Mall~uri din Bucuresti
Sun Plaza Shopping Center

Sun Plaza

NOUTATI:

27 ianuarie - Sun Plaza lanseaza „Aventuri cu dragonul Sunny” - spectacole lunare de teatru pentru copii
Ati auzit vestea de poveste? La Sun Plaza sosesc zane, spiridusi, cavaleri si printese, nerabdatori sa-l cunoasca si sa se joace cu vestitul dragon zambaret Sunny. Incepand cu 30 ianuarie 2016, Sun Plaza ii invita pe copii, in fiecare luna, la o mini-stagiune de teatru si distractie, intr-un decor special realizat.
In parteneriat cu Teatrul Excelsior, Teatrul Ion Creanga si institutii muzicale de profil, vor avea loc spectacole special concepute pentru segmente diferite de varsta, activitati ce ajuta la dezvoltarea spiritului creativ, lansari de carte si audio book-uri, workshopuri de invatare experientiala si sesiuni de autografe cu vedete din lumea celor mici.
Personaje fantastice isi vor da intalnire luna de luna, pe scena din Sun Plaza. Parintii nu au motive sa se sperie, deoarece dragonii devin prietenii copiilor, zanele canta, spiridusii danseaza, vrajitoarele sarbatoresc, iar printii si printesele se intalnesc pentru a celebra momentele frumoase ale copilariei, impreuna cu cei mici.
Sambata, 30 ianuarie, incepand cu ora 11:00, la etajul 1, copiii sunt invitati sa vada „Aventuri cu dragonul Sunny: Magia Copilariei”, spectacolul ce va deschide mini-stagiunea de teatru din Sun Plaza.
Surprizele se vor tine lant, iar cei mici vor avea parte de o joaca frumoasa alaturi de simpaticul dragon Sunny si camarazii lui de incredere.
Show-ul va imbina cantece jucause interpretate de grupul vocal Fantezia, recital live Bibi, costume hiperbolizate, personaje fascinante si un spectacol de teatru incitant, plin de suspans, marca Teatrul Excelsior. La acestea, se adauga sesiuni de facepainting si modelare de baloane.
Activitati:
11:00 – 12:00 // Distractie – Sunny si noii sai prieteni magici te invita la dans si distractie pe saturate! Printesele artiste abia asteapta sa te picteze pe fata si sa modeleze alaturi de tine figurine trasnite din baloane.
11:00 – 12:00 // Recital Bibi – Cunoscuta vedeta din lumea copiilor, ofera un show muzical plin de culoare si veselie!
12:00 – 13:00 // “Magia copilariei”, Teatrul Excelsior - Spectacol de teatru pentru copii in care imposibilul devine posibil! O senzationala aventura alaturi de Marele Vrajitor, Spiridusul, cele trei Vrajitoare de la Rasarit si Thomas, Ucenicul vrajitor.
Un super eveniment pentru copii, o experienta magica ce da startul “Aventurilor cu dragonul Sunny” in Sun Plaza!
Nu mai stati pe ganduri, dati fuga la Sun Plaza, unde e loc de magie si mare veselie, povesti cu talc si prietenii pe viata. Sunny si noii lui prieteni abia asteapta sa va cunoasca! Eveniment cu intrare libera.

Sun PlazaDATE DE CONTACT
Adresa: Calea Vacaresti nr. 391, 040055, Sector 4, Piata Sudului
Numere de telefon: -
Internet:
Web: www.sun-plaza.ro
E-mail:  sunplaza@cbre.com

Recomandati aceasta pagina: