Gradinite - cu profil Artistic
Gradinita The Little Artist

Gradinita The Little Artist

Gradinita The Little Artist este o institutie privata acreditata, menita sa desfasoare activitati didactice de invatamant prescolar, fiind o alternativa la sistemul public de invatamant. Ne adresam copiilor care isi doresc sa invete limba engleza, obiectivul nostru fiind pregatirea micutilor pentru scoala.

Asiguram un program educational bazat pe programa Ministerului Educatiei si Cercetarii si incurajam activitatile practice, perfecte pentru dezvoltarea personalitatii copiilor.

Orarul nostru saptamanal imbina perioadele de lucru individual, stimulate prin materiale didactice grupate pe arii de dezvoltare:
- limbi straine;
- dezvoltare senzoriala;
- matematica;
- exprimare libera;
- stiinte si activitati culturale
Si perioadele cu activitati de grup in care copiii isi dezvolta abilitatile de comunicare si isi cultiva relatiile de prietenie. Noi ne dorim sa integram arta si sportul in dezvoltarea copilului prin dans, creatie, pictura,muzica si aikido.

Urmarim incurajarea permanenta a copilului catre:
- dezvoltarea unei relatii de prietenie si incredere cu parintii si educatorul;
- intelegerea colegilor si a diferentelor dintre ei;
- dezvoltarea fizica, emotionala si sociala;
- dezvoltarea dorintei de explorare si de invatare a lucrurilor noi.

Oferta educationala este asigurata de echipa noastra formata dintr-un psiholog, psiho-pedagogi si educatori cu experienta. Utilizam metode interactive, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca, pregatindu-i pentru scoala intr-un mediu sigur si pozitiv.

LOCATIE & DOTARI
Gradinita particulara The Little Artist este situata intre piata Victoriei si piata 1 Mai. In aceasta locatie in apropierea parcului Kiseleff, pe o straduta linistita adiacenta Bulevardului Mihalache am reusit sa construim o cladire dedicata gradinitei ce ofera:
- Spatiu de joaca in aer liber
- Bucatarie proprie si sala de mese
- Sali de grupa spatioase si luminoase
- Dormitoare separate pe grupe de varsta
- Vestiar
- Cabinet medical
- Cabinet metodic
- Sala de festivitati
- Mobilier scolar adecvat cu dimensiunile recomandate de M.E.C.
- Sisteme video pentru vizionari cu scop educational
- Camere video pentru supravegherea online

Este foarte important pentru echipa Gradinitei The Little Artist sa mentina o legatura cat mai stransa cu parintii. Din acest motiv, la inscriere, parintii completeaza un formular prin care sunt rugati sa ofere toate modalitatile de contact (numar de telefon, adrese e-mail, numere de telefon ale altor persoane de contact) si, de asemenea, li se pune la dispozitie numarul de telefon al gradinitei pentru a putea lua legatura cu personalul nostru.
Modalitatile de comunicare sunt diverse:
Discutii directe - educatoarea va aduce la cunostinta aspectele importante si va sta la dispozitie pentru orice alte intrebari;
Avizierele - reprezinta o alta modalitate prin care se comunica informatii cu privire la activitatile petrecute in gradinita, anunturi ale diverselor actiuni, meniul zilnic;
E-mail - parintii primesc prin e-mail informatii despre programul instructiv-educativ al copilului, anunturi ale diverselor actiuni;
Sedintele cu parintii - sunt o modalitate de prezentare a informatiilor de ordin general;
Intalniri individuale cu parintii - sunt un prilej de dialog deschis, bazat pe incredere reciproca si stricta confidentialitate;
Rapoarte periodice scrise - ce cuprind informatii amanuntite despre implicarea copilului in activitatea instructiv-educativa desfasurata in gradinita pe parcursul unui proiect
Activitati demonstrative pentru parinti;
Caracterizari psiho-pedagogice - ce se completeaza de catre educatoare si ajung la parinti la sfarsitul anului scolar;
Pe scurt:
Comunicarea cu parintii este stransa si se realizeaza prin mai multe canale:
Raport periodic de la educator despre activitatile de la clasa;
Sedinte;
Comunicare directa cu parintii la telefon si fata in fata;
Evenimente care ii implica pe parinti: Halloween Bazaar, Career Week, Book Week, etc.

Bucataria noastra le ofera copiilor un meniu complex si sanatos, special portionat. Meniul este conceput si planificat de medicul nutritionist in conformitate cu specificatiile Ministerului Sanatatii.
Meniul fiecarei zile este conceput astfel incat sa reprezinte echilibrul perfect intre carbohidrati, fibre, vitamine, proteine si grasimi, necesare dezvoltarii copiilor dar si pentru a le oferi energia necesara desfasurarii activitatii lor. Meniul nu contine mezeluri sau produse procesate.

PROGRAMUL SCURT (08:00-12:30) = 1800 LEI/LUNA
INCLUDE INTALNIREA DE DIMINEATA, MIC DEJUN, ACTIVITATI EDUCATIONALE, GUSTARE DE FRUCTE, JOCURI RECREATIVE SI ACTIVITATI EDUCATIVE OPTIONALE.

PROGRAMUL MEDIU (08:00-13:30) = 2200 LEI/LUNA
INCLUDE INTALNIREA DE DIMINEATA, MIC DEJUN, ACTIVITATI EDUCATIONALE, GUSTARE DE FRUCTE, ACTIVITATI EDUCATIVE OPTIONALE, JOCURI RECREATIVE, MASA DE PRANZ.

PROGRAMUL LUNG (08:00-18:30) = 2800 LEI/LUNA
INCLUDE INTALNIREA DE DIMINEATA, MIC DEJUN, ACTIVITATI EDUCATIONALE, GUSTARE DE FRUCTE,JOCURI RECREATIVE, ACTIVITATI EDUCATIVE OPTIONALE, MASA DE PRANZ, PROGRAM DE ODIHNA, GUSTARE DE SEARA, ACTIVITATI DE DEZVOLTARE INDIVIDUALA.

TAXA DE INSCRIERE ESTE DE 600 DE LEI. LOCURILE SUNT LIMITATE SI VA SFATUIM SA VA INSCRIETI LA GRUPA DIN TIMP.
VA INVITAM SA NE VIZITATI, TURUL GRADINITEI SE PROGRAMEAZA CU UN SIMPLU E-MAIL SAU LA TELEFON. VA ASTEPTAM CU DRAG!

ACUM SI GRUPA BABY!
Grupa BABY reprezinta spatiul ideal pentru acomodarea in gradinita. Ne dorim sa colaboram cu parintii, pentru a ne conecta cu copiii cat mai repede si pentru a intelege felul in care ei se dezvolta cel mai usor. Gradinita noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu sali prietenoase si cu un personal specializat prin GRUPA BABY, o grupa pentru cei mai mici studenti ai nostri, incepand cu varsta de un an si jumatate.
Noi oferim in primul rand siguranta, activitatile noastre pot fi urmarite de dumneavoastra ca parinti, in orice moment al zilei printr-un sistem performant de supraveghere video.
Cu un personal experimentat si dedicat, cu o programa inovatoare, oferim copilului dumneavoastra posibilitatea de a descoperi lumea prin joaca. Copiii invata prin experiente senzoriale, transforma ideile in cuvinte si fraze pentru o mai buna exprimare si invata sa coopereze prin jocul in grup.
Copiii incep, in acest stadiu, sa dezvolte prietenii, sa castige incredere prin exprimarea gandurilor si prin interactiunea cu ceilalti.
Va asteptam sa luati parte la aventura descoperirii lumii copilului dumneavoastra!
DATE DE CONTACT
Adresa: str. ing. Zablovschi nr. 7, Sector 1
Reper: intre piata Victoriei si piata 1 Mai
Numere de telefon: 0737.365.283 - Liliana Predut
0762.630.981 - Iulia Apostolescu
0730.456.678 - Amedeu Predut
0722.680.765 - Lili Vaduva

Persoane de contact: Liliana Predut
Internet:
Web: thelittleartist.ro
facebook.com/thelittleartist.ro
E-mail:  office@thelittleartist.ro
Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist Gradinita The Little Artist

Recomandati aceasta pagina: