Festivaluri pentru copii
CONIL Fest - Festivalul Integrarii 2017, editia a XV-a!

Conil

Palatul National al copiilor este in sarbatoare! In 13-14 mai 2017 va avea loc cea de-a XV-a editie a CONIL Fest - Festivalul Integrarii.

CONIL Fest

Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici si cu dizabilitati ii vor purta pe cei prezenti intr-o lume a poeziei, dansului, cantului si a intrecerilor sportive, intr-un maraton artistic desavarsit, pus la cale de inimosii organizatori - Asociatia CONIL si Primaria Municipiului Bucuresti, prin Proedus.

Momente emotionante, pline de farmec si sensibilitate ne vor fi oferite de invitatii nostri speciali de la scolile pentru copii hipoacuzici, deficienti psihomotorii sau cu deficiente de vedere, copii cu autism sau sindrom Down ce vor demonstra tuturor ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie descoperinta, incurajata si promovata.
Participantii la acest eveniment sunt copii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani proveniti din gradinite, scoli si cluburi sportive din Bucuresti si din tara.

Asociatia CONIL sprijina de peste un deceniu integrarea copiilor cu dizabilitati precum si promovarea adevaratelor talente.

Pe parcursul celor doua zile de festival intrarea publicului in sala este libera.

Sponsori: Biofarm, Tymbark, 7 Days, Aqua Carpatica, Selgros Cash&Carry, Omfal Educational, Vel Pitar, Brenntag, Apa Nova Bucuresti, Dr. Gerard, Clinica Radiologul, A.P.M.A, Happy Cinema, Elta 90, Profesorul de Joaca, Editura Diana, Editura Integral, Editura Corint, Daisler Print House, Club Sport Zero, Smile Addiction cu Coffe Bike, Dulciuri Kovacs

Parteneri Media: Gold FM, Radio Romania Cultural, Radio 3 Net, Jandarmeria Romana, GradiniteBucuresti.ro, CalendarulCopiilor.ro, iMedia Pro, Bucharest City ABB

Va asteptam cu mic, cu mare la cea de-a XV -a editie a CONIL Fest!

MANIFEST - "Alaturi de CONIL, toti mergem inainte!"

In zilele de 13-14 mai 2017, vino in foaierul Salii Mari a Palatului National al Copiilor si intra intr-un spatiu al creativitatii, prieteniei, tolerantei si al sperantei...

Vino si lasa un mesaj de incurajare si sustinere pentru copiii cu dizabilitati!

Transmite prin arta un mesaj autoritatilor care trebuie sa se aplece mai mult asupra problematicii dizabilitatii.

Fii responsabil! Arata ca iti pasa! Dizabilitatea este responsabilitatea comunitatii !

Manifestul "Alaturi de CONIL toti mergem inainte!" va fi rezultatul gandurilor copiilor prezenti la cea de-a XV-a editie a CONIL Fest, Festivalul Integrarii si este reprezentat de un banner cu dimensiunile de 8m x 1,2 m amplasat in foaierul Salii Mari a Palatului National al Copiilor pe care cei prezenti vor asterne ganduri, vor realiza desene sau schite care sa demonstreze prietenia si sustinerea drepturilor la educatie, integrare si incluziune sociala a copiilor cu dizabilitati. Un manifest artistic realizat de copii pentru copii dar si pentru autoritati!

Vino si aseaza si gandul tau pe manifest! Copiii cu nevoi speciale au nevoie de sustinere, incurajare, acceptare! Si ei fac parte din lumea ta!

Haide alaturi de noi sa facem o bucurie tuturor copiilor, in preajma zilei internationale a copilului. Haideti alaturi de noi sa aratam ca ne pasa si de copii cu nevoi speciale. Dizabilitatea este responsabilitatea comunitatii! Fii responsabil! Lasa o marturie pe MANIFEST.

17 mai - CONIL Fest - Festivalul Integrarii, Editia a-XV-a - Doua zile de regal artistic
Pe parcursul celor doua zile de festival, peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale i-au purtat pe cei prezenti intr-o altfel de lume, o lume in care toti suntem egali. O lume a poeziei, dansului, cantului si al intrecerilor sportive, intr-un maraton artistic desavarsit, pus la cale de inimosii organizatori - Asociatia CONIL si Primaria Municipiului Bucuresti, prin Proedus.
Momente emotionante, pline de farmec si sensibilitate au fost pregatite de copiii tipici si de cei cu dizabilitati de la scolile pentru copii hipoacuzici, deficienti psihomotorii sau cu deficiente de vedere, demonstrand astfel ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie promovata.
In cadrul CONIL Fest-Festivalul Integrarii, toti cei prezenti, copii tipici si atipici, parinti, bunici, prieteni, sponsori, parteneri au fost martori la o lectie adevarata de acceptare, toleranta, integrare, prietenie, iubire ce au fost predate la scena deschisa.
Micii artisti au fost premiati si aplaudati la scena deschisa de invitatii speciali ai Festivalului Integrarii: Livia Taloi, Ioana Maria Moldovan , Daniela Palade Teodorescu, Andreea Paul Vass, Daniela Tonch, Daniela Nae, Cristian Pirvan, Alexandru Constantin, Leon Magdan, Marian Ionescu.
Un moment special, aplaudat la scena deschisa in cadrul CONIL Fest, a fost sustinut de Fanfara Jandarmeriei Romane care a urcat pentru prima data pe scena festivalului oferind celor prezenti un regal artistic!
Si tot ca o premira, in foaierul Salii Mari a Palatului National al Copiilor a fost amplasat un banner cu dimensiunile de 8m x 1,2 m, MANIFESTUL - Alaturi de CONIL toti mergem inainte, pe care copiii prezenti si-au asternut gandurile sincere, desenele, schitele, prin care si-au aratat prietenia si sustinerea pentru dreptul la educatie, integrare si incluziune sociala a copiilor cu dizabilitati. Un manifest artistic realizat de copii pentru copii dar si pentru autoritati! Manifestul "Alaturi de CONIL toti mergem inainte!"
"De sapte ani ducem frumoasa poveste CONIL Fest - Festivalul Integrarii mai departe si ma bucur sa vad ca, de la an la an, sunt tot mai multi participanti talentati care ne onoreaza. Suntem bucurosi sa vedem evolutii din ce in ce mai bune si mai spectaculoase, zambete de copii , lacrimi de bucurie dar si de emotie intense in fata performantelor spectaculoase ale copiilor cu dizabilitati. Suntem fericiti sa vedem cum copiii isi dau mana si isi arata bucuria de a fi impreuna performand pe aceeasi scena! ." spune Adela Hanafi, presedinte Asociatia CONIL.
Sponsori: Biofarm, Tymbark, 7 Days, Aqua Carpatica, Selgros Cash&Carry, Omfal Educational, Vel Pitar, Brenntag, Apa Nova Bucuresti, Dr. Gerard, Clinica Radiologul, A.P.M.A, Happy Cinema, Elta 90, Profesorul de Joaca, Editura Diana, Editura Integral, Editura Corint, Daisler Print House, Club Sport Zero, Smile Addiction cu Coffe Bike, Dulciuri Kovacs
Parteneri Media: Gold FM, Radio Romania Cultural, Radio 3 Net, Agerpres, Jandarmeria Romana, I Media Pro, Gradinite Bucuresti, Calendarul Copiilor, Observatorul.ro, Bucharest City ABB. Va multumim pentru participare, implicare, sustinere si va asteptam cu drag sa facem echipa si la editia cu numarul XVI Conil Fest- Festivalul Integrarii, ce va avea loc in 27-28 ianuarie 2018.

CONIL Fest CONIL Fest CONIL Fest
CONIL Fest CONIL Fest CONIL FestDATE DE CONTACT
Adresa: pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor,
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0786.601.062 / 0745.027.492
Persoane de contact: RAMONA RAILEANU - ramonaconil@gmail.com / 0786.601.062 /
ALICE BOANGIU - crikalice@yahoo.com / 0745.027.492
Internet:
Web: www.conil.ro
facebook.com/CONILFest
E-mail:  ramonaconil@gmail.com, crikalice@yahoo.com
CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a CONIL Fest editia a-XIV-a

Recomandati aceasta pagina: