Ateliere - Cluburi pentru copii
Inventika Place

Inventika Place

CINE SUNTEM

Suntem o echipa de oameni cu experiente de munca si viata foarte diferite: inginerie, sociologie/psihologie, constructii, contabilitate sau recrutare forta de munca.

Totusi, suntem uniti de pasiunea pentru noua tehnologie si de intelegerea nevoii de formare continua si de adaptare rapida la schimbarile aduse de noile tehnologii.

Sa intelegi cum functioneaza un robot, sa vorbesti pe limba lui, ni se par conditii de baza pentru a face fata cu succes provocarilor aduse de automatizare, asa incat am inceput sa cautam metode si mijloace de a ne ajuta copiii sa le deprinda. Am aflat ca exista destul de multe initiative si metode de lucru pe care le putem folosi in acest sens.

Dupa incercari si studiu sustinut, ne-am oprit la produsele celor de la Lego Educational care au pus la punct atat suportul pentru invatarea conceptelor de software, precum si seturi de componente cu care copiii sunt deja familiarizati. Astfel, pot fi folosite pentru a construi roboti cu grade de complexitate diferite, dar care arata familiar si care ajuta la invatarea rapida a conceptelor de baza.

Odata ce am invatat cum sa folosim instrumentele si copiii nostri au inceput sa obtina primele rezultate, am realizat ca sunt multi alti copii care ar putea beneficia de pe urma eforturilor noastre, copii pe care am putea sa-i ajutam sa deprinda, la randul lor, aceste cunostinte si abilitati atat de necesare. De aici pana la aparitia Inventika Place nu a mai fost decat un pas.

CONCEPTUL INVENTIKA PLACE

Cursurile si evenimentele organizate de noi vizeaza copiii si adolescentii, intrucat consideram ca acestia au o mare nevoie de alternative la ceea ce ofera sistemul de invatamant.

Cei mai mici dintre cursantii nostri au o reala nevoie de a intelege conceptele tehnologice de care se folosesc zi de zi. Sunt generatia digitala, tehnologica, iar noi consideram ca programele pe care le propunem ii vor ajuta sa se adapteze la viitorul ce ii asteapta, dar si sa foloseasca toate aparatele din jurul lor in cunostinta de cauza.

Mai departe, adolescentii care oricum sunt inconjurati de tehnologia care face parte din viata lor de zi cu zi, sunt din ce in ce mai inclinati catre zona aceasta, asa ca suntem gata sa ii pregatim.

Cu totii vor beneficia de experienta fondatorilor si a tutorilor care ni s-au alaturat.

Ne dorim sa oferim o experienta educationala pozitiva si de impact, asa ca am aderat la principii de predare imersive care presupun o interactiune directa cu obiectul de studiu si care ajuta la o intelegere intuitiva a conceptelor, de obicei abstracte, implicate in tehnologie. In acest sens, am preluat metode si tehnici de predare utilizate in programele denumite generic STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics).

DE CE INVENTIKA PLACE

Echipament de ultima generatie
Copii invata folosind un echipament performant, de ultima generatie, de la laptopuri, la softuri sau piesele robotilor.

Instructori tineri, dar experimentati
Profesorii sunt cu adevarat pasionati de programare si robotica, asa ca sunt o reala inspiratie .

Metode de invatare aplicata
Este mult mai simplu si mai distractiv pentru copii sa invete limbajele specifice, aplicand absolut tot ceea ce descopera.

Programe adaptate generatiei actuale
Am ajuns la cele mai bune solutii pentru ca programele cursurilor noastre sa fie adaptate nevoilor si comportamentelor copiilor de azi.

Dezvoltarea logicii si a gandirii analitice
Chiar daca cei mici nu vor urma o cariera in domeniu, cursurile noastre le vor fi de folos, pentru ca le dezvolta radical gandirea logica.

CURSURILE NOASTRE

Robotica si Programare
Copii 6-10 ani

Robotica si Programare
Copii 10-16 ani

Programare
Copii 9-16 ani

Ateliere Stiintifice
Copii 11-15 ani
DATE DE CONTACT
Adresa: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268, Corp 60, etaj 2, Sector 5, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0721.295.238
Persoane de contact: Marius Lumpan
Internet:
Web: www.inventikaplace.ro
facebook.com/inventikaplace
E-mail:  inscrieri@inventikaplace.ro, marius@inventikaplace.ro
Inventika Place Inventika Place Inventika Place Inventika Place Inventika Place Inventika Place Inventika Place Inventika Place

Recomandati aceasta pagina: