Gradinite - predare metoda Montessori
Gradinita Montessori Kindergarten of Bucharest

Montessori Kindergarten of Bucharest

MKB este prima gradinita Montessori din Bucuresti, infiintata in anul 2007, care va propune o alternativa la invatamantul traditional pentru prescolari. Oferim copiilor intre 3 si 6 ani un program Montessori de calitate, in cadrul caruia fiecare copil este respectat si incurajat sa-si dezvolte personalitatea in ritmul si stilul de crestere propriu, punand astfel bazele unei invatari creative pentru intreaga viata. Copiii Montessori sunt incurajati sa ia decizii singuri de la o varsta frageda, stiu sa rezolve probleme, sa faca alegeri potrivite si sa-si ordoneze timpul. De asemenea, sunt incurajati sa schimbe pareri si sa discute deschis cu ceilalti despre munca lor. Abilitatile de comunicare ii ajuta pe copiii Montessori sa se adapteze usor in medii noi si diferite.

Programe educationale: Curriculum-ul se bazeaza pe filosofia de predare Montessori, respectand principiile Asociatiei Internationale Montessori (AMI), si acopera 5 arii curriculare: viata practica, dezvoltare senzoriala, matematica, dezvoltarea limbajului, stiinte si activitati culturale. Pe langa acestea, educatia fizica, educatia caracterului, educatia ecologica sunt la fel de importante. Activitatile de dupa-amiaza, in exclusivitate in limba engleza, cu educatoare vorbitoare nativa de limba engleza, sunt menite sa completeze curricula MKB.

Programe optionale: Activitatile complementare sunt menite sa incurajeze spiritul de echipa si respectul reciproc, precum si dezvoltarea talentelor artistice: balet, teatru, muzica, atelier de gatit.

Activitati speciale: teatru, muzee, circ etc.

Personal: Educatoarele au studii cu certificat Montessori recunoscut international. Ele faciliteaza lucrul cu materialele prin prezentari individuale sau cu grupuri de maxim 4 copii. Astfel, fiecare copil poate progresa in ritmul propriu. La fiecare grupa de 3-6 ani si clasa de 6-11 ani, pe langa leaderul Montessori si asistentul Montessori, avem profesor de engleza. Toate persoanele care educa sau ingrijesc copiii dumneavoastra sunt iubitoare si constiente de responsabilitatea pe care o au.

PROGRAM SI TARIFE

PROGRAM SCURT: 5280€ anual sau in 3 rate
2-3 ani: 8:30/9:00-12:00
3-6 ani: 8:30/9:00-13:00

PROGRAM MEDIU (cu masa): 6.380€ anual sau in 3 rate
2-3 ani: 8:30/9:00-13:00
3-6 ani: 8:30/9:00-14:00

PROGRAM LUNG (cu somn): 6.820€ anual sau in 3 rate
2-3 ani, 3-6 ani: 8:30/9:00-16:00

PROGRAM INTREG (cu after-school): 7.920€ anual sau in 3 rate
3-6 ani: 8:30/9:00-18:00

Sunt incluse doua gustari si masa de pranz.

Programul before-school (8:00-8:30) este de 20€ si se achita lunar. Fratii copiilor de la scoala beneficiaza de gratuitate pentru programul before-school.

REDUCERI:
Pentru plata integrala anuala
, la inscriere 220€/an
Pentru fiecare frate/sora In cazul familiilor cu mai multi copii inscrisi 30€/luna
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Maior Coravu Nr.53
Numere de telefon: Tel. mobil: 0754.054.402
Persoane de contact: Departament Comunicare
Internet:
Web: www.montessoribucuresti.ro
instagram.com/msb.mkb
facebook.com/GradinitaMontessoriBucuresti
facebook.com/ScoalaMontessoriBucuresti
E-mail:  comunicare@montessoribucuresti.ro
Gradinita Montessori Bucuresti Gradinita Montessori Bucuresti Gradinita Montessori Bucuresti Gradinita Montessori Bucuresti

Recomandati aceasta pagina: