Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita Micul Print ~ zona Damaroaia / Pajura / Bucurestii Noi - engleza cu profesor nativ

Micul Print

Gradinita Micul Print a luat viata in anul 2007 pentru a asigura un nivel ridicat al ingrijirii copiilor din comunitatea locala si educarea lor in spiritul valorilor autentice.

Conceptul inovativ implementat in procesul educativ, Educatia prin Happening , este definit de urmatorul imperativ: ceea ce trebuie sa-si insuseasca copilul se petrece intocmai in fata lui, el fiind participant activ intr-o joaca serioasa, in care descopera lumea, o cunoaste si si-o insuseste.

Predarea se face exclusiv in limba engleza .

Gradinita este evaluata cu calificativul Foarte Bine la inspectiile de specialitate efectuate de Ministerul Învatamantului.

Oferim o ingrijire speciala si educatie pentru copii de la 1,5 ani la 7 ani , obiectivele educationale pe care le propunem pentru Micul Print si Mica Printesa fiind urmatoarele:
•  sa descopere mediul inconjurator prin experimente;
•  sa comunice si sa negocieze ;
•  sa exerseze postura de lider in activitatile educationale, indrumati foarte aproape de educatoare.

La inscrierea in gradinita fiecare copil beneficiaza de o perioada de doua saptamani de testare, aceasta fiind gratuita in cazul in care copilul nu se adapteaza la mediu.

Oferta educationala:

Gradinita Micul Print planifica pentru fiecare copil si nevoile lui speciale o serie de activitati care sa conduca la dezvoltarea personala a acestuia. Acumularea de cunostinte se face prin joaca atent structurata spre a se intalni cu nevoile fiecarui copil.

Gradinita Micul Print urmeaza programul de invatamant impus de Ministerul Educatiei , cu activitati de Cunoasterea mediului, Educatie muzicala, Educarea limbajului, Activitati practice, Matematica, Educatie plastica, Educatie moral-civica, Educatie fizica, Antrenament grafic.

Activitatile se desfasoara sub forma unor proiecte saptamanale cu tema, fiind insotite intotdeauna de experimente , o particularitate a Educatiei prin Happening .

Activitatile impuse sunt alternate cu :
•  activitati liber-alese , desfasurate pe centre de interes ale copilului;
•  activitati de dezvoltare personala , fiecare copil putand opta pentru o activitate care il intereseaza in mod deosebit sau care presupune dezvoltarea unui talent descoperit;
•  activitati de consolidare a cunostintelor si deprinderilor dobandite;
•  activitati distractive si recreative .

Orarul activitatilor obligatorii respecta curba efortului zilnic si saptamanal al copilului.

Parinti:
Motto -ul nostru este: „Toti oamenii mari au fost la inceput copii... numai ca putini dintre ei isi mai amintesc acest lucru.”

Gradinita Micul Print propune constructia unei povesti care continua acasa si acest aspect presupune comunicare sustinuta, informarea constanta asupra obiectivelor pe care trebuie sa le atinga copilul si a rezultatelor pe care le obtine in fiecare etapa de dezvoltare.

Comunicam cu parintii prin:
•  „ Caietul de Corespondenta Zilnica ” al fiecarui copil.
•  „ Portofoliul de lucrari” evaluate de educatoare, portofoliu ce contine si prezentarea cu obiective si sarcini a proiectului lucrat in saptamana respectiva.
•  Sedinte de „ Consiliere psihopedagogica ”, sustinute individual, obligatoriu de doua ori pe an sau de fiecare data cand este nevoie, la cererea parintelui.
•  „ Chestionare ” pentru evaluarea gradinitei si a personalului.

Evenimente lunare, care au ca scop spargerea barierelor de comunicare in trio-ul parinte-copil-educator: Sarbatoarea Dovleacului, Ajutoarele lui Mos Nicolae, Serbarea de Craciun, Ziua Prieteniei, Licitatia de Martisoare, Balul Gradinitei, Ce cadou ii fac copilului meu de 1 iunie, Serbarea de Absolvire.
TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Micul Print !
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Natatiei, Nr.66B
Reper: acces usor atat de pe b-dul Jiului, cat si de pe b-dul Gloriei
Numere de telefon: Tel. mobil: 0744.124.018 sau 0747.298.441
Persoane de contact: Ada Balint / Roxana Vasile
Internet:
Web: www.miculprint.net
E-mail:  mailmiculprint@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: