Mall~uri din Bucuresti
Promenada

promenada

Ti-am luat un bilet dus-intors in Roma Antica!

Promenada

Calatoreste in Imperiul Roman la mall Promenada!

In perioada 23 februarie - 2 aprilie 2017,copiii pornesc aventura in Imperiul Roman printr-o lectie de istorie aplicata prin joaca si invatatura, ce are lo cpe tot nivelul 1, de marti pana duminica, de la ora 10:00 la 21:00.

Cei mici vor invata si se vor distra pe un traseu bine stabilit de la inceput pana la sfarsit:

Promenada

- Cei mici vor fi intampinati si insotiti de ghizi costumati in romani pe tot parcursul expozitiei.

- Inca din primele minute ale calatoriei,copiii vor fi costumati in romanicu vesminte pentru fete si baieti.

- La prima lectie din traseu, cei mici vor invata despre istoria Romei: legenda lui Romului si Remus, cum s-a dezvoltat Roma, cum a trecut de la monarhie la republica si de la republica la imperiu.

- Urmatoarea oprire: Orasul Roma, unde mici romani vor descoperi elementele reprezentative, drumurile pietruite, modul ingenios prin care romanii au alimentat orasul cu apa prin intermediul apeductelor si importanta formului, formand unul chiar ei.

- Lectia continua cu felul de a se imbraca al romanilor. Copiii vor descoperi toga, tunica sau stola si culorile reprezentative pentru fiecare categorie sociala.

-Micii romani ajung in Colosseum, cea mai reprezentativa cladire a Romei Antice, pentru a descoperi ce erau amfiteatrele, la ce foloseau si ce secrete ascundeau.

-Dupa ce descopera amfiteatrul, cei mici sunt provocati sa echipeze un gladiator pentru lupta cu leii, in timp ce afla totul despre acesti luptatori curajosi.

- Armata romana este urmatoarea oprire. Cei mici vor descoperi catapulta, tacticile de razboi ale romanilor si vor exersa miscarea "testudo" - alinierea compacta a scuturilor, tactica inovativa de aparare a armatei romane.

- Aventura continua cu Imparatii romani, unde copiii vor vedea busturile celor mai celebri Imparati din istorie si vor afla detalii despre acestia.

- Dupa, vor descoperi elementele de educatie romana: sa numere cum numarau romanii cu ajutorul unui panou magnetic, sa identifice elementele de arhitectura romana (coloane, dom, apeduct, baie romana), elementele de arta romana prin intermediul jocurilor interactive (busturi, mosaic, basoreliefuri), religia romana si Zeii romani.

Copiii si insotitorii lor vor face poze haioase cu gladiatorii si soldatii romani pentru a pleca cu o amintire placuta din aceasta excursie.
La final, toti participantii vor primi diplome de merit pentru curajul dovedit in Imperiul Roman si vor fi promovati ca cetateni de baza ai Romei Antice.
Biletul de acces in expozitia interactiva si educativa, Copiii in Roma Antica are pretul de 15 Lei/copil si poate fi achizitionat de la biroul Info Point (parter) din mall Promenada.
Grupurile organizate de minimum 15 copii pot achizitiona biletul de intrare la pret redus de 12 Lei/copil.

REZERVA ACUM

e-mail: rezervari@promenada.ro
Tel.Mobil: +40 726 377 978
direct la INFO POINT Promenada (parter, intrarea Calea Floreasca)

Te asteptam la Promenada sa pornim in cea mai frumoasa aventura!

Promenada Promenada Promenada Promenada
Promenada Promenada Promenada Promenada
Promenada Promenada Promenada PromenadaDATE DE CONTACT
Adresa: Calea Floreasca, Nr. 246B, Sector 1, Bucuresti

Mijloace de transport:
METROU: Linia M2 - Statia Aurel Vlaicu
TRAMVAI: 5 - Statia Soseaua Pipera
AUTOBUZ: 135, 112
Numere de telefon: Tel. mobil: +40 730 246 246
Internet:
Web: www.promenada.ro
E-mail:  mall@promenada.ro, rezervari@promenada.ro

Recomandati aceasta pagina: