Ateliere - Cluburi pentru copii
Global Learning - Club de Lectura

Global Learning

Literatura in Limba Engleza si Literatura in Limba Germana
Clubul de lectura si conversatie pentru copii si elevi

Literatura in Limba Romana, Engleza, Germana - Un club de carte, un club de lectura, lectura pe care o propunem impreuna, alegem din propuneri si… ne intalnim sa citim, sa discutam, sa argumentam….faceam asta candva, va mai amintiti? Intre prieteni
Invitam copiii si elevii cu varstele cuprinse intre intre 9 si 17 ani la intalnirile clubului de lectura si conversatie. Este un diverstiment cultural, un loc in care lectura si libertatea de a conversa in limbile engleza si/sau germana pe temele citite vor dezvolta capacitatile de analiza, de exprimare.
Va fi incurajata formarea opiniilor proprii, se va urmari ca dragostea pentru lectura sa duca si la dezvoltarea vorbirii fluente in aceste limbi straine, la dezvoltarea capacitatii de intelegere, a cuostintelor si a nivelului cultural.
Atmosfera va fi distractiva si interactiva si le va oferi copiilor incredere in sine.
Toti participantii la Clubul de lectura si conversatie ajung sa aiba o dragoste de carte si o libertate in exprimare deosebite. Isi impartasesc si alte carti, isi aduc unii altora cu imprumut diferite opere interesante pe care le-au citit.
Desfasurare: Membrii clubului de lectura si conversatie in engleza si/sau germana se intalnesc, de 2 ori pe luna din septembrie si pana la 30 iunie.
Urmand ca in vacanta de vara sa participle la cursurile scolii de vara, care implica de asemenea multa lectura, film si conversatie.
carte magica
Grupele de varsta:
9-14 ani
15 ani+
Profesorul si voluntarii incurajeaza si sprijina conversatia, analiza si comentariul a ceea ce se citeste si legatura cu faptele asemanatoare din viata reala.
Clubul de lectura si conversatie sprijina extrem de mult cursul de limba germana.
Aici se folosesc vocabularul si cunostintele de gramatica de la cursurile de germana – copiii sunt astfel stimulati sa isi exprime deschis opiniile in limba germana.

Global Learning

Limba engleza – Admiterea in clasa a 5-a cu Engleza Intensiv (eBook ePUB) – autor  Denissa Bularda –  Editura Letras, 2020

limba-engleza-denissa-bularda

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarca gratuit aplicatia  Adobe Digital Edition .
Lucrarea  Limba engleza – Admiterea in clasa a 5-a cu Engleza Intensiv va ofera un set de exercitii atat pentru proba scrisa, cat si pentru cea orala, si sugestii de rezolvare a acestora.
Exercitiile sunt exact de tipul celor care s-au dat de-a lungul anilor, in diferite scoli din toata tara, la examenele de admitere in clasa a V-a limba engleza intensiv .
Pentru elevul aflat intr-un examen este extrem de important sa aiba cunostinte, experienta si curajul de a vorbi liber si fluent. Acestea sunt cheia succesului sau. Acestea trebuie construite si antrenate! Lucrarea este foarte valoroasa pentru atingerea acestui scop.

Contine

  • Cerinte de a scrie un text, o compunere de 50-75 de cuvinte, „Write about…”, fiecare fiind urmata si de un model de rezolvare –> acestea vor antrena elevul sa isi exprime si sa isi impartaseasca ideile intr-un mod concis, eficient.
  • cerinte de tipul “Read the text and answer the questions”, texte urmate de intrebari si raspunsuri –> vor antrena elevul sa descopere intr-un text informatia ceruta si sa o prezinte.
  • exercitii de gramatica in acord cu programa scolara -> exercitii cu care se va recapitula si fixa pur si simplu gramatica studiata
  • cerinte de dialog, urmate de modele de dialog –> pentru a-l antrena sa isi dezvolte fluenta si naturaletea vorbirii, pentru a putea face fata dificultatii examenului oral, de asemenea vor imbogati in mod serios vocabularul elevului.
  • cerinte de descriere a unei imagini, cu model de descriere pentru fiecare dintre acestea –> pentru a putea sa isi demonstreze la examen abilitatile de a descrie cu claritate si acuratete ceea ce vede.

Astfel lucrarea contine un set de 20 de teste de exersat acasa, sau la scoala cu profesorul.
Exersand vor castiga incredere si vor obtine rezultatul dorit!


English Verb Tenses: Practice and speak like a native (eBook PDF) – Denissa Bularda – Editura Letras, 2020

english-verb-tenses-denissa-bularda

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarca gratuit aplicatia  Adobe Digital Edition .
Master the Verb Tenses in English with hundreds of examples!
Easy to understand! Clear and in context!
The English Verb Tenses book supports you master the usage of the past, present and future in their simple, continuous and perfect forms in order to help you express and share your ideas effectively in both spoken and written English.
In a normal daily conversation, at work or when you are having an exam, it is extremely important to have a good command of these twelve tenses.
With the help of this book you'll build the necessary English skills and have the nerve to choose the right verb and tense.
So, you'll have each tense presented in four short and comprehensive parts: the form, the usage, expressions of time and examples. Diagrams, mind maps and contexts make the understanding effortless and accurate, then you'll find more examples and exercises to help you practise the tenses and develop your speaking fluency. The keys are at the end of each chapter.
The book is a must-have to speak and write more confidently. Get it today!


Despre autor - Denissa Gabriela Bularda

Denissa Gabriela Bularda este profesor cu o experienta de peste douazeci si cinci de ani, lucrand atat in invatamantul de stat, in primii ani ai carierei, cat si in cel privat.

Domnia sa pregateste cu iubire si daruire generatii de elevi care iau examene cu rezultate excelente, sunt premiati si foarte increzatori in fortele si calitatile lor.

Pentru aceasta, observa cu atentie problemele si nevoile elevilor din fata sa. Nefiind adepta principiului “elevul e de vina” sau “sistemul este prost“, autoarea este o creatoare de metode si produse educationale, materiale diferite si moderne care sa sporeasca curiozitatea elevilor si placerea de a invata.

Pentru elevii de varsta mica, doamna profesoara Bularda creaza personaje si povesti in mai multe limbi, carti audio si desene animate, lectii video si jocuri. Astfel incurajeaza joaca, distractia si veselia. “Jucati-va, intrati in lumea povestilor, apoi creati voi!” Copiii nici nu realizeaza cand invata. Materia este ca o poveste.

Folosind tehnologia moderna, a realizat propria platforma online de cursuri, prin care sunt oferite  atat informatii cat si prilejul de a exersa si aprofunda materia prin exercitii.

Tot pentru exersarea cunostintelor, autoarea a creat culegerea de limba engleza, dedicata celor care sustin testarea pentru clasa a V-a, sectia intensiv engleza. Confera prin aceasta modalitate sugestii de variante si modele de subiecte pentru admitere. Printr-o metoda atractiva si accesibila, culegerea abordeaza punctele necesare sustinerii examenului.

Denissa Gabriela Bularda spune:  „Numaram pasii spre progres, niciodata greselile.”

denissa-bulardaDATE DE CONTACT
Adresa: Strada Ion Racoteanu, Bucuresti – sectorul 3
Numere de telefon: Tel.mobil: 0723.642.817
Persoane de contact: Denissa Gabriela Bularda
Internet:
Web: www.global-learning.ro
facebook.com/cursuri.romana.germana.engleza
E-mail:  info@global-learning.ro

TV GradiniteBucuresti ro in vizita la Global Learning - care primeste Medalia de Aur = Trandafirul Galben

TV-GradiniteBucuresti.ro

Recomandati aceasta pagina: