Petreceri pentru copii
Podul lui Sfredelus

Podul lui Sfredelus

Party in pod
(petreceri tematice - ex. Halloween/ Craciun, aniversari, botez, turta, serbari de gradinita / scoala etc)

De ce sa organizezi petrecerea copilului tau in Pod?

- Suntem flexibili si prietenosi

- Nu impunem un numar minim de copii

- Oferim gratuit o cafea buna pentru adulti

- Oferim in exclusivitate pentru 3 ore locul de joaca aflat in locatie centrala, cu amenajari din lemn si toate dotarile necesare sustinerii in conditii optime a evenimentelor (aproximativ 120 mp in total, cu bar, instalatie sanitara - inclusiv masa de infasat, incalzire

- Servicii de catering (mancarea servita invitatilor in Podul lui Sfredelus va fi insotita de un certificat de conformitate)

- Oferim acces gratuit pentru copii la jocurile si jucariile din zona de joaca libera si zona de aventura cu rampa de catarat, tobogan, labirint etc.

- Putem oferi si o gama extinsa de activitati extra, optionale, pentru copii, dezvoltate intern sau cu colaboratori externi (animatie, ateliere, sleep-over cu petrecere in pijama, show-uri speciale cu baloane de sapun, magicieni, echipe de teatru etc - detaliate mai jos)

- Nu impunem furnizorul de servicii pentru petreceri (desi putem oferi, la cerere, o lista de recomandari) si nu percepem niciun fel de taxe suplimentare daca doriti sa va organizati singuri

- Oferim acces gratuit la WiFi si sonorizare profesionista

Pachetul de baza porneste de la 700 lei/ 3 ore, plus jumatate de ora inainte si dupa eveniment pentru organizare. Fiecare ora suplimentara valoreaza 200 lei. Rezervarea se realizeaza in baza unui avans de 250 lei, achitarea diferentei de plata fiind necesara cu minim 24 de ore inaintea datei programate a evenimentului.

Oferim recomandari pentru servicii suplimentare de petreceri pentru copii:

- Trainer specializat si pachete de activitati creative, educative, senzoriale, experimente stiintifice haioase etc

- Animator (costumat intr-un personaj la alegere din zeci de variante disponibile)

- Discoteca pentru copii cu auxiliare (clopotei, esarfe si pampoane colorate, paper party)

- Personal supraveghetor

- Masina de baloane de sapun la momentul tortului sau intr-un alt moment la alegere

- Show de magie/ baloane de sapun/ teatru/ sleep-over

- Decorarea spatiului de petrecere (covor de baloane, arcade de baloane etc)

- Servicii foto-video (inclusiv photo corner)

- Servicii de catering (mancarea servita invitatilor in Podul lui Sfredelus va fi insotita de un certificat de conformitate)

Solicita o oferta acum! Pentru a putea raspunde solicitarii intr-o maniera personalizata, va rugam sa specificati:
- Data care va intereseaza
- Numar de copii si de adulti
- Daca doriti doar rezervarea in exclusivitate a spatiului de joc sau/si alte tipuri de servicii, urmand sa va confirmam si disponibilitatea acestora in timpul cel mai scurt


In Podul lui Sfredelus, avem activitati senzoriale, creative si de teatru interactiv, dar si activitati pentru parinti. Recent, plaja noastra de servicii oferite s-a extins si spre zona de evaluare si consiliere psihologica individuala, precum si de familie sau de grup, cu sprijinul psihologilor clinicieni si psihoterapeutilor care s-au alaturat proiectelor noastre: Liviu Chiorean si Elisa Paraschiv.

Ce amintiri ai tu din copilarie? Si cum iti doresti ca propriul tau copil sa isi aminteasca de copilaria lui? Te asteptam in Podul lui Sfredelus sa cream impreuna amintiri colorate, parfumate si durabile, mai ales! Putem transforma copiii in actori principali ai propriei lor povesti si sa le oferim o petrecere memorabila pentru toate varstele, prin intermediul diviziei de evenimente private din cadrul Eventia Experience - petreceri aniversare, serbari, activitati din Saptamana Altfel, Saptamana Verde, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun, petreceri de 1 si de 8 martie, excursii si tabere etc.

Mamicile, mamaitele si bunicutele, bonele, taticii si bunicii care se alatura jocului nostru fac parte din amintirile copilului/ nepotului lor. Credem in valorile familiei si, cu precadere, in rolul si puterea mamelor, indiferent de varsta, de a mobiliza resurse fabuloase de timp, energie si rabdare pentru piticii lor. Este privilegiul nostru, ca parinti si bunici, de a face lucruri insemnate pentru copiii nostri si de a-i defini ca viitori adulti orientati spre frumos si dreptate, creativi si imaginativi, iubitori de adevar, atenti si mereu curiosi in jurul lor, responsabili, capabili de empatie, tranzitivitate si realizari minunate!

Avem doua variante: poti veni cu copilul tau la activitatile dezvoltate de alti parinti sau specialisti, sau poti veni sa ne povestesti alte idei de joaca pe care le ai si noi te putem ajuta sa le pui in practica! Avem deja cateva mamici care s-au alaturat acestei initiative si grupul nostru creste... Daca exista si o a treia varianta, putem discuta si despre aceasta. Hai sa povestim in grupul de Facebook: Cafeneaua Parintilor - comunitate online!

Te invitam sa faci parte din gasca noastra si sa-ti creezi propriile amintiri frumoase impreuna cu copiii!

Programul actualizat si preturile aferente activitatilor desfasurate vor fi consultate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/podulluisfredelus.

Program de adaptare treptata pentru gradi - zilnic 7 august - 7 septembrie: https://podulluisfredelus.ro/merg-cu-drag-la-gradi/

Joaca senzoriala: https://podulluisfredelus.ro/joaca-senzoriala/ - martea 10.30

Ajuta-ma sa fac asta singur: https://podulluisfredelus.ro/ajuta-ma-sa-fac-asta-singur/ - miercurea 10.30

Cafeneaua Parintilor: https://podulluisfredelus.ro/ateliere-pentru-copii-si-parinti-in-weekend/

Tabere pentru copii: https://podulluisfredelus.ro/tabere-copii/


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Podul lui Sfredelus
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Drumul Sarii, Nr. 84, Sector 6, Bucuresti
vila, vis-a-vis de Oficiul starii civile sector 6 spre intersectia str. Drumul Sarii - lt. av. str. Ion Garofeanu
Numere de telefon: Tel. mobil: 0755.115.536
Persoane de contact: Elena Burlanescu
Internet:
Web: www.podulluisfredelus.ro
E-mail:  podulluisfredelus@gmail.com
Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus

Recomandati aceasta pagina: