Centre educationale pentru copii
Centrul Educational Creative Thinking

Creative Thinking

Un copil creativ este un copil fericit!

Suntem primul centru educational din Romania care imbina gandirea creativa, invatarea prin joc si dezvoltarea emotionala a copiilor de la 1 an la 8 ani, cu ajutorul unor instructori formati in psihologia copilului.

In viziunea noastra gandirea creativa stimuleaza capacitatea de a rezolva probleme si de a explora domenii noi. Aceasta aduce ingeniozitate si succes in dezvoltarea personala si educationala a copiilor. Credem ca un copil care este incurajat sa gandeasca creativ are mai mult respect de sine si este mult mai motivat.

Misiunea noastra este de a-i insoti pe cei mici in drumul cunoasterii, a dezvoltarii personale si a creativitatii. Ne dorim sa le oferim un mediu prietenos in care sa poata creste armonios, iar invatarea sa se produca prin joc.

Valorile noastre sunt:

Creativitate: Credem cu tarie ca un copil creativ este un copil fericit. Aceasta il ajuta sa-si dea voie sa simta, sa gandeasca, sa se exprime liber si sa creeze.

Respect: Fie ca este vorba despre respectul de sine, fie despre respectul fata de ceilalti, ne dorim sa-i invatam pe cei mici importanta acestuia, in viata de zi cu zi si in crearea unor relatii sanatoase cu ceilalti.

Integritate: Credem ca este important ca cei mici sa inteleaga ce inseamna sa fim corecti, onesti si sa spunem adevarul in toate situatiile in care ne aflam.

Familia are un rol esential in cresterea copilului, ea fiind nucleul in care acesta se formeaza ca om. Sustinem o relatie parinte-copil bazata pe iubire, respect si unitate.

Formarea profesionala in domeniul psihologiei a instructorilor este un factor important in crearea unei relatii sanatoase, hranitoare si benefice pentru cei mici, dar si pentru relatia parinte-copil. Credem in invatarea prin joc si prin folosirea metodelor creative in cunoasterea mediului inconjurator. Experienta directa in sala de curs a copiilor cu tematica, cu materialele folosite, cu metoda abordata dar si relatiile cu ceilalti ii ajuta pe cei mici sa-si dezvolte abilitatile emotionale, sociale, cognitive si creative.

In sala de curs, fiecare copil este important, iar instructorii se adapteaza in functie de nevoile pe care acestia le au, ajutandu-i totodata sa se simta confortabil si in siguranta.

10 Motive pentru care sa alegi educatia Creative Thinking!

- Instructorii sunt psihologi formati in psihologia copilului

- Mediul de invatare si dezvoltare este unul prietenos

- Cei mici se dezvolta cognitiv, emotional dar si social

- Oferim aprecieri si incurajari, nu note sau calificative

- Acomodarea in colectivitate se produce treptat, respectand ritmul fiecarui copil

- Invatarea se produce prin joc

- Copiii descopera mereu lucruri interesante

- Stimulam creativitatea

- Parintii sunt implicati activ in tot ceea ce inseamna educatia Creative Thinking

Cursuri

* Grupa Baby (1 - 2 ani)
Venim in intampinarea parintilor cu copii de la 1 an la 2 ani, care isi doresc sa invete cum sa se joace intr-un mod creativ si plin de sens cu cei mici.Totodata, ii ajutam pe copii sa asimileze cuvinte si abilitati noi, specifice categoriei de varsta.
VEZI DETALII CURS »

* Grupa Mini (2 - 4 ani)
Construim spatiul perfect pentru copiii dornici de explorare, unde isi pot dezvolta abilitatile motrice, limbajul si creativitatea. Invatarea prin joc ii ajuta sa fie mai receptivi la activitatile propuse de noi.
VEZI DETALII CURS »

* Grupa Midi (4 - 6 ani)
Cream impreuna cu cei mici, un cadru prietenos in care invatarea se imbina cu jocul si distractia. Descoperim intr-un mod creativ informatii interesante din lumea inconjuratoare si ne dezvoltam emotional, social si cognitiv.
VEZI DETALII CURS »

* Grupa Junior 6 - 8 ani
Satisfacem pofta de cunoastere a copiilor in moduri cat mai inedite si incurajam gandirea creativa. Invatam cum sa lucram in echipa si cum sa ne gestionam cat mai eficient propriile emotii.
VEZI DETALII CURS »

Pre Gradi

Intrarea in colectivitate este cu siguranta o etapa fireasca in dezvoltarea oricarui copil. Totusi, acomodarea cu aceasta noua etapa de viata presupune un proces unic pe care parintii trebuie sa il trateze cu rabdare, intelegere si multa delicatete.

Fiecare parinte isi doreste cea mai buna educatie pentru copilul sau si un start pozitiv al acestuia in colectivitate. Știm cat este de important pentru parinti sa-si lase puiul intr-un loc in care sa se simta securizat emotional, in care sa vina cu drag, cu zambetul pe buze si in care sa se dezvolte frumos si armonios.

Tocmai de aceea Creative Thinking a creat un program educational care sa vina in intampinarea nevoilor celor mici, oferindu-le o integrare securizanta in mediul social si respectandu-le propiul ritmul de adaptare si acomodare.

Pre Gradi se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 3 ani si jumatate si este un program complex de integrare in colectivitate care ii pregateste pe cei mici pentru intrarea la gradinita. Activitatile propuse in cadrul programului Pre Gradi se bazeaza pe joc, jocul fiind principala modalitate prin care cei mici invata si se dezvolta la aceasta varsta.

Obiectivele programului Pre Gradi
  • Integrarea copilului in colectivitate intr-un mod prietenos si armonios. Cel mic este ajutat sa se acomodeze intr-un spatiu nou, sa capete incredere intr-o noua autoritate reprezentata de instructor si sa relationeze cu alti copii de aceeasi varsta;
  • Dezvoltarea abilitatilor specifice acestei categorii de varsta, cum ar fi motricitatea fina, motricitatea grosiera, atentia, limbajul;
  • Castigarea autonomiei copiilor, separarea de parinti producandu-se treptat si in acord cu ritmul propiu al fiecarui copil;
  • Incurajarea dezvoltarii abilitatilor socio-emotionale cum ar fi sentimentele de incredere si siguranta, prietenia, afectiunea si empatia;

StepByStep

Un copil creativ este un copil fericit!

Fiecare parinte isi doreste cea mai buna educatie pentru copilul sau, fie ca este vorba despre mersul la gradinita, scoala sau intr-un alt mediu educational.
Tocmai de aceea CreativeThinking a creat un program menit sa vina in intampinarea nevoilor parintilor care nu isi doresc sa-si duca copiii la gradinita.

StepbyStep se adreseaza copiilor intre 3 ani si jumatate si 5 ani si este un program complex, o alternativa la gradinita care le ofera celor mici ocazia sa se dezvolte atat social, cognitiv cat si emotional, intr-un cadru securizant si prietenos.

Obiectivele programului StepByStep
  • Incurajarea dezvoltarii abilitatilor socio-emotionale cum ar fi sentimentele de incredere si siguranta, prietenia, afectiunea si empatia;
  • Dezvoltarea abilitatilor specifice acestei categorii de varsta, cum ar fi motricitatea fina, motricitatea grosiera, atentia, limbajul;
  • Stimularea creativitatii si a gandirii creative;
  • Dezvoltarea abilitatilor sociale prin exersarea lucrului in echipa;DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Constantin Moise, nr. 21, sector 6, Bucuresti
Reper: intrarea prin Blvd. Timisoara
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0720.379.505
Internet:
Web: www.creative-thinking.ro
acebook.com/creativethinkingro
E-mail:  contact@creative-thinking.ro

Recomandati aceasta pagina: