Ateliere - Cluburi pentru copii
Global Learning - Club de Lectura

Global Learning

Literatura in Limba Engleza si Literatura in Limba Germana
Clubul de lectura si conversatie pentru copii si elevi

Oferta cursuri limba germana (sau engleza) parteneriat Global Learning - gradinita
CE: Oferim copiilor gradinitei dumneavoastra cursuri de limba germana (sau engleza)
CAT: Unitatea didactica este de 45 de minute, oferta noastra contine doua unitati didactice a 45 de minute fiecare (fie doua unitati didactice pentru o singura grupa, fie o unitate didactica pentru o grupa si alta pentru o a doua grupa).
UNDE: la sediul gradinitei dumneavoastra
DE CATE ORI: Frecventa este de o intalnire pe saptamana
CAT TIMP: Durata acestor cursuri va cuprinde anul scolar 2019 - 2020 (pana pe 30 iunie 2020)
COSTUL: gratuit, nu se prevad costuri in bani, ci se urmareste un parteneriat intre centrul Global Learning si gradinita, parteneriat in numele caruia Centrul Global Learning ofera cursurile amintite mai sus, iar conducatorii si educatorii gradinitei promoveaza cursurile Centrului Global Learning in fata parintilor si a cunoscutilor si pe site-ul gradinitei pentru studierea suplimentara a limbilor straine, atat pentru copiii din gradinita cat si pentru fratii si surorile acestora. Promovarea acestor cursuri va contine flyere oferite parintilor si afise in gradinita, sedinte cu parintii, in care poate fi invitat si profesorul Global Learning pentru cateva minute, si alte discutii, activitati si ateliere.
Profesor Denissa Gabriela Bularda - Tel. 0723.642.817.

Global Learning

Literatura in Limba Romana, Engleza, Germana - Un club de carte, un club de lectura, lectura pe care o propunem impreuna, alegem din propuneri si… ne intalnim sa citim, sa discutam, sa argumentam….faceam asta candva, va mai amintiti? Intre prieteni
Invitam copiii si elevii cu varstele cuprinse intre intre 9 si 17 ani la intalnirile clubului de lectura si conversatie. Este un diverstiment cultural, un loc in care lectura si libertatea de a conversa in limbile engleza si/sau germana pe temele citite vor dezvolta capacitatile de analiza, de exprimare.
Va fi incurajata formarea opiniilor proprii, se va urmari ca dragostea pentru lectura sa duca si la dezvoltarea vorbirii fluente in aceste limbi straine, la dezvoltarea capacitatii de intelegere, a cuostintelor si a nivelului cultural.
Atmosfera va fi distractiva si interactiva si le va oferi copiilor incredere in sine.
Toti participantii la Clubul de lectura si conversatie ajung sa aiba o dragoste de carte si o libertate in exprimare deosebite. Isi impartasesc si alte carti, isi aduc unii altora cu imprumut diferite opere interesante pe care le-au citit.
Desfasurare: Membrii clubului de lectura si conversatie in engleza si/sau germana se intalnesc, de 2 ori pe luna din septembrie si pana la 30 iunie.
Urmand ca in vacanta de vara sa participle la cursurile scolii de vara, care implica de asemenea multa lectura, film si conversatie.
carte magica
Grupele de varsta:
9-14 ani
15 ani+
Profesorul si voluntarii incurajeaza si sprijina conversatia, analiza si comentariul a ceea ce se citeste si legatura cu faptele asemanatoare din viata reala.
Clubul de lectura si conversatie sprijina extrem de mult cursul de limba germana.
Aici se folosesc vocabularul si cunostintele de gramatica de la cursurile de germana – copiii sunt astfel stimulati sa isi exprime deschis opiniile in limba germana.

Global LearningDATE DE CONTACT
Adresa: Strada Ion Racoteanu, Bucuresti sectorul 3
Numere de telefon: Tel.mobil: 0723.642.817
Persoane de contact: Denissa Gabriela Bularda
Internet:
Web: www.cursuri-germana-engleza.ro
E-mail:  info@cursuri-germana-engleza.ro

Recomandati aceasta pagina: