Ateliere - Cluburi pentru copii
EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO

EduBricks

DESPRE NOI

ATELIERE de Robotica si Constructii cu piese LEGO pentru copii

Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe si modelele tematice folosesc kit-urile LEGO Education® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educational.

Ne amintim mai bine lucrurile pe care le invatam ca parte a unui proces activ, creativ decat lucrurile ce ni se spun in mod pasiv. Este cel mai bun mod de a dobandi si de a imbunatati cunostinte si abilitati.

Ce modalitate mai buna de a dezvolta curiozitatea si imaginatia decat prin utilizarea a ceea ce iubesc majoritatea copiilor! Folosind piesele LEGO® combinate cu tehnologia, copiii construiesc nu doar modele din lumea inconjuratoare, dar asimileaza si informatii complexe prin practica.

Cercetarile legate de modul in care elevii invata mai efcient au aratat ca acesta este cel mai bine sustinut de activitati de rezolvare a problemelor prin joaca si colaborare, care necesita prezentarea si sustinerea ideilor lor.

Clasele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese LEGO® si stiinta.

Cursurile constau in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din matematica, fizica, mecanica, robotica, programare dar si literatura. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

EDUBRICKS - EDUCATIE PRIN CREATIE

Ateliere si cursuri de robotica EduBricks

Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne jucam cu piese LEGO®. Seturile noastre de programe si modelele tematice folosesc kit-urile LEGO Education® si ofera bazele abordarii EduBricks al jocului educational.

Clasele EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor, folosind piese LEGO® si stiinta. Cursurile consta in diverse proiecte specifice fiecarei varste ce folosesc elemente din matematica, fizica, mecanica, robotica, programare de baza dar si literatura. La fiecare sedinta se construiesc modele noi din piese LEGO® care apoi prind viata cu ajutorul tehnologiei.

Intr-o lume din ce in ce mai dinamica si orientata spre stiinta si tehnologie, abilitatea de a rezolva probleme prin gasirea de solutii noi devine din ce in ce mai importanta, impreuna cu dezvoltarea abilitatilor de gandire creativa, colaborare si comunicare. Noua tehnologie, calculatoarele, informatia digitala si comunicarea online ajuta la extinderea modului in care dobandim si folosim cunostintele, iar aceasta pregateste terenul pentru experiente de invatare mai dinamice si mai eficiente.

Viitorul consta nu doar in abilitatea de a folosi noua tehnologie, ci si in abilitatea de a crea aceasta noua tehnologie. Studierea roboticii de la varsta scolara permite elevilor nu doar insusirea cu usurinta a unor concepte de stiinta, tehnologie, inginerie, matematica, programare, dar si dezvoltarea gandirii analitice si gandirii logice, dezvoltarea abilitatilor de a gasi solutii noi si creative si de rezolvare a problemelor. Copiii din ziua de azi sunt tot mai atrasi spre noile tehnologii si informatia digitala, iar in acest mod ii ajutam sa isi transforme pasiunea in meserii ale viitorului din domeniul IT, ingineriei, roboticii, arhitecturii, etc.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0722.714.501
Persoane de contact: Zsofia Dumitru - General Manager
Internet:
Web: www.edubricks.ro
www.facebook.com/EduBricks
E-mail:  info@edubricks.ro
EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO EduBricks - Cursuri de robotica si constructii cu piese LEGO

Recomandati aceasta pagina: