Petreceri pentru copii
Gradinita King George I - British College Romania

Gradinita King George
Este ziua copilului tau?

Va oferim posibilitatea de a organiza petreceri pentru copii, intr-un decor inedit, Gradinita King George asteptandu-i pe cei mici intr-un cadru special amenajat: personaje de poveste, animatori profesionisti, zane, spiridusi, baloane cu heliu, baloane Jumbo, jocuri distractive si spectacole de teatru tematice.

Se pot face rezervari pentru orice fel de evenimente, pentru grupuri de copii (minim 10 persoane, maxim 25) cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani.
In cele 3 ore rezervate in exclusivitate pentru dvs. si invitatii dvs., va veti bucura de un spatiu special amenajat cu jucarii, muzica, dans, baloane, clowni, printese, magicieni, decoratiuni cu baloane, meniuri pe comanda sau aduse de dvs., atat pentru copii cat si pentru parinti, cadouri, fantana de baloane de sapun, confetti, karaoke.

Fiind creativi si atenti la nevoile si dorintele dumneavoastra, putem organiza o petrecere de neuitat, cu programe variate de distractie si petreceri tematice. Spatiul este rezervat exclusiv pentru petrecerea copilului dumneavoastra!

VARIANTA I:
In timpul saptamanii: Taxa de inchiriere spatiu este de 250 RON si include: invitatiile, decorul de petrecere (banner de intampinare, baloane, confetti), face painting, cadou surpriza pentru sarbatorit/a, muzica pentru copii, apa plata, parintii avand posibilitatea de a aduce tortul, dulciurile, sucurile si invitatii speciali. Se aplica tarife suplimentare pentru meniu si celelalte detalii care contribuie la reusita petrecerii si care se stabilesc in functie de preferinte.

VARIANTA II
In week-end: Taxa de inchiriere spatiu este de 350 RON si cuprinde aceeasi gama de servicii.

SERVICII SUPLIMENTARE:
- Animatie 1 personaj 150 RON
- Animatie 2 personaje 250 RON
- Spectacol de teatru tematic – 250 RON
- Tombola cu surprize 15 RON/copil

Precizari:
• Programul de petreceri se desfasoara in timpul saptamanii, sambata, duminica si in vacante, timp de 3 ore;
• Numarul minim pentru organizarea unei petreceri este de 10 copii;
• Rezervarea se face cu 2 saptamani inainte si se considera valabila doar dupa achitarea unui avans echivalent cu 50% din valoarea estimata;
• In situatia in care petrecerea se prelungeste peste programul stabilit, se va achita un tarif suplimentar de 100 RON/ora;
• Nu se accepta produse din exterior, exceptie facand tortul, pentru care este necesar un certificat de calitate, eliberat de producator.
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Piscul Crasani, nr. 17
Cartier: Militari
Reper: Apusului - Iuliu Maniu
Sector: 6
Numere de telefon: Tel.mobil: +40 721 426 176 / +40 763 642 595
Persoane de contact: Ana Maria Dodu - Director Educativ - anamaria.dodu@king-george.ro
Internet:
Web: www.king-george.ro
E-mail:  office@king-george.ro

Recomandati aceasta pagina: