Festivaluri pentru copii
CONIL Fest, Festivalul Integrarii editia a-XIX-a, 9-10 martie 2019

Conil

Asociatia CONIL organizeaza la Circul Metropolitan, in 9-10 martie 2019 un weekend - eveniment  "Primavara Copiilor", editie speciala CONIL Fest

CONILFest

Primavara Copiilor, cea de-a XIX-a editie a CONIL Fest este dedicata memoriei lui Kuky Hanafi, tanarul cu dizabilitati de numai 22 de ani plecat la ingeri chiar in ziua Sfanta de Craciun, poate ca un dar pentru toti copiii ca el, cu dizabilitati, pentru care se fac atat de putine lucruri...

Sub cupola Circului Metropolitan Bucuresti, in weekendul 9-10 martie, peste 1500 de copii  dintre care 600 cu dizabilitati, vor celebra impreuna mama, femeia, primavara scriind cele mai frumoase povesti de iubire, toleranta si acceptare, prezentand momente artistice pline de emotie si sensibilitate.
Publicul prezent pe parcusul celor doua zile de eveniment va avea ocazia sa cunoasca talentul, tenacitatea, daruirea dar mai ales bucuria de a fi pe scena si a darui a copiilor nevazatori, a celor hipoacuzi, cu autism, sindrom Down, retard sau a celor cu dizabilitati locomotorii. Ei  vor prezenta sub cupola circului  momente unice ce ne vor face sa intelegem ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie descoperita si incurajata!

Publicul prezent la eveniment se va putea bucura si de o exceptionala  demonstratie de virtuozitate, seriozitate si talent oferita de Scoala de Dans Romanesc Larisa si Marin Barbu care au ales sa sarbatoreasca cei 19 ani de existenta, DARUIND!

Alaturi de ei, copii talentati de la gradinite, scoli si cluburi din Bucuresti si din tara vor performa, dandu-si mana intr-o frumoasa hora a prieteniei ce simbolizeaza unicitatea noastra.

In cadrul evenimentului, pe langa prestatiile extraordinare ale copiilor participanti, va veti putea bucura de momente incantatoare daruite de artisti consacrati si personalitati marcante ale vietii culturale romanesti. Si, pentru ca evenimentul se desfasoara sub cupola circului, trei actori vestiti, Dorina Chiriac, Ada Milea si Radu Binzaru  vor aduce in fata dvs un pinguin, care era si el "la circ, pe gheata unui racitor" …da…chiar el, vestitul Apolodor al lui Gellu Naum. Alaturi de celebrii actori, momente artistice deosebite vor prezenta si Andra Tisha Mirescu, Edward Sanda, Alexandru Tudor si Mihai Axinte impreuna cu Interstellar-event, aplaudand si incurajand performanta dar si prietenia dintre copiii tipici si cei cu nevoi speciale, acceptarea si integrarea acestora.

In foaierul Circului Metropolitan publicul prezent la eveniment se vor bucura si de ateliere, prezentari de produse, animatie, studio foto si multe alte surprize.

Un eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus si Circul Metropolitan Bucuresti

Intrarea la eveniment este libera iar distractia…garantata!

Vino alaturi de Asociatia CONIL sa ducem visul lui Kuky mai departe si sa incurajim si sustinem visurile copiilor!

05 februarie - SUPER CONCURS! Asociatia CONIL si Smart Baby te invita la concurs!
Copilul tau poate incepe primavara pe o trotineta sau bicicleta noua!
Intra pe pagina Primavara Copiilor, editie speciala CONILFest, editia aXIXa, comenteaza la articol cu "concurs", apasa butonul particip la eveniment (pentru a fi la curent cu noutatile) si share-uieste evenimentul!
Castigatorul va fi selectat cu ajutorul Random.org in data de 1 martie, ora 12:00. SUCCES!

CONILFest

05 februarie - PRIMAVARA COPIILOR, CONIL Fest, Festivalul Integrarii editia a-XIX-a, va avea loc in 9-10 martie 2019 si este o editie speciala a festivalului integrarii care va celebra MAMA, FEMEIA, PRIMAVARA.
Prima editie a Festivalului Integrarii CONIL din anul 2019 este dedicata memoriei lui Kuky Hanafi, tanarul cu dizabilitati de numai 22 de ani care a ales sa plece la ingeri chiar in sfanta zi de Craciun a anului 2018, poate ca un dar facutut tuturor copiilor ca el care trebuie sa isi urmeze visul...
Scopul principal al proiectului este acela de a aduce tinerii tipici si cu dizabilitati pe aceeasi scena, celebrand impreuna primavara, mama, femeia. De asemenea, proiectul are ca scop promovarea copiilor in general si a celor cu dizabilitati in mod special. Copii tipici si cu dizabilitati vor performa pe aceeasi scena, dandu-si mana si scriind lectiile importante ale prieteniei, acceptarii si tolerantei.
Dorim sa readucem in fata publicul larg prezent la eveniment situatia copiilor cu dizabilitati diverse - locomotorii, nevazatori, hipoacuzici, copii diagnosticati cu autism, sindrom Down, retard, ADHD, tetrapareza, cu privire la drepturile si nevoile lor de acceptare si integrare.
Credem cu convingere ca, dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie incurajata si promovata.
Suntem convinsi ca aplauzele la scena deschisa pe care copiii ce vor performa pe scena le vor primi, incurajarile artistilor consacrati care vor urca pe scena alaturi de copii, incurajarile publicului prezent le vor da aripi si ii vor motiva pentru obtinerea de noi performante.
Pentru inscrieri si parteneriate: Ramona Raileanu - 0786.501.062 / Ismail Irina - 0784.412.222.

CONILFestDATE DE CONTACT
Adresa: In foaierul Circului Metropolitan
Numere de telefon: Tel. 0721.914.034
Persoane de contact: Adela Hanafi
Internet:
Web: facebook.com/events/ConilFest
www.conil.ro
E-mail:  adeladacris@yahoo.com
CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a

Recomandati aceasta pagina: