Teatru pentru copii
Teatrul de Magie

Teatrul de Magie

Teatrul de Magie organizeaza (in noul sediu denumit Casa Magicianului de pe strada Vasile Lascar nr.132): Spectacolele de Magie denumite AbraMagic, Wizard Magic Show, Kids Magic Show & Workshop, RoboMag si Magicianul Transnit - in fiecare sambata si duminica, de la ora 11:00 (programul poate fi accesat pe site-ul nostru - www.teatruldemagie.ro/spectacole).


Programul spectacolelor pentru FEBRUARIE 2020

1.  Micul Magician Sambata, 1 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/micul-magician-1-feb/

2.  Micul Magician Duminica, 2 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/micul-magician-2feb/

3.  AbraMagic Sambata, 8 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/abramagic-8-feb/

4.  AbraMagic Duminica, 9 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/abramagic-9-feb/

5.  Magicianul Trasnit Sambata, 15 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/magicianul-trasnit-15-feb/

6.  Dr. Mag Duminica, 16 februarie, ora 11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/dr-mag-16-feb/

7.  Micul Magician Sambata, 22 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/micul-magician-22-feb/

8.  Magicianul Trasnit Duminica, 23 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/magicianul-trasnit-23-feb/

9.  Micul Magician Sambata, 29 februarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/micul-magician-29-feb/


Programul spectacolelor pentru IANUARIE 2020

1. Magicianul Trasnit Sambata, 11 ianuarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/magicianul-trasnit-11-ian/

2. Mag atelier pentru copii si parinti  Duminica, 12 ianuarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/mag-atelier-pt-copii-si-parinti-12-ian/

3.  AbraMagic Sambata, 18 ianuarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/abramagic-18-ian/

4. Micul Magician Duminica, 19 ianuarie , ora 11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/micul-magician-19ian/

5. Magicianul Trasnit Sambata, 25 ianuarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/magicianul-trasnit-25-ian/

6. Mag atelier pentru copii si parinti  Duminica, 26 ianuarie , ora  11:00
http://www.teatruldemagie.ro/spectacole/mag-atelier-pt-copii-si-parinti-26-ian/

Teatrul de Magie

♣ Teatrul de Magie introduce in programul sau "Specialistul" - un concept de Andrei Teasca ce consta intr-un show de seara unde invitam adultii, care pot fi insotiti de copiii cu varsta de peste 8 ani.
Artistul iluzionist va distra publicul printr-un spectacol demonstratie de magie, cunoscut sub numele de Close-up Magic. Acest stil al magiei este foarte atractiv datorita tehnicii de prestidigitatie deosebite si abilitatilor greu de dobandit pe care magicianul trebuie sa le detina.
Timp de o ora, acesta va uimi audienta prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct in mainile spectatorilor sau la doar cativa centimetri distanta de acestia. Ca recuzita, magicianul va folosi cartile de joc, monedele si efecte aparent "improvizate" si alte surprize.
Totul se intampla in fata audientei care va fi asezata la masa in jurul magicianului, iar locurile vor fi limitate.
Acest stil al magiei este denumit si "Table Magic", deoarece spectacolul se va tine intr-un ambient intim, relaxant, in care spectatorii se vor aseza confortabil la masa, unde vor fi rasfatati cu un pahar de sampanie din partea casei.
Show-ul are loc in Casa Magicianului, locatia Teatrului de Magie - un concept unic in Romania, situat pe strada Vasile Lascar, nr. 132, intre Bulevardul Dacia si strada Mihai Eminescu. Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol. Director-fondator: Andrei Teasca

Teatrul de Magie

Micul magician - La Casa Magicianului va asteapta o ora vesela de show interactiv, alaturi de actorul-magician, care va va bucura familia cu trucuri magice si iluzii - aparitii si disparitii de obiecte, bile si esarfe care isi schimba culoarea.
Copiii vor avea parte si de o surpriza la finalul spectacolului: aparitia porumbeilor cu care acestia isi pot face poza. Asezand micutul inaripat alb pe brat si, bineinteles, purtand jobenul magic, spectactorii nostri vor putea imortaliza clipa in care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!
In schimb, adevaratul moment in care copilul isi va asuma rolul de iluzionist este acela in care va avea ocazia sa invete un truc pentru a-si impresiona parintii.
Spectacolele noastre se desfasoara la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.

Teatrul de Magie

Dr. Mag - un nou spectacol interactiv de teatru-magie in regia si interpretarea lui Andrei Teasca, la Casa Magicianului. "Mental magic for kids" este genul, iar Dr. Mag este personajul care imbina teatrul cu magia, cu stiinta si cu pantomima, intr-un spectacol amuzant si educativ.
Un personaj in halat alb...care poate fi doctor, bucatar, om de stiinta, zarar sau chiar un cercetator zapacit, toate acestea fiind ipostazele prin care trece actorul magician, bucurandu-i pe copii cu momente de iluzionism teatral si cu mestesug de magician.
Dr. Mag sau "Doctorul Mintii", cum mai este poreclit protagonistul, este un personaj hazliu, care citeste gandurile publicului sau, ii uimeste pe copii prin predictiile haioase, prin trucurile cu aparitii si disparitii de obiecte, incercand si sa ii invete pe acestia cum sa recicleze deseuri.
"Dr. Mag" va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu). Spectacolul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.

Teatrul de Magie

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.

In weekend, nimic nu este mai potrivit decat o iesire cu familia la noul sediu al Teatrului de Magie, Casa Magicianului. Noi stim asta si de aceea, magicienii Teatrului de Magie v-au pregatit un program special: AbraMagic - un show de magie, atat pentru copii, cat si pentru parinti, unde cei mici vor putea vedea si invata trucuri de magie.

Teatrul de Magie

♥ Spectacolul Wizard Magic Show imbina elementele de poveste cu personajele de magie din perioada victoriana cu printesa-lebada, iar impreuna cu trucurile interactive se creeaza o atmosfera misterioasa.

Copiii au ocazia sa intre in aceasta atmosfera alaturi de magicienii Emil Dragan si Stefania Banica printr-o imbinare a stilurilor iluzionismului si sa se alature povestii, participand direct alaturi de personaje.

Teatrul de Magie

Kids Magic Show&Workshop - un show de magie, atat pentru copii, cat si pentru parinti, un show cu un final deosebit unde cei mici pot exersa si invata alaturi de magicianul Emil Dragan multe trucuri spectaculoase.

Emil Dragan cel mai vechi cursant al cursurilor Academiei de Magie, in prezent magician profesionist si primul roman care a participat la Campionatul Mondial de Magie, editia din vara anului 2015.

Teatrul de Magie

RoboMag One Man Show este un spectacol-eveniment pentru copii si intreaga familie, in care magia se va impleti cu tehnologia de ultima ora, fiind realizat chiar de Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, si prezentat in premiera nationala pe 27 mai 2017.

RoboMag One Man Show va cuprinde momente de magie pe Ipad, un show de lasere, animatii multimedia si 3D, dar si pantomima si alte momente surpriza, special create pentru cei mici. 

„RoboMag este un spectacol educativ pentru copii, despre un magician jumatate robot, jumatate om, care vine din viitor pentru a salva lumea. De fapt, el le va arata oamenilor ca razboiul adevarat este in interiorul lor si ii va invata cum sa castige in fata Egoului”, descrie acest nou spectacol Andrei Teasca, organizatorul show-ului.

Teatrul de Magie

Magicianul Trasnit este un one man show realizat de Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. Insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.
Acest spectacol interactiv de magie pentru copii este prezentat in premiera nationala in aceasta toamna si reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei - parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii - cu mijloace actoricesti.
Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenicasi teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.

Premiera nationala „Magicianul Trasnit” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu), in weekend-ul 30 septembrie - 1 octombrie, cu cate o reprezentatie de la ora 11:00.

Teatrul de Magie

♣♥♦♠ Despre noi:
Teatrul de Magie este prima si singura institutie culturala din Romania care promoveaza iluzionismul ca arta a spectacolului teatral, realizand de la infiintare (2009) si pana astazi, peste 20 de spectacole de magie, premiere nationale, spectacole ce au avut in jur de 50.000 de spectatori, pe scenele teatrelor din Romania, festivaluri sau proiecte in aer liber. Propunand o forma de arta si un act de iubire fata de spectatorii de toate varstele, dar in special fata de copii, artistii Teatrului de Magie au fermecat inimile romanilor cu spectacole unice.

Totodata, Teatrul de Magie s-a implicat in variate evenimente culturale si sociale, precum si in diferite proiecte de televiziune care au adus notorietate institutiei noastre, aducandu-ne pe primul loc in preferintele tuturor romanilor atunci cand ne gandim la spectacole de magie.

Un element important asupra caruia institutia noastra insista in prezent este apropierea de copii prin programe educationale. Astfel, prin iluzionism, copiii fac cunostinta cu personaje de poveste fiind astfel incitati sa se dezvolte si sa descopere adevaratele valori ale vietii, pentru a putea sa-si construiasca un viitor mai frumos.
fetitele~dragutele - Maria, Ioana si Elena - incantate si fermecate de spectacolul minunat de la Teatrul de Magie.
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Vasile Lascar nr.132 | Bucuresti ~ Sector 2
Teatrul de Magie
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0761.334.334
Persoane de contact: Andrei Teasca
Internet:
Web: www.teatruldemagie.ro
www.facebook.com/teatruldemagie
E-mail:  office@teatruldemagie.ro
Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie

Recomandati aceasta pagina: