Gradinite - predare in limba Engleza
Alphabet Kindergarten

Alphabet Kindergarten

Alphabet Kindergarten reprezinta un proiect ambitios, axat pe dezvoltarea inteligentei emotionale si creativitatii copiilor, primul de acest gen din Romania, atent gandit, analizat si structurat, aflat intr-o continua dezvoltare, care s-a nascut din dorinta de a vedea zambete pe chipurile tuturor copiilor si implicit, parintilor.

Constienti de importanta gradinitei in dezvoltarea fiecarui copil, ne dorim ca micutii nostri Alphabeti sa aiba parte de o copilarie fericita, punand astfel bazele unei educatii solide, sa insuflam individualitate, sa-i ajutam sa isi dezvolte liber personalitatea, sa acumuleze cunostinte, sa aiba posibilitatea de a face propriile alegeri, de a-si dezvolta veleitatile si creativitatea intr-un mediu educational sigur, deschis si transparent.

Alphabet Kindergarten ofera copiilor oportunitatea de a descoperi si de a invata lucruri noi , de a-si dezvolta abilitati esentiale pentru viata de zi cu zi, de a avea mereu un prilej de bucurie si de a se simti inconjurati de prieteni, sub indrumarea unui personal tanar si specializat.

La Alphabet Kindergarten noi intelegem ca alegerea unei institutii de invatamant potrivita nevoilor copiilor dumneavoastra este o decizie importanta si ne straduim pentru a satisface asteptarile fiecarei familii.
Atat programul educativ, cat si activitatile noastre sunt atent cercetate, gandite si alese, pentru a intampina fiecare zi cu imaginative, inovatie si multa pofta de distractie, ajutand copiii sa invete confortabil si cu incredere.

Personal:
Cadrele noastre didactice sunt absolvente ale Liceului Pedagogic,Facultatii de Psihopedagogie- Profesori in invatamantul primar si prescolar, Facultatii de Limbi si Literaturi Straine.

Siguranta:
- Supraveghere medicala zilnica , triaj epidemiologic desfasurat in fiecare dimineata
- Informatiile oferite va vor ajuta in crearea unei imagini de ansamblu asupra noastra, insa cea mai eficienta metoda de a necunoaste si evalua, consta intr-o intalnire. Va invitam sa ne contactati si sa ne anuntati vizita dumneavoastra.
DATE DE CONTACT
Adresa: Soseaua Erou Iancu Nicolae nr.36
zona Pipera - Tunari
Numere de telefon: Tel.mobil: 0721 752 843
Persoane de contact: 0721.752.843 - Cornelia Slim pentru Romana & Engleza
0733.796.999 - Georges Slim for English, French & Arabic
Internet:
Web: www.alphabetkindergarten.ro
https://www.facebook.com/alphabetkindergarten.ro
E-mail:  office@alphabetkindergarten.ro, admissions@alphabetkindergarten.ro
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten

Recomandati aceasta pagina: