Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita Genius Academy

Genius Academy
Oferim cele mai bune conditii pentru dezvoltarea copilului dumneavoastra.

Consideram ca fiecare copil trebuie respectat si apreciat ca individ, de aceea trebuie sa i se ofere oportunitati de a-si dezvolta la maximum potentialul.
Misiunea noastra se va realiza prin utilizarea unui curriculum de invatare emergent, bazat pe joc care este centrat pe copil si ghidat de profesor. Invatarea va avea loc printr-o varietate de strategii sau moduri de predare, cum ar fi artele creative, invatarea in grupuri mici, invatarea individuala, invatarea tematica, invatarea tehnologica si invatarea experientiala. GENIUS Academy le va oferi copiilor o experienta educativa interesanta, care ii va ajuta sa isi construiasca un concept de sine pozitiv si le va permite sa-si asume propriile experiente de invatare.
Scopul nostru este de a face anii de formare ai vietii unui copil cat mai placuti, plini de satisfactii si vibratii care sa le dezvolte dorinta de a fi studenti de-a lungul vietii.
Intr-un mediu distractiv, constructiv si de sustinere, copiii sunt incurajati sa-si construiasca respect de sine, abilitati personale si sociale printr-un plan de activitate atent structurat si prin tehnici de invatare captivante.
Viziunea noastra este de a ne pregati si motiva elevii pentru o lume in schimbare rapida, insuflandu-le abilitati de gandire critica, o perspectiva globala si un respect pentru valorile de baza ale onestitatii, loialitatii, perseverentei si compasiunii.
Efortul de a oferi educatie de calitate si un mediu antrenant ne motiveaza sa ne actualizam continuu cu practici, concepte si strategii in trend pentru a oferi o experienta de invatare imbunatatita, cu o perspectiva holistica pentru a sprijini copilaria.
Elevii nostri vor avea succes astazi si vor fi pregatiti pentru maine.
Credem ca fiecare copil este unic si ca invata prin interactiune. Pana la urma, inainte ca oricare dintre noi sa poata citi sau scrie, am invatat sa ne jucam, sa cantam, sa dansam si sa desenam. Acesta este motivul pentru care fiecare copil primeste o abordare personalizata inconjurata de un spatiu minunat, perfect pentru explorare, invatare si aventura.

Primul pas intr-o gradinita este primul lor pas catre independenta,
iar la GENIUS Academy inspiram super-eroii increzatori si stralucitori de maine!

A. PROGRAMUL EDUCATIONAL
Programul educational al Gradinitei Genius ACADEMY este in conformitate cu normele metodologice ale Ministerului Educatiei si Cercetarii si cuprinde:
Domeniul estetic si creativ – muzica, activitati artistico-plastice, drama, euritmie;
Domeniul om si societate – capacitatea de relationare, de socializare si de dezvoltare emotionala;
Domeniul limba si comunicare – dezvoltarea comunicarii, a abilitatii de a descifra mesajul, de initiere in universul literar.
Domeniul stiinte – domeniul matematic prin intermediul experientelor practice, a jocurilor dirijate cu materiale, intelegerea naturii prin observari, experimente, prin lucrari practice;
Domeniul psiho-motric – coordonarea si controlul miscarilor corporale, mobilitatea generala si rezistenta fizica, abilitati motorii si de manipulare de finete.

B. ACTIVITATI INCLUSE IN OFERTA EDUCATIONALA (CLUBURI)

C. ACTIVITATI OPTIONALE
Dezvoltare inteligentei emotionale
Logopedie
Limbi straine: engleza, germana
PIAN
SAH
ARTE MARTIALE
BALET
TENIS DE CAMP
ECHITATIE

D. SERVICII DE INGRIJIRE SI ASISTENTA MEDICALA
Serviciile de ingrijire sunt asigurate de personalul auxiliar.
Institutia beneficiaza de asistenta medicala
Consiliere si activitate de promovare a sanatatii, a nutritiei, a ingrijirii si a igienei personale de catre un medic primar pediatru.

E. SERVICII DE CONSILIERE PSIHOLOGICA PENTRU COPII SI PARINTI

F. TRANSPORT

Institutia ofera la cerere servicii de transport
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Serban Voda, nr. 145, Bucuresti
harta
Numere de telefon: Tel.mobil:
(+4) 0724 111 678 - Director
Internet:
Web: www.geniusacademy.ro
www.facebook.com/geniusacademy.ro/
E-mail:  geniusacademybucuresti@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: