Gradinite - predare metoda Montessori
Gradinita Kids at Work - Montessori Education

Gradinita Kids at Work

Kids at Work este un proiect dezvoltat pentru a sprijini acei parinti care pun un accent deosebit pe educatia de calitate, pe sanatatea emotionala a copiilor lor, dar si care cauta o alimentatie organica si echilibrata, conditii zilnice la cele mai inalte standarde, spatiu de joaca in aer liber generos etc. Ne asumam sa asiguram copiilor bucuria copilariei si achizitiile sanatoase ale primilor 6 ani de viata care sunt cheia viitorilor adulti fericiti, totul intr-un mediu extrem de ofertant.

Suntem singura grupa Montessori de bebelusi din Romania care ofera un ambient dedicat acestei categorii de varsta, autentic, care acorda o grija si atentie deosebita echilibrului emotional si sanatatii fizice, psihice si a dezvoltarii. 

Kids at work Montessori Education intelege importanta perioadei de acomodare, de aceea suntem prima cresa-gradinita care pune la dispozitia parintilor un proces sanatos si complet de adaptare a copilului in noul mediu. Oferim tot suportul nostru in minimizarea anxietatii de separare.

Principiile educatiei Montessori devin evidente imediat ce ati intrat intr-o clasa de curs din gradinita Kids at work - Montessori Education . Culori calde, lumina naturala, spatii largi si aerisite reprezinta ingredientele unui mediu care cultiva calmul si concentrarea. 

Kids at work foloseste metoda autentica de educatie Montessori , bazandu-se pe materiale originale, create de Dr. Maria Montessori pentru fiecare grupa de varsta. Locatia noastra, amenajata de un consultant international certificat in metoda Montessori, vine in intampinarea nevoilor copiilor fiind mediul propice pentru stimularea potentialului.

Punem un accent deosebit pe comunicarea cu parintii si pe sentimentul de apartenenta la o mare familie in care cu totii avem un scop comun - binele si sanatatea copiilor.

Gradinita Kids at work - Montessori Education  functioneaza in sistem bilingv romana - engleza, predarea fiind preponderent in limba engleza (mai putin la grupa Nest).

Activitati complementare

Ne-am asumat sa oferim copiilor toate circumstantele si conditiile pentru a putea sa se formeze ca viitori adulti sanatosi si fericiti sis a se dezvolte in ritmul propriu, conform intereselor lor.

De aceea am dezvoltat activitati zilnice si/sau saptamanale prin care sa aducem intreg universul in gradinita Kids at work. 

Astfel, ambientul si educatia copiilor nu se limiteaza doar la sala de curs.

  • Am amenjat o gradina de zarzavaturi pe care cei mici o vor putea ingriji pana la primirea recompensei naturale - legumele si fructele nascute din munca lor. Respectul si grija fata de natura si resursele sale este o lectie importanta in viata pe care este bine sa o integram inca de mici.
  • Cu ajutorul prietenilor lor iepurasii, cocosii, gainile, pestii si pasarile vor invata despre responsabilitatea si grija fata de animalele care ii inconjoara.
  • Fiecare sala Kids at work dispune in ambient si de o bucatarie functionala la dimensiunile copiilor unde cei mici invata sa gateasca, isi exerseaza creativitatea si se pot bucura de rezultatul propriei munci.
  • Educatia pentru sanatate este foarte importanta pentru Kids at work. Copiii beneficiaza de hrana de cea mai buna calitate si, totodata, de educatie pentru o alimentatie corecta. Zilnic, dupa fiecare masa de pranz li se spun povesti reale, despre alimentatie si beneficiile alimentelor sanatoase.
  • Miscarea este un element cheie in sanatatea trupului. Prin intermediul activitatilor sportive, copiii inteleg de mici importanta activitatilor sportive si le integreaza ca necesitate si rutina.
  • Limba materna este prima limba pe care o invata copiii si este limba de referinta pentru intreaga lor viata. Intr-o societate in continua miscare, limba engleza este astazi o a doua limba materna. Predarea este preponderent in limba engleza, copiii fiind expusi continuu la a doua limba, iar prin colaborarea cu Learn with music, copiii invata intr-un mod inedit engleza prin joc, dans si muzica.
  • Educatie si responsabilitate fata de resursele planetei - reciclare - desfasuram activitati de art & craft numai din materiale reciclate, ii incurajam si le oferim un exemplu in sortarea deseurilor, oprim apa cat ne spalam pe dinti, stingem lumina daca nu stam in incapere etc.DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Smaranda Braescu, nr. 40A-42, Sector 1, Bucuresti
Cartierul Aviatiei
Reper: Str. Caramfil, Podul Pipera
Numere de telefon: Tel. mobil: +40 744 646 249
Internet:
Web: www.kidsatwork.ro
E-mail:  contact@kidsatwork.ro
Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education
Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education
Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education
Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education Gradinita Kids at work - Montessori Education

Recomandati aceasta pagina: