Festivaluri pentru copii
Festivalul de Arte pentru Copii "THE JOY OF LIFE" - Editia IV (6-7 IUNIE)

THE JOY OF LIFE

PREZENTARE :

FESTIVALUL DE ARTE PENTRU COPII “THE JOY OF LIFE” este un festival pentru copii si adolescenti ce s-a nascut din necesitatea de promovare a talentelor. Acestia doresc sa devina artistii de maine ai scenei romanesti.
Ne aflam la cea de-a 4 a editie a FESTIVALULUI DE ARTE PENTRU COPII “THE JOY OF LIFE” . Festivalul se va desfasura pe tot parcursul celor doua zile , 6-7 iunie, avand ca si participanti copii din gradinite,  scoli si cluburi .
Nu este o competitie, ci o prezentare a unor momente artistice in urma carora fiecare copil primeste o diploma de participare, un cadou, o medalie, iar Institutia din care provine, un trofeu al Festivalului.
Festivalul va incepe dimineata, fiecare Institutie fiind programata intr-un anumit interval. Dupa terminarea momentelor artistice copiii vor fi recompensati pentru prestatia artistica, iar institutia participanta va primi din partea organizatorilor trofeul festivalului.

SCOP – OBIECTIVE :

Ca principal obiectiv urmarim canalizarea spre educatie a generatiei tinere, crearea unui “esalon” junior pentru viitorii artisti ai tarii si insuflarea ideii ca orice munca sustinuta poate avea rezultate. Muzica, dansul si arta in general inseamna armonie, prietenie intre copii, dezvolta simtul artistic, toate acestea imbinate contribuind puternic la educatia generala a copiilor creand astfel omul de maine.

IMPORTANTA :

O importanta deosebita se acorda dezvoltarii acestui segment, abilitatii copiilor de a se exprima liber prin arta, activitati extrascolare de gen, sustinute, pedagogii avand posibilitatea sa vada rezultatatul muncii lor.

REZULTATELE ASTEPTATE :
 
  Contributia la educatia muzicala si culturala a copiilor;
  Contributia la stimularea activitatilor extrascolare sustinute si de lunga durata prin ocuparea timpului liber intr-un mod constructiv;
  Cunoasterea si conservarea talentului;
  Dezvoltarea relatiilor prin schimburile cultural - educationale dintre participanti;
  Descoperirea de noi talente si valori in randul copiilor;
  Demonstarea abilitatii copiilor romani de a se afirma pe plan local si in viitor la nivel national si international;

INSCRIEREA
Festivalul este destinat oricarei institutii. Aceasta poate participa cu un grup de copii prezentand un moment artistic/ sportiv ( dans, muzica, teatru, karate si altele ). In functie de numarul copiilor , fiecarei institutii ii va fi alocat un anumit interval de timp dupa cum urmeaza:

  1. 10-20 copii : 10 minute
  2. 20-30 copii : 15 minute
  3. 30-50 copii : 20 minute
  4. Peste 50 copii : 30 minute

Pentru a va inscrie la festival va rugam sa ne aduceti acest document completat la sediul din strada Petre Ispirescu, nr. 62, sector 5, Bucuresti, sau sa il trimiteti, semnat si stampilat, pe adresele de e-mail: alin.zica@gmail.com / festivalulthejoyoflife@yahoo.com .

PLATA
TAXA de participare este de 30 lei/ copil.
Plata se va efectua integral de catre toti concurentii catre Asociatia Coloram Zambete si garanteaza rezervarea momentului artistic in cadrul Festivalului de Arte pentru Copii “ The Joy of Life “.

RETRAGEREA DIN FESTIVAL
In cazul in care doriti sa va retrageti din festival va rugam sa ne anuntati fie in scris printr-un mail, fie telefonic. Daca retragerea se face cu minim o saptamana inaintea evenimentului vi se va restitui 50% din suma achitata, restul reprezentand cheltuieli administrative. Daca solicitarea se va face in mai putin de o saptamana de la data evenimentului suma achitata nu se mai restituie, iar intervalul pentru momentul artistic va ramane la dispozitia organizatorilor.

Va rugam sa atasati si o prezentare a Institutiei respectiv a momentului artistic din cadrul festivalului pentru a-i servi prezentatorului evenimentului. 

ORGANIZATOR
ASOCIATIA COLORAM ZAMBETE  in parteneriat cu SCOALA DE DANS  DANCE WORLD

Telefon: 0765.471.619 (Alin Zica – Manager Festival) / 0767.044.647 (Alina Cimpoieru – Presedinte Festival)     
E-mail: festivalulthejoyoflife@yahoo.com / alin.zica@gmail.com   


DATE DE CONTACT
Adresa: sala ARCUB, Bucuresti
Numere de telefon: Telefon: 0765.471.619 (Alin Zica – Manager Festival) / 0767.044.647 (Alina Cimpoieru – Presedinte Festival)
Persoane de contact: Alin Zica – Manager Festival
Alina Cimpoieru – Presedinte Festival
Internet:
Web: -
E-mail:  festivalulthejoyoflife@yahoo.com, alin.zica@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: