Petreceri pentru copii
Lumea Magica a Copilariei

Sarbatorim magia frumoasa a copilariei chiar la petrecerea copilului tau. Ne distram de minune alaturi de printi, printese, veselii soricei Mickey si Minnie, Peter Pan si Tinkerbell, clovnii buclucasi Dabada si Nubanu, pirati fiorosi si super eroi. In lumea magica, personajele au invatat cele mai distractive jocuri si concursuri, baloane modelabile, face-painting.

Regina regatului Arendelle vine acum la aniversarea fiicei tale. Cu ajutorul jocurilor ea ii va duce pe copii in regatul de gheata si vor dansa impreuna la balul dedicat incoronarii. Vor face cunostinta cu Ana dar si cu cel mai nazdravan om de zapada, Olaf.

Pentru cele mai visatoare sarbatorite am pregatit o petrecere de poveste alaturi de Cenusareasa. Copiii o vor ajuta sa scape de mama vitrega, sa curete merele, sa stearga praful, si sa ajunga in cele din urma la bal. In final toti vor invata ca binele invinge raul.

Copilul tau are ocazia sa descopere cum poate ajunge un erou adevarat, sa lupte impotriva pericolelor, sa salveze binele si sa invinga raul alaturi de Spiderman, Batman, Iron Man, Superman, Testoasele Ninja, Sportacus.

Lumea Magica a Copilariei Lumea Magica a Copilariei Lumea Magica a Copilariei
Lumea Magica a Copilariei Lumea Magica a Copilariei Lumea Magica a Copilariei
Lumea Magica a Copilariei Lumea Magica a Copilariei Lumea Magica a CopilarieiDATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0741.564.318
Internet:
Web: Facebook: Lumea Magica a Copilariei
E-mail:  topciu.loredana@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: