Petreceri pentru copii
Teatrul de Magie

Teatrul de Magie

Teatrul de Magie organizeaza petreceri private pentru copii chiar la Casa Magicianului - locul ideal pentru o zi de nastere magica!

De asemenea, magicienii nostri se pot deplasa si la evenimentele organizate de dumneavostra, in gradinite, scoli, petreceri private...oriunde e nevoie de o atmosfera fantastica si vesela.

Copilul tau merita tot ce este mai bun! Iti doresti sa-l surprinzi cu o petrecere magica de ziua lui, care sa-l uimeasca si despre care prietenii lui sa vorbeasca mult, de acum inainte?
Magicienii nostri sunt pregatiti ca dintr-o miscare iscusita de bagheta sa-ti indeplineasca dorinta. Pentru ca nimeni nu apreciaza un magician, asa cum o fac copiii. El aduce intotdeauna un zambet larg pe chipul lor, iar prezenta lui la ziua de nastere a copilului tau va fi un eveniment pe care cu siguranta il va tine minte.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni la 0761.334.334 sau sa ne trimiti un email la office@teatruldemagie.ro si sa ne spui cand vrei sa se intample vraja.

Iar in cazul in care cauti un loc inedit pentru petrecerea prichindelului tau, vino in Casa Magicianului, un nou spatiu unde vei trai momente de neuitat, alaturi de magicienii nostri. Fie ca vorbim de aniversari, party-uri pentru copii, petreceri sau workshopuri, evenimentul tau va fi, cu siguranta, magic!

Teatrul de Magie a inaugurat pe 1 aprilie 2016 un nou spatiu dedicat exclusiv iluzionismului pentru tineri si copii, denumit Casa Magicianului - spatiul magic din strada Vasile Lascar 132, intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu.

Despre noi:
Teatrul de Magie este prima si singura institutie culturala din Romania care promoveaza iluzionismul ca arta a spectacolului teatral, realizand de la infiintare (2009) si pana astazi, peste 20 de spectacole de magie, premiere nationale, spectacole ce au avut in jur de 50.000 de spectatori, pe scenele teatrelor din Romania, festivaluri sau proiecte in aer liber. Propunand o forma de arta si un act de iubire fata de spectatorii de toate varstele, dar in special fata de copii, artistii Teatrului de Magie au fermecat inimile romanilor cu spectacole unice.

Un element important asupra caruia institutia noastra insista in prezent este apropierea de copii prin programe educationale. Astfel, prin iluzionism, copiii fac cunostinta cu personaje de poveste fiind astfel incitati sa se dezvolte si sa descopere adevaratele valori ale vietii, pentru a putea sa-si construiasca un viitor mai frumos.
fetitele~dragutele - Maria, Ioana si Elena - incantate si fermecate de spectacolul minunat de la Teatrul de Magie.
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Vasile Lascar nr.132 | Bucuresti ~ Sector 2
Teatrul de Magie
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0761.334.334
Persoane de contact: Andrei Teasca
Internet:
Web: www.teatruldemagie.ro
www.facebook.com/teatruldemagie
E-mail:  office@teatruldemagie.ro
Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie

Recomandati aceasta pagina: