Festivaluri pentru copii
KINOdiseea YOUTH - Editia a VIII-a (10-20 noiembrie)

Cele mai bune filme ale anului, pentru publicul tanar, La KINOdiseea YOUTH

KINOdiseea YOUTH

Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth. Noua sectiune va prezenta 10 filme despre maturizare, aventura si iubire, printre care Sing Street, Sparrows, My name is Emily, dar si filmul romanesc La drum cu tata. KINOdiseea 2016 aduce actori si regizori premiati la importante festivaluri internationale, care se vor intalni cu publicul tanar in cadrul sesiunilor de intrebari deschise.

Tematica acestui an - “You can do anything!” - se va regasi in subiectele abordate de majoritatea filmelor din editia de anul acesta.
Istorii despre muzica si dragoste, consolare si maturizare, acceptare si grija, aventura si necunoscut in cele zece filme memorabile din noua sectiune competitiva a festivalului, dedicata publicului cu o varsta de peste 14 ani si cinefililor.

Detalii despre filme gasiti pe site-ul festivalului: www.kinodiseea.ro.

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru copii din Europa Centrala si de Sud-Est, se va desfasura anul acesta in perioada 10-20 noiembrie. Cinema PRO, Cinema Eforie, Cinema Elvira Popescu, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si Hollywood Multiplex sunt cinematografele care gazduiesc numarul record de premiere si evenimente conexe (workshop-uri, sesiuni de Q&A, seminarii si faimosul Bal Mascat).

KINOdiseea este organizat de Asociatia Culturala Metropolis, co-finantat de Uniunea Europeana prin programul Europa Creativa – Sub programul Media, cu sprijinul Primariei Sectorului 5, ARCUB (proiect finantat in programul Bucuresti, Orasul In-Vizibil), Administratiei Fondului Cultural National, Centrului National al Cinematografiei, Uniunii Cineastilor din Romania.

Despre KINOdiseea
KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrala si Sud-Est, atat ca numar de filme, cat si ca numar de spectatori. Festivalul este membru ECFA - European Children's Film Association. În cele 7 editii, festivalul a avut peste 60.000 de participanti, iar de 3 ani se afla printer cele 4 festivaluri de film pentru publicul tanar din Europa care se bucura de sprijin Media din partea Creative Europe.
DATE DE CONTACT
Adresa:
Numere de telefon:
Internet:
Web: www.kinodiseea.ro
KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH KINOdiseea YOUTH

Recomandati aceasta pagina: