Ludoteca
Teatrul Ion Creanga - Spatiu viu

Teatrul Ion Creanga inaugureaza un nou spatiu de joc,
dedicat spectacolelor si activitatilor pentru copii si parinti

                                  

Teatrul Ion Creanga - Spatiu viu


Teatrul Ion Creanga anunta deschiderea, incepand cu data de 3 Martie a.c., a unui nou spatiu de joc pentru spectacole si ateliere dedicate celor mici, dar si parintilor, la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22).     
                 
Initiativa face parte dintr-un nou program, intitulat Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu, menit sa aduca teatrul maiaproape de copii si nu numai, acesta fiind lansat ca o invitatie adresata intregii familii. O invitatie care, totodata, isi propune sa scrie o noua pagina in istoria de aproape jumatate de secol a institutiei, copiii si parintii fiind invitati sa ia contact cu arta intr-o maniera inedita, pornind de la premisa ca Teatrul Ion Creanga este si trebuie sa fie un spatiu viu, unde magia spectacolului nu se opreste in momentul in care se trage cortina, ci continua in toate formele sale de expresie.

Programul Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu cuprinde activitati culturale si educationale, dintre cele mai diverse, dupa cum urmeaza: spectacole de teatru pentru copii cu varsta intre 0 si 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferinte sustinute de specialisti in domeniul psiho-pedagogiei, dedicate parintilor, si expozitii de desene, costume sau diverse elemente in stransa legatura cu arta teatrala.

Biletele pentru spectacolele si atelierele sustinute la Biblioteca Nationala a Romaniei de catre Teatrul Ion Creanga vor fi puse in vanzare, incepand cu data de 1 martie, la casa de bilete a Salii Rapsodia din str. Lipscani nr. 53, dar si in reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro si in magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti.

Mai multe informatii despre noul spatiu al Teatrului Ion Creanga gasiti pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Noutati:


25 martie - Teatrul Ion Creanga organizeaza miercuri, 2 aprilie, ora 18:00, atelierul de creativitate „Copacul Magic”, la Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22). Adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, evenimentul isi propune sa dezvolte imaginatia copiilor si unele abilitati practice, folosind o poveste cu un mesaj simplu: timpul petrecut alaturi de cei dragi este nepretuit.
Cei doi coordonatori, actorii Marina Secasiu si Voicu Hetel, ii vor ajuta pe copii sa afle lucruri interesante despre nuca de cocos, folosind mijloace si tehnici specifice teatrului de umbre, iar parintii lor vor avea sansa de a redescoperi jocul, construind, alaturi de ei, un copacel magic.
Inscrierile au loc pana joi, 27 martie, ora 12:00, la adresa de e-mail: contact@teatrulioncreanga.ro. Va rugam sa mentionati varsta copiilor, numarul de participanti (copii si adulti) si un numar de telefon la care puteti fi contactati. Toti cei inscrisi vor primi un mesaj de confirmare.
Numar maxim de participanti: 40 persoane (20 de copii si 20 de parinti). Pretul biletelor: 17 lei - copil, 17 lei - adult.

Ludoteca Ion Creanga


6 martie - Ateliere gratuite pentru parinti, la Teatrul Ion Creanga - Spatiu viu.

Teatrul Ion Creanga - Spatiu viuDATE DE CONTACT
Adresa: Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22).
Numere de telefon:
Persoane de contact: Valentina Roman
Internet:
Web: www.teatrulioncreanga.ro
Facebook.com/TeatrulIonCreanga
E-mail:  parenting@teatrulioncreanga.ro, contact@teatrulioncreanga.ro

Recomandati aceasta pagina: