Centre educationale pentru copii
Centrul Educational Kid's Joy Land

Gradinita Kid's Joy Land

Facilitati

Sediile Centrului Educational Kids’ Joy Land se bucura de sali de grupa generoase si luminoase, de spatii de joaca exterioare foarte mari, dotate cu multe atractii pentru copii si care permit desfasurarea activitatilor in aer liber pe tot parcursul anului. Cu ajutorul microbuzului propriu, se poate asigura transportul copiilor. Centrul dispune de biblioteca dotata cu un numar generos de carti destinate atat prescolarilor, cat si cadrelor didactice, softuri educationale, DVD-uri, table interactive si videoproiector.

Educatie

Activitatile instructiv-educative sunt realizate de catre cadre didactice calificate, urmarindu-se programa scolara. Copiii participa zilnic la jocuri de atentie, de perspicacitate, jocuri logice, cluburi tematice. O gama variata de activitati optionale este pusa la dispozitia copiilor. Periodic, se organizeaza activitati extrascolare, excursii, vizite sau tabere. Pentru a beneficia de un program educativ complet, copiii au acces la scoala de limbi straine din cadrul centrului.

Sanatate

Centrul Educational Kids’ Joy Land dispune de cabinet medical propriu. Triajul medical este efectuat cu rigurozitate in fiecare dimineata de catre asistenta medicala a centrului, care supravegheaza apoi asupra bunastarii si sanatatii copiilor pe parcursul intregii zile. Activitatea asistentei medicale este supervizata de medicul pediatru cu care colaboreaza centrul nostru, acesta vizitandu-ne cel putin o data pe saptamana.

Suport psihologic

Centrul Educational KJL ofera suport familiei si copilului prin programul de consiliere psihologica ce se realizeaza in regim individual (adulti), de grup (adulti si/sau copii) sau de familie. De asemenea, se pot organiza ateliere cu parintii in care acestia au oportunitatea de a afla informatii din partea unui specialist in psihologia familiei si a copilului.

Colaborare

Parintii sunt tinuti in permanenta la curent cu toate activitatile desfasurate in gradinita, comunicarea cu ei fiind un aspect foarte important pentru noi. Prin rapoarte zilnice si scrisori saptamanale in format electronic, ne asiguram ca ei sunt informati corect asupra activitatilor desfasurate in gradinita. Parintii sunt invitati sa participe la activitatile noastre, fie in cadrul unor ateliere de creatie, fie in cadrul lectiilor deschise sau in calitate de "profesori pentru o zi".

Meniu

Centrul Educational KJL dispune de bucatarie proprie modern utilata, care intruneste toate standardele de igiena si calitate. Aici sunt pregatite mese sanatoase, gustoase si echilibrate din punct de vedere nutritional. Micul dejun pe care il oferim celor mici este compus exclusiv din produse 100% certificate BIO. Meniul este avizat de catre medicul pediatru, si este trasmis electronic catre parinti la inceputul fiecare saptamani.


CENTRUL EDUCATIONAL KJL ofera mai multe tipuri de program care asigura copilului ingrijirea si dezvoltarea normala, la care se pot adauga alte cursuri sau activitati optionale, in functie de preferintele/talentul/aspiratiile fiecarui copil in parte.

  • PROGRAMUL SCURT : 08:00-12.00

Include: sosirea copiilor, intalnirea de dimineata, micul dejun 100% BIO, activitati curriculare, gustarea, club de limba engleza si activitatile optionale care nu sunt incluse in pret.

  • PROGRAMUL NORMAL : 08:00-13.00

Include: sosirea copiilor, intalnirea de dimineata, micul dejun 100% BIO, activitati curriculare, gustarea, club de limba engleza, masa de pranz si activitatile optionale care nu sunt incluse in pret.

  • PROGRAMUL PRELUNGIT: 08.00-18.00

Include: sosirea copiilor, intalnirea de dimineata, activitati liber-alese, micul dejun 100% BIO, activitati pe domenii experientiale, gustarea, club de limba engleza, masa de pranz, odihna de dupa amiaza, activitati de consolidare, activitati de explorare a unui obiect, cluburile: de muzica, de stiinte, de arta, "micii bucatari", teatru si bune maniere, jocuri distractive, gustarea de dupa amiaza si plecarea copiilor.

In plus, in timpul vacantei de vara CENTRUL EDUCATIONAL KJL si-a propus  sa realizeze  programe educationale menite sa dezvolte abilitati cognitive si practice ale copiilor prin stimularea curiozitatii si a actiunii directe a copilului cu diverse materiale si obiecte in cadrul atelierelor de arta, stiinte, micii bucatari,s.a.

ORAR ZILNIC:
08:00 - 09:00 > Primirea copiiilor in gradinita, triajul medical, jocuri liber alese, calendarul naturii;
09:00 - 09:30 > Servirea micului dejun (compus din produse 100% certificate BIO)
09:30 - 09:45 > Gimnastica de inviorare
09:45 - 10:00 > Intalnirea de dimineata
10:00 - 10:45 > Activitati educative desfasurate pe arii curriculare: educarea limbajului, matematica, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, desen, pictura, modelaj, activitati practice, muzica, in fuctie de planificarea saptamanala si anuala.
10:45 - 11:00 > gustarea de fructe;
11:00 - 11:30 > limba engleza;
11:30 - 12:30 > activitati optionale / activitati recreative: jocuri motrice, jocuri liber-alese, jocuri de perspicacitate, jocuri logice, jocuri de atentie, jocuri de rol etc;
12:30 - 13:00 > servirea mesei de pranz;
13:00 - 16:00 > pregatirea pentru odihna si somn;
16:00 - 16:15 > gustarea de dupa amiaza;
16:15 - 17:00 > activitati recuperatorii, de exersare a aptitudinilor individuale / cluburi de dupa amiaza: micii savanti, micii bucatari, micii artisti, bune maniere, teatru etc;
17:00 - 17:45 > activitati liber-alese;
17:45 - 18:00 > pregatirea copiilor pentru plecarea acasa.


Sediul situat in Str. Vasile Sebe nr. 2, Rosu, Chiajna, pune la dispozitie cinci sali in care isi desfasoara activitatea grupele mijlocii si mari, doua sali pentru afterschool si o sala pentru cursurile optionale. Sediul este impartit pe patru niveluri, fiecare avand cel putin un grup sanitar adaptat varstei copiilor. Dormitorul, cabinetul medical si izolatorul, bucataria si sala de mese completeaza spatiul interior. Sediul dispune de biblioteca dotata cu un numar generos de carti destinate atat prescolarilor, cat si cadrelor didactice, softuri educationale, DVD-uri, table interactiva si videoproiector. Curtea este un adevarat colt de rai pentru copii, constand intr-un spatiu de joaca de peste 1000 de metri patrati si foisor pentru desfasurarea activitatilor in aer liber.

Sediul situat in Str. Apele Vii nr. 22, sector 6, intr-o zona linistita, ferita de forfota orasului, dispune de sali generoase si luminoase, de bucatarie si sala de mese, doua grupuri sanitare, camera de relaxare si sala de optionale. Sediul se adreseaza scolarilor aflati in clasele 0 - 4, prin programele de after school (12:00 - 18:00) si before school (08:00 - 12:00). Poate gazdui trei grupe de copii, iar in cadrul sau isi desfasoara activitatea si Scoala de Limbi Straine Kids’ Joy Land, fiind centru autorizat de examinare Cambridge.


Kids’ Joy Land Afterschool vine in sprijinul parintilor, organizand eficient timpul copilului in afara orelor de scoala.

Aici copiii sunt tratati cu caldura, incurajati si provocati sa se autodepaseasca. Suntem de parere ca dezvoltarea emotionala a copiilor este cea mai importanta, si din acest motiv suntem foarte atenti la nevoile lor si incercam sa aiba un program echilibrat care sa le aduca bucurii si confort. Avem cadre didactice specializate sub indrumarea carora elevii rezolva temele de la scoala si participa la jocuri interactiv-educative.

Urmarim petrecerea timpului, cat mai mult posibil, in aer liber fara calculator si televizor, si realizarea unui program educational bazat pe practica si experienta. Activitatile desfasurate dezvolta elevilor memoria, atentia, rabdarea, increderea in sine, ajuta la aprofundarea cunostintelor, perfectionarea abilitatilor senzoriale si motrice, dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii.

Scopul nostru este sa ii invatam pe cei mici cum sa invete, deoarece orice demers educativ trebuie sa fie centrat pe elev.

Locatia noastra beneficiaza de un spatiu amenajat corespunzator nevoilor copiilor de varsta scolara, atat in ceea ce priveste activitatile educationale, cat si momentele de odihna si relaxare. Salile ofera confortul unui camin, iar copiii pot servi masa dupa un meniu diversificat.


Centrul Educational Kids’ Joy Land, prin Scoala de Limbi Straine, este centru acreditat pentru sustinerea examenelor Cambridge.

  • Grupe de maxim 8 cursanti
  • Cadre didactice cu experienta in domeniul predarii si al pregatirii pentru examene
  • Feedback individual pentru parinti
  • O sedinta de curs dureaza 60 de minute pentru copii aflati in clasele 0-4, si 90 de minute pentru ceilalti copii inscrisi
  • Imbunatatirea celor patru competente lingvistice: citit, ascultat, vorbit si scris
  • Simulari de examene
  • Metode de predare moderne si interesante, care incurajeaza lucrul in echipa si stimuleaza creativitatea: brainstorming, joc de rol, studii de caz etc.


CLUBURI TEMATICE

Gradinita inseamna mai mult decat a sta cu un grup de copii atunci cand parintii lor sunt la serviciu. La gradinita, copiii isi formeaza deprinderi sanatoase, invata cum sa interactioneze cu cei din jur, sa actioneze si sa gandeasca singuri.

In fiecare zi pornim in calatorii de neuitat pe "aripi de vant" si pe "valuri de ape", invatand o multime de curiozitati despre apa, aer, pamant si vietuitoarele lor, despre tainele acuarelei, a gastronomiei si a papusilor  de teatru si despre cum ne comportam in societate.

"Micii savanti" - copiii invata lucruri deosebite despre domenii mai putin cunoscute de ei: fenomene ale naturii, oameni de stiinta si inventiile lor, evenimente istorice, lumi disparute - dinozauri, evolutia tehnologica; participa la diferite experimente si isi insusesc cunostinte intr-un mod foarte placut.

"Teatru de papusi" - este una dintre cele mai indragite activitati de catre copii si care are roluri multiple in dezvoltarea capacitatii de observatie, memorie si creativitate, in dezvolatrea limbajului si a spiritului de joc colectiv starnind fantezia si spiritual creator.

"Micii artisti" - "Da-i copilului in mana o pensula si acuarele si vei vedea cum invata singur sa descopere lumea" - Stefan Luchian

"Micii bucatari" - este un club indragit de copii, acestia implicandu-se active in diverse activitati gospodaresti: cultiva legume, le ingrijesc si le culeg, folosindu-le mai apoi in bucatarie pentru a pregati preparatele preferate: salate, compoturi, muraturi, dulceturi sau sucuri. De asemenea implicam si parintii, fie prin recomandarea de retete, fie organizand workshop-uri culinare.

"Bune maniere" - Educatia copilului este un proces continuu si complex, care nu se limiteaza la a-l invata sa vorbeasca, sa scrie sau sa citeasca. Copilul are nevoie sa invete cum sa se comporte in societatea in care traieste, cum sa relationeze cu cei de varsta lui si cu adultii in diferitele situatii cu care se intalneste in viata de zi cu zi. Fie ca au sau nu probleme de comportament in societate, copiii reactioneaza foarte bine cand sunt expusi unui curs de bune maniere. In cadrul clubului  propus, copilul dumneavoastra va parcurge activitati prin intermediul carora va descoperi singur importanta si frumusetea bunelor maniere si se va convinge ca sunt usor de insusit.
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1 - Gradinita : Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 181 A, Rosu, Chiajna, Ilfov
Sediul 2 - Gradinita & After School: Str. Vasile Sebe, Nr. 2, Rosu, Chiajna, Ilfov
Sediul 3 - Gradinita: Str. Rezervelor 24a, Rosu, Chiajna, Ilfov
Sediul 4 - After School: Str. Apele Vii, Nr. 22, Sector 6, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0721.216.194
Internet:
Web: kjl.ro
facebook.com/KidsJoyLand
E-mail:  kidsjoyland2@yahoo.com
After School Kid's Joy Land After School Kid's Joy Land
After School Kid's Joy Land After School Kid's Joy Land After School Kid's Joy Land
After School Kid's Joy Land

Recomandati aceasta pagina: