Educatie Senzoriala-Motorie-Cognitiva-Holistica
Asociatia Aripi Albastre

Asociatia Aripi Albastre

Asociatia Aripi Albastre ofera programe de interventie terapeutica, adresate copiilor cu cerinte educative speciale, personalizate pentru fiecare copil in parte. Suntem o echipa dedicata, cu experienta in domeniu, specializata pe educatie si interventie timpurie, stimularea si dezvoltarea limbajului, terapie comportamentala, fiind atenti la nevoile copiilor.

Fiecare program de terapie este realizat prin activitati de joc, in mod particular si individualizat, pentru fiecare copil in parte, in functie de achizitiile cu care copilul vine si carentele in dezvoltare pe care acesta la are la momentul evaluarii.

Sunt vizate abilitatile cognitive, limbajul si comunicarea functionala, integrarea senzoriala si socializarea, abilitatile de autonomie personala, deprinderea de comportamente adecvate. Fiecare obiectiv de lucru se stabileste in functie de nevoile copilului iar obiectiv principal al interventiei noastre il reprezinta integrarea copilului in colectivitate.

In cadrul orelor de terapie incurajam si prezenta parintilor, credem ca o implicare activa a acestora aduce un aport pozitiv in cadrul terapiei.

In cadrul centrului nostru oferim: Terapie ABA, Stimularea si dezvoltarea limbajului (Verbal behavior, PECS- incluse in terapia ABA) , Logopedie, Integrare senzoriala, Grupuri de socializare si ateliere, terapie ocupationala, Cursuri gratuite pentru parinti, studenti, shadow, Cursuri de pregatire pentru specialisti.

Servicii oferite in cadrul Asociatiei Aripi Albastre

In cadrul Asociatiei Aripi Albastre, copiii inclusi in programele de terapie, lucreaza cu o echipa formata din coordonator, logoped si terapeuti. In cadrul orelor de terapie sunt lucrate toate ariile de dezvoltare astfel incat copilul sa cunoasca un progres unitar iar dezvoltarea sa fie armonioasa. Sunt vizate abilitatile cognitive, limbajul si comunicarea functionala, socializarea, abilitatile de autonomie personala, deprinderea de comportamente adecvate.

Fiecare program de terapie este realizat in mod particular si individualizat, pentru fiecare copil in parte, in functie de achizitiile cu care copilul vine si carentele in dezvoltare pe care acesta la are la momentul evaluarii.

Programul de terapie al copilului la Asociatia Aripi Albastre, cuprinde:

Terapie individuală ABA
PECS

Logopedie
Verbal Behavior

Grupuri de socializare

Invatare incidentala si in mediu natural

Sprijin in cadrul integrarii in gradinita/scoala
Sedinte de coordonare periodice cu parintii

Cursuri gratuite pentru parinti si grupuri de suport

Ateliere pentru copii


DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Vitejescu nr. 25, Sector 4, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0755.044.663
Persoane de contact: Elena Nedelcu - Presedinte Asociatia Aripi Albastre
Internet:
Web: www.aripialbastre.ro
facebook.com/asociatiaaripialbastre
E-mail:  asociatiaaripialbastre@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: