Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita Prichindel - se studiaza intensiv limba engleza (metoda Oxford)

Gradinita Prichindel
Prichindel

De ce Gradinita Prichindel?

Din anul 2000, gradinita particulara cu program prelungit “Prichindel”, situata in sectorul 4, furnizeaza servicii educationale de calitate adresate copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.

Acreditata din anul 2009, gradinita Prichindel indeplineste standardele de calitate cerute de ARACIP (Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Preuniversitar).

Gradinita Prichindel reprezinta locul in care:

- copilul dumneavoastra va primi toata atentia de care are nevoie pentru a-si atinge intregul potential;

- echipa de cadre didactice este ultracalificata, ceea ce inseamna ca este antrenata sa puna accent pe dezvoltarea intelectuala si emotionala a celor mici astfel incat atunci cand acestia termina gradinita sa fie complet pregatiti pentru scolaritate;

- echipa de cadre didactice pune in aplicare un curriculum plin de proiecte interesante, la baza carora sta invatarea experientiala;

- se studiaza intensiv limba engleza (metoda Oxford);

- se pune accent pe parteneriatul cu parintii; acestia sunt invitati la actiunile bianuale intitulate “Open Days” cand isi pot petrece o zi intreaga in gradinita; sunt de asemenea oricand bineveniti pentru a discuta cu cadrul didactic despre progresul copilului.

– nu sunt neglijate activitatile extracurriculare, acestea fiind intotdeauna legate de tematica din programa ,cu scopul de a fixa si imbogati notiunile deja invatate .
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Grigore Voda, nr. 28
Numere de telefon: Tel.Fix: 686.18.56
Tel.Mobil: 0745.022.748
Persoane de contact: Presedinte: Simona Cheroiu
Internet:
Web: www.gradinita-prichindel.ro
E-mail:  gradinitaprichindel@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: