Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita Little Star

Gradinita Little Star

Bine ati venit la Gradinita Little Star.
Centrul educational este amplasat intr-o zona linistita aproape de Piata Muncii, intr-o vila ce detine un interior modern amenajat cu mobilier nou si o curte adaptata dezvoltarii armonioase a copiilor, intr-un mediu natural, unde verdele predomina. Activitatea zilnica se desfasoara intr-un spatiu cu sali de clasa generoase, cabinet medical la intrarea in gradinita si bucatarie proprie.
Gradinita Little Star este locul unde copilul este fericit, inconjurat de dragoste, atentie si educatie.
Armonia, echilibrul, linistea, calmul si veselia trebuie sa primeze in viata copilului tau. Ele ii asigura fericirea si siguranta, precum si increderea in forte proprii.
Vazand un copil plin de entuziasm inseamna sa ne bucuram de fericirea si veselia lui in fiecare zi. Pentru a-l ajuta sa fie voios si optimist tot timpul este important sa depui putin efort pentru a-l invata valori si calitati esentiale in viata - bunatate, empatie, generozitate, respect etc. In plus, trebuie sa iti dedici timp pentru a-l educa sau disciplina in spirit optimist si pozitiv.
Cand copilul tau este fericit, zambeste, este activ, se joaca si tot corpul lui emana sanatate. Are chef de viata si este dornic sa isi faca prieteni si sa socializeze.
Cu aceste ganduri, va invitam sa faceti parte din micul univers al Gradinitei Little Star !

Activitatile extracurriculare sunt dintre cele mai variate: vizite la muzee, obiective culturale, parcuri, teatru, circ, excursii etc.

Organizam serbari cu ocazia Sarbatorilor de Craciun, Ziua Prieteniei, Zilei de 8 Martie, Sfarsit de an scolar.
Organizam petreceri tematice: Carnavalul Toamnei – Halloween Party, Carnavalul animalelor, Carnavalul Primaverii si Ziua copilului -1 Iunie si… ceea ce este mai important: petrecerea fiecarui copil de ziua de nastere.

PROGRAM EDUCATIV
Programul educativ este unul complex, adaptat pe grupe de varsta, in vederea stimularii si dezvoltarii fizice si psihice a copilului.
Am invatat din experienta de parinte ca este important sa tratam cu respect copii si sa incurajam comportamentul pozitiv de vorbire si ascultare.

Programul educational se va axa pe activitati de:
dezvoltare si exersare a limbajului;
dezvoltare a gandirii matematice;
cunoastere a mediului;
insusirea deprinderilor igienice adecvate varstei (intalnire cu medicul stomatolog, etc);
educaţie estetica (kinder music, pictura, desen, modelaj, etc.);
educaţie pentru societate;
educaţie fizica si pentru sanatate;
jocuri, activitati diverse;

Limba de predare si de conversatie este limba engleza. Activitatile obligatorii din Curriculumul National se desfasoara in limba romana. Limba de predare este limba engleza, alternata cu limba romana, astfel incat copiii sa poata comunica corect si fluent in ambele limbi.

Programul educational aplicat se desfasoara pe baza curriculum-ului national la care se adauga studiul limbii engleze, precum si multiple activitati educative extracurriculare.

Ne propunem sa realizam pentru fiecare copil inscris in gradinita noastra:
dezvoltarea intelectuala, afectiva, sociala si fizica in functie de personalitatea fiecaruia si de ritmul propriu de dezvoltare;
dezvoltarea capacitatii de a comunica si interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul inconjurator;
descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati, incurajarea explorarii, incercarilor, experimentelor, exercitiilor, precum si a imaginatiei;

Suntem deschisi, sinceri si profesionisti, in permanenta colaborare si informare cu parintii.

Parintii sunt instiintati saptamanal de evolutia copiilor si de activitatile lor.

Pentru al doilea copil oferim un discount de 20% din tarifele afisate pe intregul an scolar.

Activitati incluse in taxa de scolarizare: Limba engleza predare intensive, Dans, Balet, Curs actorie, Curs Quilling, Pictura pe lemn, Pictura pe geam, Curs micii bucatari, Roata olarului, Kinder Music.

Activitati optionale: Limba Germana, Pictura cu nisip, Chitara, Logopedie, Dezvoltare personala, Inot, Tenis, Sah.

Cadre didactice
Foarte importante pentru noi sunt cadrele didactice cu care lucram. Sunt tinere, calificate pentru invatamantul prescolar si motivate sa dezvoltam o gradinita moderna pe piata educationala.
Nu lipsesc din echipa profesorii pentru cursurile optionale din oferta educationala, extrem de importanti pentru a cultiva talentul fiecaruia dintre micuti.
Intreaga activitate se desfasoara sub atenta observatie a asistentei medicale si intr-o stransa si permanenta colaborare cu un medic pediatru.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Alexandru Magatti , nr . 13 A
zona: Piata Muncii
Numere de telefon: Tel.mobil: 0745 531 279; 0724 506 631
Persoane de contact: Cosmina Bumbaru: 0745 531 279
Raluca Mihaila: 0724 506 631
Internet:
Web: www.gradinitalittlestar.ro
facebook.com/GradinitaLittleStarBuc
E-mail:  contact@gradinitalittlestar.ro

Recomandati aceasta pagina: