Festivaluri pentru copii
Young Music Festival - festival-concurs muzical ce transforma talentele in artisti

Arenele Romane vor gazdui in perioada 17-19 septembrie prima editie a celui mai mare festival-concurs de muzica menit sa transforme tinerele talente in adevarati artisti.

Young Music Festival creeaza mediul perfect pentru tineri cu varsta cuprinsa intre 5 si 16 ani+ de a-si manifesta talentul si chiar de a-l explora si mai mult cu ajutorul unei echipe de specialisti din industria muzicala.

Young Music Festival a luat nastere din dorinta de a promova tineri cu un real potential care isi doresc sa dea un suflu nou scenei romanesti prin calitatea muzicii si prin atitudine.

Timp de 3 zile, tinerii vor avea sansa de a canta live si de a-si demonstra abilitatile pe o scena pe care au cantat artisti de top atat autohtoni cat si internationali. Acestia vor putea interactiona cu oameni-cheie din industria muzicala din Romania, dar si din afara, avand ocazia de a primi sfaturi si informatii noi in tot ceea ce priveste teoria si practica muzicala.

Selectiile se vor face pe fiecare categorie de varsta in parte, astfel:

Grupa I: 5-7 ani

Grupa II: 8-10 ani

Grupa III: 11-13 ani

Grupa IV: 14-16 ani

Grupa V: 16+

Festivalul se va desfasura in 4 etape:

- Etapa de calificare: Pana pe data de 5 septembrie, cei care doresc sa particpe trebuie sa trimita un filmulet demo (live) la adresa: contact@youngmusicfestival.ro

- Preselectia: Cei care vor fi selectati, vor lua parte la o preselectie in prima zi a festivalului concurs, 17 septembrie. Toti vor canta live pe scena Arenelor, momentul lor artistic fiind atent urmarit de un juriu profesionist.

- Semifinale: Cei mai buni vor avea sansa de a se intrece in semifinalele de pe 18 septembrie

- Finala: La fiecare categorie de varsta vor merge mai departe cate 6 dintre ei, care se vor confrunta apoi in marea finala de pe 19 septembrie.

Juriul va acorda cate 3 premii si cate 3 mentiuni pentru fiecare categorie de varsta.

Tinerii vor canta nu numai in fata juriului, dar si al publicului prezent, acesta din urma putandu-se bucura si de concertele unor artisti romani si internationali.

Programul si regulamentul complet vor fi disponibile curand, odata cu inaugurarea site-ului.

Pentru mai multe detalii, puteti apela urmatoarele numere de telefon: Cristina Tenea – 0729.820.843 si Nicoleta Amarandei – 0740.828.879.
DATE DE CONTACT
Adresa: Arenele Romane
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0729.820.843 / 0740.828.879
Persoane de contact: Cristina Tenea - 0729.820.843 /
Nicoleta Amarandei - 0740.828.879
Internet:
Web: -
E-mail:  contact@youngmusicfestival.ro

Recomandati aceasta pagina: