Mall~uri din Bucuresti
Mega Mall

Mega Mall

Mega Mall cheama toti copiii sa descopere tainele marii
Expozitia interactiva "Sea to see" ofera micilor navigatori o calatorie fascinanta in lumea misterioasa a marilor

Mega Mall Mega Mall


Odata cu inceputul vacantei, Mega Mall ii invita pe cei mici sa se imbarce pe caravela si in submarin pentru o incursiune in adancuri.
Micii exploratori vor fi echipati in navigatori si vor porni pe mare in caravela, corabia care descopera mari si tari. Calatoria continua la bordul submarinului galben unde cei mici vor descoperi misterele subacvatice.

Dupa ce au invatat cum sa navigheze, cei mici vor afla mai multe despre lumea marilor si a oceanelor:
- Expozitia de artefacte – despre miniaturi ale vaselor care au facut istorie
- Expozitia Oceanului le va face cunostinta cu vietatileapelor
- Expozitia Scafandrilor – despre viata oamenilor care se scufunda in adancuri
- Sentinelele Apei – cu replici ale celor mai celebre faruri din lume

Imbarcarea are loc zilnic, in perioada 23 iunie – 24 iulie, intre orele 11.00 – 20.00. Expeditiile se realizeaza in grupuri cu maxim 40 de copii, cu varsta intre 5 – 10 ani, si dureaza 45 de minute. Plecarea se face de la nivelul 2, Atrium Nord. Parintii nu sunt lasati in port, se pot alatura calatoriei daca doresc sa-i insoteasca pe cei mici.
Rezervarile pentru expozitia interactiva Sea to see se pot face la numarul de telefon: 0756.140.191, la adresa de e-mail rezervari@megamallbucuresti.ro, precum si direct la biroul informational, amplasat la nivelul 0, in fata magazinului H&M. Biletul are pretul de 10 Lei si va putea fi achizitionat de la biroul informational. Grupurile organizate de minimum 10 copii pot achizitiona biletul de intrare la pret redus, de 7 Lei/bilet.

Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat in Bucuresti de grupul de investitii si dezvoltare NEPI. In urma unei investitii de 165 de milioane de euro, acesta acoperain total 230.000 metri patrati, fiind in prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania. Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de 75.000 de metri patrati, dispusi pe 4 niveluri,si gazduieste in prezent 220 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.
Mega Mall aduce si o serie de premiere in retailul romanesc, care le ofera bucurestenilor experiente unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri patrati, dotata cu o piscina semi-olimpica, cinematograful Cinema City cu 14 sali si tehnologia 4Dx, un nou concept de spatii de distractii cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmarite transmisiuni sportive live, dar si un loc de joaca, adus de Gymboland, pentru copiii de toate varstele.
Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, incaltaminte, ingrijire si accesorii din tara, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti si Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din Romania.


DATE DE CONTACT
Adresa: Pierre de Coubertin nr. 3-5, langa Arena Nationala
Numere de telefon: Tel.mobil: 0757.055.727
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.megamallbucuresti.ro
E-mail:  info@megamallbucuresti.ro

Recomandati aceasta pagina: