Cinema - Filme pentru copii
Cinema Elvire Popesco ~ Program Filme pentru copii

Cinema Elvire Popesco

Sambata 26 ianuarie, ora 11:00 - "Covorul zburator"
Hodja, fiul unui croitor dintr-un satuc din desert, viseaza sa cunoasca lumea plina de aventuri de dincolo de muntii pe care ii vede la orizont. Soarta ii surade cand vecinul sau, batranul El Faza, ii imprumuta covorul sau zburator, cu conditia sa i-o aduca pe nepoata acestuia, ramasa singura in Petto, orasul sultanului. Impreuna cu caprita sa, Raya, Hodja porneste intr-o calatorie plina de peripetii in care va avea de infruntat pericolele orasului, aligatori, pe sultan si garzile lui.
Film recomandat +6 ani si va rula in varianta dublata.

Cinema Elvire Popesco

Duminica 27 ianuarie, ora 11:00 - "Asterix: le secret de la potion magique"
Dupa ce s-a lovit in timpul culesului de vasc, druidul Panoramix hotaraste ca e timpul ca viitorul catunului lor sa fie asigurat, asa ca porneste in cautarea unui druid tanar si talentat caruia sa-i lase mostenire Secretul Potiunii Magice.
Film recomandat +6 ani si va rula in varianta dublata.


Cinema Elvire Popesco

Bilete se pot cumpara de la casiera cinema Elvire Popesco, din locatiile partenere, precum si online de pe www.elvirepopesco.ro


Tarife Cinema Elvire Popesco

Tarif intreg: 15 lei pentru un bilet si 60 lei pentru un carnet de 5 bilete.
Tarif redus pentru studenti, pensionari, abonati ai mediatecii si someri: 10 lei pentru un bilet si 35 lei pentru un carnet de 5 bilete.
Tarif super-redus pentru copii sub 14 ani: 5 lei
Tarif acces copil + parinte: 15 lei
Reducerile se aplica doar la casa de bilete a cinematografului, la prezentarea unei legitimatii valabile.

Carnetele de 5 bilete sunt valabile 3 luni din momentul achizitionarii. Posesorii de carnete de 5 bilete isi pot rezerva locul la proiectiile la care doresc sa participe bifand optiunea "Am carnet de 5 bilete" din dreptul fiecarei reprezentatii de pe Eventbook.ro Rezervarea nu este obligatorie, insa este recomandata pentru asigurarea locului in sala.

Carnetul de 5 bilete permite accesul si la festivalurile de film organizate de alti promoteri in cadrul cinematografului.

Biletele pentru Cinema Elvire Popesco sunt valabile numai la data si ora inscriptionate pe acestea. Ele nu pot fi schimbate sau revandute la un pret cu o valoare mai mare decat cea inscriptionata pe acestea.

Intrarea in sala de spectacol Elvire Popesco, dupa ora de incepere a evenimentului, asa cum apare tiparita pe bilete, nu este permisa. Neprezentarea la timp la spectacolele salii Elvire Popesco duce la anularea biletului fara dreptul de rambursare sau utilizare la o alta reprezentatie.

Regulament Cinema Elvire Popesco

Biletele pot fi achizitionate si de la casa de bilete Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr.77), precum si de la librariile partenere Eventbook, in timpul programului de lucru al acestora, in limita locurilor disponibile.DATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Dacia nr. 77, sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix: +40 374 125 216
Internet:
Web: www.elvirepopesco.ro
www.facebook.com/CinemaElviraPopescu
E-mail:  cinema.bucarest@institutfrancais.ro

Recomandati aceasta pagina: