Petreceri pentru copii
Kids Night Out

Text descriptiv

Dragi parinti,
Aveti un eveniment in weekend - vineri sau sambata seara??
Noi venim in ajutorul vostru, intr-un mediu cald si cu personal calificat si de incredere, va puteti lasa copiii cu noi pentru a va readuce aminte ce inseamna distractia si voia buna si pentru voi, jobul de parinte fiind permanent si fara pauze bine meritate.
In fiecare vineri si sambata seara/noapte organizam petreceri in pijamale pentru copii cu cele mai distractive, diversificate si atractive tematici - stiintifice - Laboratorul lui Dexter; sezoniere - Halloween, Sfantul Valentin, Dragobete; Lumea Disney; PhotoBoot, artistice si multe alte idei minunate.
Vineri seara incepand cu ora 18:30 - veniti si aduceti copilul pe care il lasati pana a doua zi la pranz. Acesta se va bucura de toate surprizele si lucrurile organizate conform temei alese in weekend-ul respectiv.
Evident ca ii vom si hrani - cina - ora 20.30, gustare inainte de somn - lapte cu biscuiti de casa, micul dejun si pranzul a doua zi.
Programul de vineri seara se va repeta si sambata seara, pentru a da posibilitatea parintilor sa fie liberi si sambata seara!
Pentru parintii interesati avem in cursul zilei de sambata si diverse ateliere: de gatit, de artcraft; cursuri de balet, cursuri de pictura!
Asteptam toti copii cu varste cuprinse intre 3-14 ani!
Costurile vor varia in functie de tema petrecerii si daca se aleg si cursuri/ateliere a doua zi!
Pentru detalii ne puteti contacta la telefon 0748.224.225.
Va asteptam cu drag!NOUTATI:

23 octombrie - KIDS Night Out va invita la Halloween Pijamas Party! Petrecerea va avea loc pe data de 01.11.2019, incepand cu ora 18:30, terminand a doua zi in jur de 11:00 !! Relatii si rezervari la Tel. 0748.224.225.

Kids Night OutDATE DE CONTACT
Adresa: Strada Nicolae Filimon nr. 73A, Sector 6
Numere de telefon: Tel.mobil: 0748.224.225
Persoane de contact: Corina MIHAILESCU
Internet:
Web: facebook.com/KIDS-Night-OUT

www.gradinitagoodfamily.ro
facebook.com/gradinitagoodfamily.ro
E-mail:  gradinitagoodfamily@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: