Centre educationale pentru copii
FollowMe - cursuri de limba engleza pentru copii

FollowMe

DESPRE NOI

La FollowMe, inainte de engleza sunt copiii si parintii lor. In momentul in care intra in oricare dintre cele 4 sedii, cineva ii saluta. Cineva le zambeste. Proiectele lor si ale colegilor stau cu mandrie pe pereti, alaturi de decoratiunile specifice oricarei sarbatori sau sezon, pentru a face viata mai colorata.

incercam sa stim situatia si numele fiecarui copil - nu doar profesorul de la curs, ci si profesorul coordonator, personalul administrativ, conducerea scolii. Pentru ca vrem sa cream un spatiu cat mai prietenos, in care adultii sa ii respecte pe copii si copiii sa invete sa ii respecte pe adulti, sa se respecte reciproc si sa se ajute unii pe altii.

Profesorii de la FollowMe incurajeaza creativitatea, comunicarea si invatarea centrata pe elev, pe valorificarea informatiilor din universul lui, pe comunicarea starilor si necesitatilor lui. Nu copiem lectiile, nu invatam pe dinafara povesti sau poezii, nu scriem de 20 de ori un cuvant pe care l-am ortografiat gresit. Citim mereu texte noi, jucam jocuri noi, purtam dialoguri, facem proiecte si compuneri in care punem si o bucatica de suflet.

Cadrele didactice FollowMe sunt calificate in urma absolvirii unei facultati de Limbi straine, dar mai mult decat atat, se afla in permanent proces de dezvoltare profesionala participand periodic la cursuri si seminarii, conferinte si traininguri de perfectionare, atat in cadrul scolii cat si in afara ei.

Ceea ce ne ghideaza pe toti cei din echipa FollowMe este motto-ul invata zambind. Vrem sa realizam asta pentru toti cei care ne trec pragul, copii sau adulti. stim ca fiecare invata in ritmul lui si unii vor ajunge sa sustina cele mai inalte niveluri de examen de limba engleza, altii poate doar vor deveni fluenti in conversatiile cu straini sau din vacante, insa fiecare cursant care se gandeste cu drag la limba engleza va continua sa invete, fie ca urmeaza un curs sau nu, pe tot parcursul vietii sale.

Profilul profesorului FollowMe

Este tanar, entuziast, absolvent al unei facultati de profil si al cursurilor de psiho-pedagogie, calificat pentru a acoperi toate nivelurile de insusire a unei limbi straine si are experienta necesara pentru a ghida cursantii - fie ei copii sau adulti - spre reusita.

FOLLOWME, centrul de cursuri engleza Bucuresti, considera ca profesorii nu trebuie sa aiba competenta maxima doar in domeniul lingvistic. Ceea ce conteaza la fel de mult pentru noi este talentul de a da suflet cursurilor - de a preda prin activitati interactive, prin joaca, de a imprumuta din propria energie cursantilor. Noi credem ca un cadru didactic este un indrumator… regulile si misterele limbii engleze le descopera cei ce invata.

CURSURI DE ENGLEZA PENTRU COPII

Au inceput inscrierile pentru anul scolar 2022-2023!

A mai trecut un an de pandemie. In clasa sau la cursul de engleza online pentru copii, in functie de situatia de moment a fiecarei familii si a fiecarei perioade. Am vazut si ne-a placut sistemul hibrid de cursuri si mai mult decat atat, copiii au avut rezultate bune, au vorbit engleza mai mult decat de obicei, au invatat ceva mai bine eticheta interactiunii fara a se deranja reciproc. Au inceput sa scrie folosind aplicatii pe care am facut proiecte foarte creative de grup si s-au pregatit cu spor pentru Cambridge! Cei mici nu au mai pierdut ore valoroase de engleza doar pentru ca au stat in izolare sau pentru ca erau raciti sau pur si simplu pentru ca parintii nu puteau ajunge la timp sa ii aduca la curs in ziua respectiva, deoarece a existat permanent optiunea de a se conecta la curs de oriunde!

Cursuri de engleza pentru copii din oferta FollowMe

In anul scolar viitor, scolile de engleza FollowMe din Titan, Vitan, Ghencea si Drumul Taberei ii primesc cu drag pe cei mici in salile de clase, dar si la cursuri de engleza pentru copii ONLINE daca va fi cazul. Facem educatie cu seriozitate in orice perioada, ne imbunatatim impreuna abilitatile de comunicare, dar si pe cele digitale! Descarca oferta pdf potrivita si contacteaza-ne prin formularul de mai jos, telefonic sau vizitandu-ne la sediile noastre!

OFERTA PRESCOLARI TOAMNA 2022

Inca de la What’s your name, pornim pe calea invatarii prin comunicare si interactiune. Multe jocuri in perechi si echipe si multe materiale vizuale - astfel cei mici reusesc sa isi exprime in scurt timp dorintele in engleza!

VEZI OFERTA

OFERTA CLASA I TOAMNA 2022

Descifram tainele sunetelor limbii engleze, dar si codul literelor care le ascund. Comunicam, citim si scriem pe masura varstei, neuitand de cel mai bun profesor, joaca.

VEZI OFERTA

OFERTA JUNIORI TOAMNA 2022

Ne dezvoltam vocabularul, capacitatea de intelegere si de comunicare in limba engleza, dar si mintea: spunem NU copierii de cuvinte si texte, DA insa creatiei si gandirii critice.

VEZI OFERTA

OFERTA SENIORI TOAMNA 2022

Lucram la intelegere, dar si interpretare a informatiilor; exprimarea dorintelor imediate, dar si capacitatea de a discuta sau de a scrie folosind argumente si idei originale; monolog, dar si arta interactiunii.

VEZI OFERTA

De ce sa alegi un curs la scolile FollowMe din Bucuresti

In centrul procesului educational de la FollowMe este cursantul. Mic sau mare, cu istoria, pasiunile, dorintele, nelinistile si slabiciunile lui, cel ce vine la cursul de engleza e intampinat cu prietenie si ajutat sa progreseze la limba engleza, la incredere in sine si la cunostinte despre lume.

Cursurile de engleza FollowMe incurajeaza autonomia in invatare - chiar si cei mai mici dintre copii sunt invatati sa incerce sa descifreze, sa deduca singuri sensul cuvintelor, ca si regulile gramaticale si sa se exprime creativ, nu prin repetitie sau memorare de fraze sau lectii. E un curs la care poti veni cu increderea ca il va ajuta pe cel mic sa se dezvolte - nu doar la engleza, ci ca elev in general!

Beneficiile unui curs de engleza pentru copii la FollowMe

Din punct de vedere al stilului de lucru, cursurile de engleza FollowMe ii solicita pe copii sa lucreze atat individual, cat si in perechi sau in echipe, alteori construind proiecte cu intreaga grupa (maximum 9 cursanti). In acest fel invata despre cooperare, colaborare, rezolvarea conflictelor si tensiunilor pentru a reusi sa duca la bun sfarsit o sarcina. Multitudinea activitatilor de comunicare ii face sa se exprime mai usor, sa devina mai sociabili si sa isi invinga mai repede tracul si emotiile.

Din punct de vedere academic, pe langa stilul bazat pe expunerea intensa la limba engleza (li se vorbeste doar in engleza si sunt prezentate multe materiale audio, video, texte noi, asta pe langa manualele Cambridge University Press), copiii lucreaza exercitii similare celor din examenele Cambridge. In mod regulat, cu toate grupele abordam si subiecte de Speaking de la examenul Cambridge corespunzator nivelului lor. Cei ce aleg efectiv sa sustina acest examen in sesiunea FollowMe au si optiunea de a comanda un pachet de pregatire suplimentara.

Cum decurge un curs pentru copii la scolile FollowMe

Sa coloram lumea cu cuvinte. Nu cu cele din manuale, invatate si repovestite. Cu cele din mintea fiecaruia dintre cursantii nostri, de orice varsta, care vrea sa creeze si sa impartaseasca ideile si viziunea sa.

La orice curs de engleza pentru copii vrem sa le dam o voce celor mici. Sa ii lasam sa gandeasca mai mult decat o fac cand redau o lectie, un text citit sau o lista de cuvinte. Vrem sa isi spuna parerile cu voce tare si cu curaj, sa isi scrie ideile, sa le discutam si sa fim sau nu de acord cu ele, evidentiind originalitatea si imbunatatind lipsurile. Sa ii invatam, practic, sa functioneze intr-o societate normala.

Pentru a invata si repeta doar cuvinte in engleza, copiii pot privi zeci de ore cantecele si filmulete pe youtube. La cursurile de engleza pentru copii de la FollowMe, incercam sa ii invatam sa faca ceva cu ele. Sa se descurce in vacanta, sa isi cumpere o inghetata, sa se distinga la un viitor interviu sau… cine stie, sa schimbe lumea intr-o zi.

Metode de predare pentru copii prescolari

Cursurile de engleza pentru copii prescolari tin cont de specificul micutilor cu varsta de 4-6 ani si anume: placerea de a lucra pe baza desenelor si ilustratiilor bogate, de a se misca si a dansa, de a schimba activitatea la fiecare 10-15 minute, dorinta de a fi vazuti, auziti, valorizati si apreciati.

Predarea se bazeaza mult pe diferite joculete didactice cu flashcards - repetitie, numit obiectele cu diverse voci amuzante, gasit, ascuns, ghicit, glumit, atins si lovit poza. Exista si momente in care copiii trebuie sa faca mici jocuri de rol in perechi, punand intrebari si oferind raspunsuri, momente in care interpreteaza micile povesti din manual sau in care rezolva exercitii din carte sau caietul de activitati tip grila sau cu completarea spatiilor libere pe baza inregistrarilor audio sau a indicatiilor profesorului.

Metode de predare pentru copii de clasele I-VIII

Copiii scolari au o multitudine de activitati menite sa construiasca o baza solida, cu cat mai putine lacune, de vocabular si gramatica, dar si sa puna edificiile deprinderilor ce ii vor ajuta mai tarziu, chiar si in mediul universitar, de autonomie in invatare (mai pe scurt, sa nu fie dependenti de profesor pentru a gasi informatiile dorite), de intelegere (cu adevarat) a mesajelor orale sau scrise si de productie (serioasa, metodica) a limbii.

Fiecare ora incepe cu consolidarea cunostintelor introduse anterior, verificarea unor fragmente din tema si apoi mizeaza, inainte de a aduce in prim-plan noi informatii, pe trezirea interesului cursantilor vizavi de tema respectiva. Copiii sunt incurajati sa participe, sa isi respecte randul in conversatie si sunt cu totii implicati in discutie de catre profesor in mod egal. Cursurile de engleza contin si suficient exercitiu pentru intelegerea si internalizarea noilor reguli, pana cand ajungem la stadiul de productie libera: alcatuirea de texte scrise sau orale creative, pe baza noilor cuvinte sau structuri gramaticale invatate.

Cat dureaza un modul de curs de engleza pentru copii la scolile noastre

Copiii care aleg sa invete la scolile FollowMe pe timpul anului scolar participa la 34 de saptamani de cursuri de engleza, adica 68 de sedinte, in perioada septembrie - iunie. Activitatea noastra incepe la doua saptamani dupa debutul anului scolar, astfel incat trecerea de la Vacanta Mare la programul de scoala sa fie lina.

Durata sedintei de curs depinde insa de varsta elevilor: la cei mai mici dintre ei, prescolari, aceasta este de o ora, la clasele I - IV, o ora si jumatate, iar la copiii de gimnaziu si liceu doua ore.
DATE DE CONTACT
Adresa:

FollowMe Dr. Taberei
Mobil: 0745 205 734; Telefon: 031 411 09 08
Email: office.drt@followme.ro
Adresa: Bd. Timisoara, la 28A, bloc C10 (in complex GranVia), sector 6
Cum ajungi?
RATB: 8, 25, 41, 47, 137, 138

FollowMe - Ghencea
Mobil: 0757 571 171; Telefon: 031 438 05 12
Email: office.g@followme.ro
Adresa: Bd. Ghencea 43B, etaj 4 (in incinta Ghencea Business Center), sector 6
Cum ajungi?
RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

FollowMe - Vitan
Mobil: 0757 571 175; Telefon: 031 418 67 68
Email: office.v@followme.ro
Adresa: Calea Vitan 119, bl. V21B, sc. 3, sector 3
Cum ajungi?
RATB: 1, 123, 124, 135, 223
Metrou: Dristor, Mihai Bravu

FollowMe - Titan
Mobil: 0745 300 457; Telefon: 031 408 50 53
Email: office.t@followme.ro
Adresa: Str. Prisaca Dornei 2E, etaj 2, sector 3
Cum ajungi?
RATB: 19, 23, 70, 79, 92, 101, 102, 311, 330, 335
Metrou: Statia Titan

Numere de telefon:

FollowMe Dr. Taberei: Mobil: 0745 205 734; Tel.fix: 031 411 09 08
FollowMe - Ghencea: Mobil: 0757 571 171; Tel.fix: 031 438 05 12
FollowMe - Vitan: Mobil: 0757 571 175; Tel.fix: 031 418 67 68
FollowMe - Titan:Mobil: 0745 300 457; Tel.fix: 031 408 50 53


Internet:
Web: www.followme.ro
facebook.com/followme.ro
E-mail:  office.drt@followme.ro
office.g@followme.ro
office.v@followme.ro
office.t@followme.ro

Recomandati aceasta pagina: