Gradinite - cu profil Sportiv
Gradinita Best Preschool

Gradinita Best Preschool

Bine ati venit la BEST Preschool, in fascinanta zona de padure, aflata in vecinatatea Stejarii Residential Club si Stejarii Country Club. La BEST Preschool sunteti invitati sa descoperiti cel mai bun mod de a combina dezvoltarea intelectuala, fizica si emotionala de care pot beneficia copiii cu varste cuprinse intre 1,5 si 6 ani, printr-o gama unica de programe personalizate, bazate pe trei piloni principali:
  • Abordarea curriculum-ului britanic;
  • Initiere in sport;
  • Experiente in padure.
Viziunea noastra

Dezvoltarea in randul copiilor a unui echilibru intre activitatile academice, initierea in sport si experientele in padure reprezinta, din punctul nostru de vedere, cel mai bun mod de a crea caractere mari, fericite si sanatoase.

Promisiunea noastra

La BEST Preschool, copiii au parte de o experienta educationala completa, orientata catre sprijinirea intereselor si dezvoltarea abilitatilor printr-o gama larga de activitati sportive, imbinate cu un curriculum educational britanic si cele mai inalte standarde de predare. Numele Tiriac este principalul nostru sustinator in ceea ce priveste selectia si organizarea activitatilor personalizate de educatie fizica pentru a determina o dezvoltare echilibrata si sanatoasa a copiilor.

„Am incurajat conceptul unei gradinite intr-un mediu de invatare distractiv si sanatos, care sa promoveze si sa imbunatateasca dezvoltarea motrica a copiilor. Încurajam initierea copiilor cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani in urmatoarele sporturi: alergare, tenis, fotbal, inot, patinaj, baschet, dar si alte discipline sportive pentru a oferi o baza a abilitatilor motrice prin intermediul unor cursuri distractive si interactive. Acesta este conceptul din spatele BEST Preschool, gradinita pe care o vom deschide incepand din septembrie 2021. Locatia este amplasata in padure, sustinand astfel un stil de viata sanatos si un cadru academic echilibrat, bazat pe un curriculum britanic. Demarat ca un program de educatie fizica conceput pentru copiii aflati la o varsta frageda, obiectivul nostru este ca prescolarii sa dezvolte aptitudini sanatoase care sa ii conduca catre o activitate fizica regulata, si totodata, sa obtina in continuare performante academice.”

Mesajul domnului Ion Tiriac

Programe de vara ~ 5-30 iulie, de luni pana vineri.

Patru saptamani intregi pentru joaca, explorare si creativitate. În cadrul programelor de vara copilul dumneavoastra va descoperi pasiuni noi si va avea parte de o experienta distractiva. De asemenea, va afla care sunt cele patru elemente din care este compusa intreaga lume, prin intermediul programelor academice, initierii in sport si activitatilor in padure.

  • Cele patru elemente ale naturii
  • Initiere in sport
  • Activitati in padure
  • Arte & aptitudini
Va invitam sa descoperiti - Programele de vara 2021 ~ Vezi prezentare

Beneficiile de care se vor bucura copiii:
- Arte & indemanare
- Initiere in sport
- Activitati in padure
- Activitati in aer liber
- Distractie cu apa
- Invatare experimentala

Inregistrari deschise la Scoala de Vara ~ Inregistreaza-te acum
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Jandarmeriei nr. 14, Sector 1
Reper: Stejarii Clubul Rezidential
Numere de telefon: Tel.mobil: 0751.967.967
Persoane de contact: -
Internet:
Web: bestpreschool.ro
facebook.com/bestpreschool10
E-mail:  office@bestpreschool.ro
Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool Gradinita Best Preschool

Recomandati aceasta pagina: