Ateliere - Cluburi pentru copii
FIRST7 - Parents & Educators Coaching

FIRST7

NOUTATI:

18 mai - FIRST7 Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery) va invita la Workshop-ul Atasamentul in educatia timpurie - 26 mai, Sambata, 9.00 - 13.30. O educatie, moderna, optima include si o abordare corecta a atasamentului.
In cadrul acestuia, vom aborda teme precum:
- dezvoltarea fizica si emotionala a copiilor,
- dezvoltarea de competente sociale,
- dezvoltarea neurobiologica a creierului,
- identificarea dificultatilor in comportamentul social al copiilor,
- identificarea comportamentelor nepotrivite,
- intelegerea rutinelor de somn ale copilului si a particularitatilor sale senzoriale,
- intelegerea tiparelor de interactiune cu educatorul bazate pe teoria atasamentului
Acest workshop isi propune:
- Sa defineasca ce inseamna un atasament sanatos,
- Sa ofere solutii practice despre cum si de ce sa dezvoltam un atasament sanatos in gradinita.
Workshop-ul se adreseaza educatorilor si profesionistilor care lucreaza in gradinite. Va fi sustinut de Dr Fitiu Bogdan Cristian si Valentina Secara.
Pret: 165 lei/participant; Inscrieri: office@first7.ro
Dr Fitiu Bogdan Cristian este medic specialist Psihiatrie Pediatrica, domeniu in care si-a creat o experienta bazata pe intelegerea relatiei dintre etapele de neurodezvoltare, emotii si comportamente adaptative in cresterea si educarea copiilor. Experienta a fost acumulata in cadrul etapei de formare in rezidentiat in centrele universitare Timisoara si Cluj-Napoca si ulterior in cadrul practicii private din Bucuresti. In aceasta perioda din necesistatea intelegerii unor comportamente patologice si nepotrivite copiilor atentia sa s-a indreptat in special catre teoria atasamentului si catre impactul psihoemotional al traumelor asupra copilului si a dezvoltarii acestuia catre adolescenta si maturitate.
Valorile pe care le impartaseste parintilor si educatorilor sunt acelea legate de promovarea unui mediu cat mai liber, divers si stimulant impreuna cu stabilirea cu blandete a limitelor pentru ca ulterior copilul ajuns adult sa isi poata manifesta intregul potential. Cursurile de formare urmate in terapia EMDR, terapie care ajuta la procesarea adaptativa a evenimentelor traumatice, a adus un interes crescut fata de ce inseamna trauma psihica si cum ea se manifesta in viata copilul.
Valentina Secara este de formatie invatator educator, pregatita in sistemul romanesc. In urma cu 14 ani a infiintat gradinita Acorns, careia in timp i s-au adaugat Baby Acorns, First7 si Acorns Bright British Clubs. Este promotoarea si initiatoarea primei crese private din Romania, deschisa oficial in 2006, promovand astfel educatia timpurie pentru copiii cu varsta 0-3 ani. A realizat stadii de pregatire atat in Romania cat si in Marea Britanie pe diferite arii din domeniul pedagogic si al managementului educational. Este formator de adulti, a participat la sesiuni de informare si pregatire pe teme de leadership cu traineri din SUA, Universitatea Reading. A finalizat cu succes cursul "Introducing British Sign Language" si "Parents Early Years and Learning", cursul PEAL oferit de National Childrens Bureau.
Mama a 3 copii, a invatat ca in fiecare zi afli ceva nou, ca e important sa visezi si sa te lupti pentru visele tale, mottoul sau fiind: "Dream, Do, Change".
FIRST7 Parents&Educators Coaching reprezinta esenta experientei noastre ca ACORNS Nursery oferita comunitatii.

FIRST7

ARHIVA NOUTATI:

13 decembrie - FIRST7 Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery): Atelier senzorial pentru copiii - "Clopotei si zurgalai... de Craciun"
Cand? Sambata, 17 decembrie, ora: 11:00 - 12:30
Unde? Strada Popa Soare, nr. 63 (zona Hala Traian - Foisorul de Foc)

Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase. Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific.
In pragul sarbatorilor de iarna, specialistii FIRST7 va invita la o noua intalnire senzoriala in concordanta cu cea mai frumoasa perioada din an, cea pe care o traversam chiar acum. Vom descoperi impreuna Craciunul cu tot ce are el mai frumos: sunete de clopotei, texture dintre cele mai fascinante. de la cele mai lucioase, la cele catifelate. Sclipirile argintii si cele aurii se vor dezvalui micutilor si vor contura o poveste de iarna memorabilia scrisa alaturi de parinti sub coordonarea lui Carmen, specialistul nostru in educatie timpurie. Haideti sa simtim impreuna spiritul Craciunului! Este un atelier special creat pentru copiii care iubesc si sunt curiosi sa exploreze! Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere. Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 9 ani in lucrul cu bebelusii.
La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani). Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 17 decembrie.

FIRST7

21 noiembrie - FIRST7 Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery): Atelier senzorial pentru copiii - Forme si culoare
Cand? 26 noiembrie, Sambata, 11:00 - 12:30
Unde? Intrarea Poiana, nr. 8 (zona Aviatiei)

Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase. Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific. Pregatim o intalnire senzoriala la care va astemptam cu drag alaturi de cel mic. De data aceasta, construim un univers al cercurilor mari si mici, al patratelor viu colorate si al stelutelor gelatinoase, toate pregatite manual de Carmen, specialistul FIRST7, care coordoneaza intalnirile senzoriale. Veti parcurge impreuna cu bebelusul momente speciale concepute pentru a-i dezvolta creativitatea, imaginatia si coodonarea mana-ochi. Este un atelier special creat pentru copiii care iubesc si sunt curiosi sa exploreze! Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere. Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 9 ani in lucrul cu bebelusii. La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani). Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 26 noiembrie.

FIRST7

01 noiembrie - FIRST7 Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery): Sensory Playdate - Atelier senzorial pentru copiii - In Alb si Negru
Cand? 12 noiembrie, Sambata, 11:00 - 12:30
Unde? Strada Popa Soare, nr. 63 (zona Hala Traian, Foisorul de Foc)
Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase.
Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific. Daca data trecuta am descoperit si explorat culorile toamnei, de data aceasta va invitam la un atelier sensorial in alb si negru, in atelier in care impreuna cu cel mic veti redescoperi lumea fascinanta a non-culorilor. Impreuna cu cel mic si alaturi de Carmen va veti bucura de un atelier al contrastelor si de un joc sensorial prin care veti descoperi texturi pe care noi adultii le gasim in viata de zi cu zi. Si cei mici vor avea ocazia sa se familiarizeze cu notiunile alb-negru, tare-moale, mic-mare, umed-uscat! Este un atelier special creat pentru copiii care iubesc si sunt curiosi sa exploreze! Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere. Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 9 ani in lucrul cu bebelusii. La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani).
Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 12 noiembrie.

FIRST7

01 noiembrie - FIRST7 Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery): Workshop pentru parinti de bebelusi - Muzica si dans senzorial
Dragi parinti, daca va doriti sa aflati cum puteti contribui la dezvoltarea armonioasa a bebelusului dumneavoastra, va invitam la un workshop captivant si interactiv sustinut de experta internationala in educatie prin joc senzorial si muzica, Helen Battelley. Aceasta va sustine un workshop practic creat pentru a explica rolul activitatilor senzoriale care implica muzica, in educatia timpurie. Cursul este special conceput pentru cei care vor sa invete mai mult despre muzica si despre jocul senzorial pentru copii cu varste intre 3 luni pana la 2 ani, si cum sa creeze un mediu stimulativ si captivant care sa sustina dezvoltarea bebelusilor.
Obiectivele training-ului sunt:
• Intelegerea importantei muzicii si jocului senzorial in lucrul cu bebelusii • Dezvoltarea increderii ii beneficiile activitatii muzicale • Crearea unui mediu antrenant unde copiii pot fi implicati • Intelegerea importantei planificarii creative care poate declansa raspunsuri excelente si poate angaja bebelusii folosind o serie de stimuli pentru a inspira invatarea • Stimularea increderii participantilor in rolul miscarii, cantecului si muzicii
La finalul cursului, parintii vor sti ce tipuri de materiale si echipamente minime pot fi folosite in activitatile fizice alaturi de copii si isi vor insusi un set de cantecele, miscari, jocuri ce pot fi aplicate pentru stimularea senzoriala si dezvoltarea motorie a copilului mic.
Formator: Helen Battelley - este consultant in educatie timpurie cu o experienta internationala de peste 19 ani. De asemenea, Helen este profesor acreditat de dans cu studii in artele spectacolului, iar in prezent urmeaza cursuri masterale de miscare in copilaria timpurie. In 1999 Helen a creat o programa unica de dans si miscare pentru copii de varsta mica, pe baza experientei solide in pedagogie si de cercetare, care completeaza si sustine programul cadru de educatie timpurie din Marea Britanie.
Data: 12-13 noiembrie, sambata-duminica, 09:30-15:30
Locatia: Edelweiss Center - Strada Grigore Alexandrescu, nr. 66, Bucuresti
Costul cursului: 400 RON; Inscrieri: office@first7.ro, tel. 0720.064.916.

FIRST7 FIRST7

26 octombrie - FIRST7 - Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery): In culorile toamnei - Atelier senzorial pentru copiii
Cand? 29 octombrie, Sambata, 11:00 - 12:30; Unde? Intrarea Poiana, nr. 8 (zona Aviatiei)
Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase.
Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific.
Este randul culorilor sa fie descoperite si admirate. Va invitam la un nou atelier senzoarial in care il veti insoti pe cel mic in explorarea fascinantei lumi inconjuratoare. De data aceasta, ne lasam inspirati de culorile fermecatoare ale toamnei si de texturile pe care noi, adultii le redescoperim cu emotie in fiecare an. Impreuna cu cel mic, si sub indrumarea specialistilor nostri, va veti bucura sa combinati si sa amestecati culorile toamnei intr-un joc senzorial stimulativ. Ne vom lasa imaginatia sa creeze cele mai neasteptate combinatii, iar cei mici vor invata sa fie increzatori in alegerile pe care le fac. Este un atelier special creat pentru copiii care iubesc si sunt curiosi sa exploreze!
Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere. Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 9 ani in lucrul cu bebelusii. La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani).
Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 29 octombrie.

FIRST7

17 octombrie - FIRST7 - Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery): Atelier senzorial pentru copiii - De la catifelat...la lucios - Sambata, 22 octombrie, 11:00 - 12:30
Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase.
Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific.
Va invitam cu bucurie la un nou atelier senzorial din seria Sensory Playdate. De data aceasta, ii veti insoti pe cei mici intr-o incursiune fascinanta printre cele mai variate texturi: de la cele catifelate si pufoase pana la cele alunecoase, ascunse printre forme gelatinoase. Veti trai impreuna o experienta creativa care le va exersa musculatura manutelor si le va stimula dorinta de cunoastere. Va asteptam sa va bucurati de momente unice alaturi de cel mic, intr-un atelier creativ organizat in locatia noastra din Popa Soare, nr. 63, Bucuresti.
Este un atelier special creat pentru copiii care iubesc si sunt curiosi sa exploreze!
Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere.
Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 9 ani in lucrul cu bebelusii.
La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani).
Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 22 octombrie.

FIRST7

13 septembrie - FIRST7 - Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery) va invita la Sensory Playdate "Oglinda, oglinjoara..." - Atelier senzorial pentru copiii
Cand? Sambata, 17 septembrie, intre orele 11:00 - 12:30
Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase.
Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific.
Va invitam la primul atelier al noului an educational, Oglinda, oglinjoara...! Va asteptam la un atelier plin de texturi care mai de care mai lipicioase, pe care le puteti intinde cu usurinta oferindu-le celor mici posibilitatea de a trasa linii, cercuri; astfel jocul capata un farmec si mai aparte! Hai cu cel mic sa te bucuri si de explorati un amestec de amidon colorat.
Este un atelier special creat pentru copiii care iubesc si sunt curiosi sa exploreze!
Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere.
Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 9 ani in lucrul cu bebelusii.
La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani).
Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 17 septembrie.

FIRST7

30 iunie - FIRST7 - Parents&Educators Coaching (powered by Acorns Nursery) va invita la - Atelierul senzorial pentru copiii - Sensory Playdate (Apa, valuri si meduze) - Sambata, 9 iulie, ora 11:00 - 12:30
Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase.
Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific.
Va invitam la ultimul atelier al verii, Apa, valuri si meduze! Va asteptam la un atelier racoritor sa ne bucuram, sa descoperim si sa ne jucam cu texturi interesante, colorate pe care le regasim cu usurinta in jurul nostru. Hai cu cel mic sa te racoresti in cautarea de meduze moi si gelatinoase, si de ce nu, sa facem valuri pe uriasul covor de apa si sa construim castele de nisip pe care sa le decoram cu scoici.
Este un atelier special creat pentru copiii care iubesc natura, apa si care isi doresc sa o descopere senzorial.
Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere.
Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 8 ani in lucrul cu bebelusii.
La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani).
Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 9 iulie.

Acorns Nursery

15 iunie - ACORNS Nursery va invita la un eveniment distractiv, dinamic, de vara pentru intreaga familie!
GREAT BRITISH Garden Party, Sambata, 25 iunie 2016, in intervalul orar 10:30 - 13:00!

Mancare si bautura autentic britanica, jocuri special concepute pentru copiii si parintii de toate varstele si o tombola cu multe multe premii speciale!
Un proiect de caritate va fi sprijinit prin intermediul acestui eveniment; toti banii stransi din vanzarea biletelor vor fi directionati catre proiectul "023 Early Education Project - Training for teachers".
Gradina Acorns (strada Popa Soare, nr. 63, sector 2) este locul perfect pentru parinti, copii, bunici entuziasmati, pe care ii invitam sa participe la jocurile si concursurile special organizate pentru copii, dar si sa se bucure de un picnic cu specific britanic cu gustari traditionale. Biletele pentru tombola vor fi disponibile in ziua evenimentului pentru toti participantii!
Parteneri: British Romanian Chamber of Commerce, The Diplomat
Va rugam sa va rezervati un loc pana marti, 21 iunie, pentru un eventiment fantastic British Garden Party!
Contact: corina.costinas@acorns.ro / 0720.018.710
Costul biletelor: 50 lei/ adult, 80 lei/ familia (2 adulti) / FREE entry for all the children.

ACORNS Nursery

07 iunie - FIRST7 Parents&Educators Coaching (powered by ACORNS Nursery) va invita Sambata, 11 iunie, intre 11:00 - 12:30, la Atelierul senzorial pentru copii - Sensory Playdate
Inca de la nastere e important sa oferim copilului un mediu plin de stimuli, jocuri si jucarii educationale, iar daca acest lucru se petrece intr-un cadru special creat pentru el si sub atenta supraveghere a parintelui sau a educatorului rezultatele sunt si mai spectaculoase.
Activitatiile dedicate tandemului parinte-copil sustin eforturile parintilor de stimulare corespunzatoare a copilului si de incurajare a spiritului explorator specific.
Atelierul Ratuste si broscute este primul atelier al verii! Deoarece a venit caldura, va invitam la un atelier racoros; acesta le va permite copiilor sa descopere si sa se joace cu apa, ratustele galbene ascunse prin malaiul colorat si nisipos, iar mai apoi vor explora alaturi de broscutele verzi ascunse printre spaghetele alunecoase.
Este un atelier special creat pentru copii care iubesc natura, apa si care isi doresc sa o descopere senzorial.
Jocul la Sensory Playdate plaseaza copilul in centrul atentiei si ne ajuta pe noi, parintii si educatorii lui, sa-i ghidam pe cei mici in explorarea lumii exterioare, plini de entuziasm, cunoastere si intelegere.
Atelierul este condus de Carmen Nedelea - Coordonator activitati educationale pentru bebelusi FIRST7 - Parents and Educators Coaching, cu experienta de 8 ani in lucrul cu bebelusii.
La toate atelierele senzoriale pe care le organizam folosim in proportie de 80% materiale aflate in casa, la indemana, materiale ce capata alte roluri in joaca celui mic. Principiile educationale folosite fac parte din Metodologia Acorns Nursery, gradinita cu peste 10 ani de experienta in educatia timpurie (0-6 ani).
Prin natura activitatilor pe care le vom desfasura, va recomandam sa imbracati copilul in haine comode si in care el se poate murdari, sa-i aduceti si schimburi pentru ca se va uda, iar pentru dumneavoastra, o imbracaminte confortabila si papuci de interior.
Costul sesiunii este de 80 lei si plata se face in contul bancar RO21INGB0000999903430162, ING, Fundatia Acorns - Detalii plata - sponsorizare 11 iunie.

FIRST7DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Popa Soare nr.63, sector 2
Numere de telefon: Tel.mobil: 0720 064 916
Persoane de contact: Valentina Secara Manager General / Fiona Dutu Head Teacher
Internet:
Web: www.first7.ro, www.acorns.ro
E-mail:  training@acorns.ro, cristina.milicescu@acorns.ro

Recomandati aceasta pagina: