Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita si Afterschool Casuta cu Pitici Mari si Mici

Gradinita Casuta cu Pitici Mari si Mici

Gradinita si Afterschool Casuta cu Pitici Mari si Mici a luat nastere din dorinta de a oferi copiilor si implicit parintilor acestora, servicii de calitate, o serie de activitati instructiv-educative specifice varstei prescolare, o supraveghere atenta si grija permanenta.
Gradinita este autorizata de M.E.C.T.S., respecta curriculum national, folosind metode moderne si baza materiala in conformitate cu standardele europene.
Gradinita si Afterschool Casuta cu Pitici Mari si Mici  este  destinata in totalitate educarii copiilor prescolari, situata in Bucuresti, zona Dna Ghica, fiind  ferita de traficul rutier si aglomeratia urbana.
Ne-am propus sa cream un mediu cald,  familial, unde copilul sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii.
Alaturi de personalul specializat, tanar, vesel, dinamic, copiii descopera cu zambetul pe buze tainele invataturii, ale conversatiei in limba engleza, ale muzicii, desenului, artei teatrale, sportului.
Echipa de cadre didactice este formata din invatatori si profesori calificati si cu multa experienta in domeniu.
Programul instructiv-educativ al Gradinitei si Afterschool Casuta cu Pitici Mari si Mici se desfasoara plecand de la constatarile facute in urma evaluarii initiale prin descoperirea aptitudinilor si deprinderilor fiecarui copil. 
Oferim pe langa programa educationala de baza, oportunitatea prescolarilor de a alege intre programe optionale creative, artistice sau sportive.
O parte din cursurile optionale la care copiii au acces sunt conduse de catre personalul didactic al gradinitei, care are toate competentele cursului pe care-l conduc, dar si abilitatea de a transmite informatia copilului, iar alte activitati optionale sunt conduse de profesori colaboratori.
Astfel, avem o paleta larga de cursuri gratuite, cum ar fi: Limba Engleza, Limba Franceza,  Cursurile de Bune Maniere, Educatie Rutiera, Educatie Civica, Educatie Financiara, Sah,  Balet-Zumba.
Cursurile contra cost sunt: Engleza intensiv, Limba Germana, Inot, Arte(pictura, modelaj, decupaj), Pian, Arte Martiale, Tenis. In perioada de vara avem si Cursuri de Calarie, excursii si tabere.
Activitatile extracurriculare ocupa un rol deosebit de important in programul copiilor, ele fiind desfasurate de cel putin ori pe luna. ( teatru, vizita la muzeu, parteneriate educationale etc ) 
Pentru ca sanatatea micutilor este o prioritate si pentru ca ne dorim sa avem un mediu sanatos, Gradinita noastra asigura prezenta unui medic pediatru in fiecare dimineata pentru consultul epidemiologic. Daca in urma triajului se constata vreun copilas bolnav, se contacteaza parintii pentru a veni sa ia copilul acasa , iar copii sunt izolati pana la sosirea parintilor.
De retinut!
Nu acceptam in colectivitate copii bolnavi care reprezinta risc de contagiune  pentru colegii lor.
TRANSPORTUL este contracost si este structurat astfel: zona 1-140 lei zona 2-240 lei.
Dintre partenerii nostri amintim: Studio Media Pro, Opera Comica, Teatru De Animatie Tandarica, Palatul Copiilor, Palatul Parlamentului, Scoala de Televiziune Tudor Vornicu, Asociatia Art Events (Festivalul Do Re Mi), Editura Copilaria, Danone,Vel Pitar, Asociatia Familie Sanatoasa, Asociatia Look And Learn, Sociatia Centru De Performanta  Before Si After School-Conil, Asociatia Targul Micilor Mestesugari Si Antreprenori.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Silvia nr. 11, Sector 2
Zona Doamna Ghica
Gradinita Casuta cu Pitici Mari si Mici
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0722.626.268 , 0751.512.333
Persoane de contact: Manager - Andreea Dinu - tel. 0722.626.268
Internet:
Web: www.casutacupitici.ro
E-mail:  office@casutacupitici.ro

Recomandati aceasta pagina: