Ateliere - Cluburi pentru copii
Kinder Kultur Haus

Kinder Kultur Haus

Vino cu noi in universul limbii germane. La Kinder Kultur Haus copilul tau descopera o noua dimensiune a lumii, este introdus in cultura germana si initiat in tainele limbii germane prin metode care ii fac placere, ii starnesc interesul si il motiveaza sa afle mai multe.

Lumea jocului, a povestirilor, a desenului si a muzicii se impletesc cu activitati practice de constructie in tehnologia 3D, de interactiune cu inovatia tablei interactive, de gatit cu specific german si multe alte ateliere. Toate acestea sunt inglobate un cursurile noastre de limba germana pentru copii !

Cursurile se desfasoara atat dimineata, cat si seara si sunt organizate pe categorii de varsta. Pentru ca este important sa ii fie acordata atentie sporita fiecarui copil in parte, grupele au numar restrans de cursanti, aprox 5,6. Acest beneficiu ajuta si la nivel conversational, astfel ca in scurt timp, elevii nostri incep sa se exprime in limba germana si sa foloseasca mijloace conversationale uzuale.

Cursurile de limba germana  la Kinder Kultur Haus se axeaza pe cele 4 paliere : scris, citit, vorbire si intelegere. Astfel cursantii nostri sunt pregatiti pentru examinarea certificatului de limba.

Te invitam pe site-ul nostru pentru a descoperi mai multe detalii si pentru a consulta programul.

Kinder Kultur HausDATE DE CONTACT
Adresa: Strada Anton Pann 17, Sector 3, Bucuresti
Kinder Kultur Haus
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0741.102.507
Internet:
Web: www.kinderkulturhaus.ro
E-mail:  kinderkulturhaus2018@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: