Gradinite - predare metoda Montessori
Gradinita Casa Montessori

Casa Montessori

La Casa Montessori credem ca fiecare copil are o personalitate unica si stilul sau personal de a invata. Profesorii si educatorii nostri respecta valoarea intrinseca a fiecarui copil si intretin o dragoste pentru a invata care va dura intreaga viata.

Aici creem medii de invatare individualizate in care invatarea sa fie interesanta si capivanta.Elevii nostri sunt mandri ca sunt independenti, facand in acealasi timp parte dintr-o comunitate in care fiecare este gata sa isi aduca contributia unica la dezvoltarea lumii in care traim.

Filozofia scolii se bazeaza pe principiile educationale dezvoltate de Maria Montessori si anume pe cunoasterea nevoilor de dezvoltare ale copilului in fiecare etapa a vietii sale si pe crearea unui mediu educational care sa ofere conditiile implinirii depline a acestor nevoi.

Sa educi dupa metoda Montessori inseamna sa nutresti un adanc respect fata de dorinta spontana a copilului de a invata, sa-i respecti personalitatea unica si sa-i dezvolti potentialul, incurajandu-i independenta si cultivandu-i o dragoste de a invata care sa dureze intreaga viata.

Gradinita si scoala care aplica metoda de educatie Montessori.
Educatoare instruite in metoda Montessori la cursuri internationale AMI; de fiecare grupa de copii se ocupa o educatoare si o asistenta de educatoare
Curriculum Montessori: viata practica, educatie senzoriala, limbaj, matematica, stiinta si cultura.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Valea Oltului, nr 31-35, sector 6, Bucuresti
Sediul gradinitei noastre este in zona statiei de metrou Valea Ialomitei, din cartierul Drumul Taberei.
Numere de telefon: 0726.327.159
Persoane de contact: Tudorache Adina
Internet:
Web: www.gradinitacasamontessori.ro | www.casamontessori.ro
E-mail:  contact@casamontessori.ro

Recomandati aceasta pagina: