Ateliere - Cluburi pentru copii
Institutul de Logopedie Bucuresti

Institutul de Logopedie Bucuresti

In centrul Institutului de Logopedie sta pasiunea noastra pentru comunicare si conexiune umana autentica.

Suntem dedicati sa oferim servicii profesionale, personalizate si eficiente, care sa raspunda nevoilor unice ale fiecarui pacient al nostru.

Valorizam importanta unei comunicari clare si coerente, deoarece aceasta reprezinta temelia relatiilor sociale, educationale si profesionale. De aceea, echipa noastra de logopezi calificati si cu experienta se angajeaza sa ofere un mediu prietenos si sprijinitor, in care fiecare pacient sa se simta increzator in propriile abilitati si sa depaseasca eventualele dificultati de vorbire, limbaj si comunicare.

Prin abordarea noastra moderna si orientata spre persoana, ne propunem sa:
Evaluam individual fiecare pacient pentru a intelege in profunzime nevoile si abilitatile sale de comunicare.
Identificam si tratam cu atentie diversele tulburari de limbaj, vorbire, intelegere, si alte dificultati de comunicare.
Dezvoltam un plan terapeutic personalizat, adaptat nevoilor si obiectivelor fiecarui pacient.
Lucram in echipa cu pacientii nostri si familiile lor, oferindu-le sprijin si resurse pentru a obtine progrese semnificative in comunicare.
Promovam intelegerea si constientizarea importantei interventiei timpurii in cazul copiilor cu tulburari de comunicare.
Mentinem o abordare etica si profesionala, bazata pe cercetare si practici dovedite stiintific.
In plus, suntem dedicati educatiei si sensibilizarii publicului cu privire la importanta logopediei si a abilitatilor de comunicare sanatoase. Incurajam un mediu incluziv in care fiecare individ sa aiba oportunitatea de a-si exprima gandurile, emotiile si ideile cu incredere si fara jena.

Echipa noastra este mandra sa ofere servicii de inalta calitate, inspirand si ghidand pe toti cei care ne trec pragul spre o comunicare mai eficienta, imbunatatind astfel calitatea vietii fiecarui pacient.

Va asteptam cu bratele deschise la Institutul de Logopedie, unde impreuna vom construi drumul catre o comunicare deschisa si plina de sens!

Suntem mandri sa impartasim cateva dintre proiectele si initiativele noastre recente si in curs de desfasurare din domeniul logopediei.

La Institutul nostru, credem in importanta implicarii active in comunitate si in sprijinirea dezvoltarii abilitatilor de comunicare la nivel local si regional.

Aceste proiecte reflecta angajamentul nostru continuu de a promova o comunicare sanatoasa si eficienta pentru toti.

Cursuri si Ateliere pentru Parinti: In cadrul cabinetului nostru, am organizat sesiuni interactive si ateliere educationale pentru parinti si ingrijitori, unde le oferim informatii utile despre dezvoltarea limbajului si comunicarii la copii. Scopul acestor sesiuni este de a sprijini parintii in intelegerea nevoilor copiilor lor si de a le oferi strategii si instrumente practice pentru a-i ajuta sa isi dezvolte abilitatile de comunicare.

Campanii de Constientizare Publica: Ne implicam activ in campanii de constientizare publica privind importanta logopediei si a unei comunicari sanatoase. Folosind platformele online si evenimente locale, ne propunem sa informam si sa educam comunitatea asupra impactului pozitiv pe care il poate avea interventia logopedica in vietile oamenilor.

Organizare de Cursuri, Conferinte, Workshop-uri si Evenimente profesionale: Echipa noastra de logopezi ia parte cu regularitate la conferinte si evenimente din domeniul logopediei, unde ne mentinem la curent cu cele mai noi cercetari si practici in domeniu. Aceasta implicare ne permite sa aducem in Institutul nostru cele mai bune si actualizate servicii de terapie logopedica.

Ne mandrim cu faptul ca am organizat prima Tabara de Logopedie din Romania, care a fost un real succes sau Conferinta de Logopedie cu participare internationala.

Organizam cursuri, intalniri tematice, workshop-uri, pentru a veni in intampinarea colegilor si a celor pasionati de comunicare.

Acestea sunt doar cateva dintre proiectele noastre curente, dar ne propunem sa continuam sa inovam si sa extindem initiativele noastre pentru a raspunde nevoilor diverse ale comunitatii noastre. Fiecare proiect reflecta angajamentul nostru profund fata de imbunatatirea comunicarii si dezvoltarea personala a pacientilor nostri. Continuam sa lucram cu pasiune si dedicare pentru a aduce un impact pozitiv in viata oamenilor pe care ii servim.

Va multumim pentru sprijinul acordat si pentru ca ne-ati ales sa va fim alaturi in aceasta calatorie catre o comunicare mai eficienta si implinita!
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1: Calea Serban Voda 282 Bl. 3B, Sc. D, Parter, Interfon 99C, sector 4, Bucuresti
Sediul 2: Strada Trivale Nr. 5, Sector 4, Bucuresti
Numere de telefon: Tel. 0728 555 150
Persoane de contact: Andreea Nastase
Internet:
Web: institutuldelogopedie.ro
facebook.com/institutuldelogopedie
E-mail:  contact@institutuldelogopedie.ro, cabinet@andreeanastase.ro

Recomandati aceasta pagina: