Gradinite - predare in limba germana
Gradinita Mami si Tati

Gradinita Mami si Tati

Gradinita Mami si Tati este locul ideal pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 an si  jumatate si 11 ani, care vor sa invete limba germana sau engleza prin metode activ-participative moderne, sa se distreze, sa isi faca noi prieteni si amintiri frumoase care sa contribuie la dezvoltarea lor armonioasa.

Localizata la 3 minute de Piata Romana si la 2 minute de Piata Victoriei, pe str. Grigore Alexandrescu, nr. 58, in vecinatatea Spitalului de Copii cu acelasi nume, Gradinita Mami si Tati va asteapta intr-un cartier linistit si sigur, intr-o cladire cu spatii amenajate special, in concordanta cu particularitatile de varsta ale celor mici, pentru a corespunde nevoilor acestora.

Curriculum
Procesul instructiv-educativ se bazeaza pe parcurgerea integrala a Programei Instructiv-Educative aprobata de MEC. Copiii primesc o educatie de calitate la cele mai inalte standarde.

Pentru grupele cu predare in limba germana matern, programa scolara urmarita este  intitulata "Buna dimineata, gradinita!” si are ca baza de lucru: "  Educatia la nivel prescolar”- lucrare aprobata de MEC inca din anul 1999, intocmita la Sibiu sub conducerea d-nei Gisela Fuchs-Stratmann (coordonator din Germania ptr. Invatamantul prescolar in limba materna germana din Romania), in colaborare cu Institutul pentru Relatii cu Strainatatea de la Stuttgart-Germania si cu aprobarea Forumului Democrat al Germanilor din Romania. Autorii lucrarii sunt cadre didactice cu experienta in invatamantul prescolar cu predare exclusiva in limba germana din Medias, Sighisoara, Brasov, Sibiu, Timisoara si Cisnadie.

Prescolarii isi desfasoara activitatea atat la program scurt, cat si la program prelungit. Cu totii savureaza zilnic delicioasele mancaruri atent preparate in cantina proprie.

Obiective
Consolidarea si extinderea departamentului de limba germana, format in prezent din cele 3 grupe prescolare si 2 grupe de after-school in limba germana, prin asigurarea desfasurarii procesului instructiv-educativ la standarde ridicate de calitate, mentinute de catre profesori dedicati este unul dintre obiectivele gradinitei noastre.

De asemnea, dezvoltarea programului Before si programului After School pentru copiii din institutii de invatamant particulare si de stat care isi doresc sa faca performanta in limbile germana si engleza reprezinta un alt obiectiv al gadinitei.

Va asteptam sa va alaturati proiectului nostru si sa ne ajutati, prin mijloacele specifice, sa oferim copiilor doritori sansa invatarii unei limbi straine de mare importanta in viitor! Va invitam sa ne fiti alaturi, in calitate de parteneri, in scopul promovarii unei culturi cu traditie si a unui tezaur lingvistic deosebit si extrem de util!

Suntem cu totii constienti ca Mami si Tati din zilele noastre sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilei de maine. In aceasta goana nebuneasca, de multe ori parintii nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu copiii sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor.

De aceea, noi, colectivul gradinitei Mami si Tati, ne dorim sa reusim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin asigurarea unui program educativ, sanatos, care sa ii ocupe timpul copilului cu activitati utile si interesante. Ne mai dorim ca, la sfarsitul programului, copilul sa plece acasa fericit, mai bogat sufleteste si intelectual, iar parintele sa constate evolutia permanenta a piticului sau.

Ce ne propunem si ce urmarim pentru micii nostri parteneri si prieteni?
- orice copil - odata ajuns in gradinita - sa se simta ca acasa, in mediul familial;
- sa depaseasca usor momentele inerente de adaptare si sa lege primele relatii de prietenie cu copii de varsta lui;
- sa invete permanent lucruri noi, interesante, care sa-i dezvolte cunostiintele;
- sa isi doreasca sa se intoarca la gradinita cu placere in fiecare zi;
- sa invete cu usurinta o limba straina- engleza sau germana;
- sa se pregateasca pentru viitor;
- sa isi formeze deprinderi si priceperi care il vor ajuta sa se adapteze la nivelul primar.
Usile gradinitei vor fi mereu deschise pentru toti copiii ai caror parinti constientizeaza nevoia de educatie a copiilor lor, indiferent de etnie, religie, in cautarea permanenta a satisfacerii nevoii individuale a fiecarui copil de a se simti competent, legat de altii si totusi autonom.

Cursuri optionale cu profesori de specialitate:
- balet
- club arte (pictura, modelaj, abilitati practice)
- pian (individual)
- dans modern
- limba germana si limba engleza
- miscare de tonifiere si aerobic
- inteligenta logico-matematica
- inot si tenis pe perioada verii
- inteligenta emotionala
- consiliere psiho-pedagogica si logopedie.

Activitati extracuriculare: excursii organizate, vizite la muzee, Gradina Botanica, Gradina Zoologica, tabere de limba germana, tabere de schi, tabere de vara, zile deschise pentru vizionare spectacole de teatru, circ, opereta pentru copii, iesiri in parcuri si vizitare de obiective bucurestene semnificative, vizite la: Ferma Animalelor, Lumea Jucariilor, salina, etc.

Evenimente: Sarbatori de Craciun, 8 Martie si final de an scolar in luna iunie, lectii deschise pentru parinti, Ziua/Saptamana Portilor Deschise.

PROGRAM SI TARIFE

Program scurt: 8.00-14.00 include:
- masa ( mic dejun, gustare de dimineata si masa de pranz)
- activitati educative conform programei MEC
- limba engleza.

Tarif: 1.190 RON

Program prelungit: 8.00- 18.00 (cu posibilitatea extinderii pana la ora 19.00) include:
- masa ( mic dejun, gustare, pranz si gustare dupa-amiaza)
- activitati educative conform programei MEC
- limba engleza
- program de odihna
- activitati recreative, de relaxare, jocuri, cantece, povesti, activitati de modelaj si pictura, sport, activitati optionale, etc. - dupa-amiaza;

Tarif: 1.420 RON

Grupa limba Germana Matern:
- masa (mic dejun, gustare, pranz si gustare dupa-amiaza)
- activitati educative desfasurate exclusiv in limba germana si dupa programa MEC in limba germana
- program de odihna
- activitati recreative, de relaxare, jocuri, cantece, povesti, activitati de modelaj si pictura, sport, activitati optionale - dupa-amiaza

Program scurt: 8.00 - 14.00 - Tarif 1.350 RON.
Program lung: 8.00 - 18.00 (cu posibilitatea extinderii pana la ora 19.00) - Tarif 1.550 RON.

Program week-end
sambata - 9.00-13.00 - 70 RON /zi


DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1 ~ Grigore Alexandrescu nr. 58, sector 1
Reper: vis-a-vis de cladirea cu Nokia
Gradinita Mami si Tati

Sediul 2 ~ Eugen Lovinescu nr. 12, sector 1
Reper: Podul Basarab, Calea Grivitei
Gradinita Mami si Tati
Numere de telefon: Sediul 1: Tel.Mobil: 0729.817.413 Sediul 2: Tel.Mobil: 0736.618.464
Internet:
Web: www.gradinita-mamisitati.ro
E-mail:  gradinita_mamisitati@yahoo.com
Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati Gradinita Mami si Tati

Recomandati aceasta pagina: