitul fiecarui trimestru, primim dosare cu caiete si desene. Acestea reflecta activitatile pe care le-a desfasurat copilul in cadrul gradinitei. Saptamanal copiii invata poezii noi in limba romana si/sau in limba engleza.
In plus, desi are numai cinci ani, copilul meu stie sa scrie si sa citeasca (litere mari de tipar) . Si asta doar pentru ca a invatat in cadrul gradinitei.
Dar acum cateva zile, am fost surprinsa foarte placut. Baietelul a venit de la gradinita (dupa doar 3 zile de gradi, pentru ca tocmai revenisem din vacanta ) si a insistat sa imi recite o poezie pe care a invatat-o la gradinita in acele 3 zile. Asemenea oricarui parinte, am ascultat cu placere. Pe langa faptul ca poezia avea sase strofe, intonatia era perfecta.
Multumesc Miss, Florenta!

Am considerat ca merita sa impartasesc aceasta experienta.
Daca nu v-au convins locatia gradinitei (este minunata, departe de trafic), curatenia gradinitei (nu este mochetata, ci are linoleu care poate fi usor curatat, prin urmare scade rata de transmitere a bolilor ), atitudinea deschisa a conducerii gradinitei ( domnul Stefanescu este o persoana deschisa catre comunicare si rezolvarea problemelor ), activitatile optionale (numeroase si cu caracter sportiv, ceea ce contribuie la o mai buna dezvoltare a inteligentei si contribuie la disciplinarea copilului ) poate ar trebui sa tineti cont de faptul ca aici copilul este stimulat intelectual.
Se spune ca are timp sa invete la scoala. Dar in vremurile noastre, formarea copilului incepe inca de la gradinita.
Multumesc Ada Kindergarten!

Adriana Gherghe
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Gheorghe Spacu nr. 21, sector 6, Bucuresti
Ada Kindergarten
Numere de telefon: Alina Stefanescu +40 723 595 916
Secretariat: +40 31 432 7222
Persoane de contact: Alina Stefanescu +40 723 595 916
Internet:
Web: www.gradinita-ada.ro
E-mail:  gradinitaada@gmail.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: